Sevgilim eski sevgilisini unutamamış

Gizm55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
62
4
1
30
Merhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum

Kız dakika başı konu açınca sevgilin eski sevgilisini mi unutacak. Dur hele Bi sakin ol derin nefes al.
Bunların hepsi geçecek. Kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmedi
Yok yakınken fark etmişsin boş ver gitsin. Zamanla unutulur her yara sarılır.
Sadece zamana bırak ve öyle öldüm bittim sözlerini de at kafandan.

Kız dakika başı konu açınca sevgilin eski sevgilisini mi unutacak. Dur hele Bi sakin ol derin nefes al.
Bunların hepsi geçecek. Kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmedi
Yok yakınken fark etmişsin boş ver gitsin. Zamanla unutulur her yara sarılır.
Sadece zamana bırak ve öyle öldüm bittim sözlerini de at kafandan.
Yorumun için teşekkür ederim biraz da olsa moral oldu. Ama ne bilim çok kötü bir his kullanılmak

Yorumun için teşekkür ederim biraz da olsa moral oldu. Ama ne bilim çok kötü bir his kullanılmak
Böyle böyle olgunlaşıyor insan. Acılara karşı daha güçlü oluyorsun zamanla. Emin ol ileride güleceksin aman buna mı ağladım üzüldüm diye. Şuan odaklanman gereken şey kendi hayatın.

Merhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum
Kaç yaşındasınız😓

Zararın neresinden dönsen kardır, daha sonra üzüleceğine şimdi üzül, sonuna kadar yaşa üzüntünü hatta hastanelik bile ol ve geride bırak.

Evet haklısın ama kalbim dinlemiyor sürekli neden ben değil o kız diye savaş içindeyim kendimle
Dünyanın sonu değil emin olun gün gelir iyiki böyle oldu dersiniz kalkın toparlanın kafa dağıtacak şeyler bulun

Zararın neresinden dönsen kardır, daha sonra üzüleceğine şimdi üzül, sonuna kadar yaşa üzüntünü hatta hastanelik bile ol ve geride bırak.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim yeterince şuan üzülüyorum zaten umarım en kısa sürede unuturum bütün olanları

Back
X