sevgilim eskisi kadar ilgili değil neden ?

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
kızlar merhaba

3 aylık bi ilişkim var.ilk 1 ay kadar neredeyse hiç ayrılmıyoduk.surekli benle görüşmek için bir şeyler yapardı görmek konuşmak için vs.güzel laflar romantik anlar.b i çok şeyi bana göre ayarlardı.ben görüşelim bile demezdim.o ben eve gidiyim dediğimde hayır şöyle yap bence görüşelim vs derdi.şimdi artık eskisi gibi değil.bi ara tamamen kendini çekti hiç konuşmuyodu.sıkıntılarım sorunlarım var dedi.sıkıntılarını paylaşıp beni üzmek istemediğini ben,im nonun için çok degerli oldugumu vs anlattı.ama ben cok uzuldugumu sıkıntısını benle paylaşmasını istediğimi söyledim.huyum bu ben sıkıntılı oldugumda kendimi kapatırım.bu senlik değil sadece.kim olursa olsun dedi. sonra biraz duzerlir gibi oldu.ama önceden evden çıktıgı gözünü <çtıgı an beni arardı.görmewk için çıkar gelirdi vs.artk öğleden sonra arıo.eskisi gibi ilgilenmio.görüşmek için çabalamıyo.her gün neredeyse görüşüyoruz.ama mesela bugun ben izinliyim.o çalışıyor.ben dedim ki akşam yuruyuse çıkıyım gelir misin. gelirim çok duramasam da dedi.ama hep görüşmeyi ayarlamaya calısan bdenim.işleri çok yogunmus.evde devam edecegi için bugun erken gitmesi lazımmıs.

dun tartıstık eskisi gibi olmadıgını anlattm artık sevgisine inanmadıgımı söyledim. sasırdı.inanmıosun dedi şaşkınca.evet dedim.peki dedi.üstünde bile durmadı.sora tam gidioduk onun işi vardı.işleri 1 saatlşikti.ben beklicem bu konuyu konuşcz susma dedim.sustu.sden sölüosun ben bişi demiorum vs dedi. sora görüştük yine.bası agrımıs beni üzdügü için üzülmüş fln.çok basım agrıo yorgunum dedi.ben de ona ii davrandım o da bana trip atmadık.dedi ki aşkım bak eskisi gibi diosun hep.artık ilişkimiz önceki gibi değil.cicim ayları gecio artık daha ciddi b i boyuta geldik.her zaman eskiai tgibi olamaz dedi yani açıkça.ben artık beni sevmediğini düşünmüyorum aslında.bugun mesela aramadı hiç.ben aradım öğlen. az konustum.işleri çok yogunmus kapadım. 1 saat önce aradım yine naptın die.işte akşam çıksam görüşür müğyüz vs die konuştuk.çıkınmca ara cnm bari özledm vs dedim.tmm dedi.güzel konustk kapadık.az önce msj atms durduk yere seni seviyorum die :)

sizce ne yapmalıyım.trip atıp onu daraltmak istemiorum.ama ne kadar yok cnm deildir desem de bazen acaba beni sevmio mu diorum.

dun sordm beni eskisi kdr sevion mu die.hayır dedi. saol acık sözlü oldgn için dedim bi kaç dk sora. sen ne anladn bundan şimdi dedi.sölediğini cnm dedim.eskisi gibi değil eskisinden daha fazla dedi. bilemedim kkızlar. ne yapıyım.
 
Sevgilin başta söylemiş sıkıntısı olduğunu ve sıkıntısı olduğunda da kendisini herkese kapattığını. Bu onun seçimi, saygı göster sabırla bekle sana gelip açılmasını. Ki zaten çok yeni bir ilişkiniz var. Bu zaman zarfında da sıkma ters etki yapabilir. Eskisi gibi çok ilgili davranmıyorsa hemen kötüye yorma sonuçta zor günler geçiriyor, kendisiyle kalmaya ihtiyacı vardır belki. Yanında olduğunu, onu sevdiğini hissettir.
 

tsk ederim.işleri ve aile hayatıyla ilgili çok sıkıntısı var biliyorum.o yuzden bendedn de cekiliyor.dediğin gibi yapmaya calıscam.tsk ederim.
 
2 gun once dugune gıttık mesela.sevmese sogusa yorgun argın benım arkadasımın dugununde ne ısı var kı ya da gel ya da geliyim dediğimde asla hayır demez ama işte kendisi çabalamıo :) mesela şuana kadar arardı hala bekliom :)
 
canım bence biraz abartmışsın yoğunmuş belliki çok üzerine gitme..her zaman o plan yapmak aramak sormak durumunda değil..onunda naz yapmaya hakkı var bence..ki nazıda geçtim işleri yoğun diyosun..ilişki böyle bişey zaten sürekli karşı taraftan bişeyler bekleme sende ilgi alaka gösterki karşılıklı olsun herşey..ara sor ama bence her gün her gün görüşelim deme bir de özlet kendini biraz..
 

evet şimdi konuşuyoruz bugun görüşmeyelim üşendim çıkmaya dedim.gercekten de öyle. bişey farkettm ben de eskidewn diyorum hep ama ben de eskiden görüşecegimizde ucarak giderdm.artk birbirimizi özlemiyporuz. ona söyledim.o da ben de aynı seyden bahsettm dun biraz dedi. daha az görüşmemiz ilişkimiz ve birbirimizdeen sıkılmamamız için daha ii olck sanırım.
 

Bu ilişki ilginçmiş. İnsan sevdiğinden sıkılmaz ki. :s Bence güçlü bir sevgi yok aranızda.
Yazdıkların onu gösteriyor. Bi şeyler eksik sanki.
 
demek ki bütün erkekler beni eskisi kadar sevmiyorsun dendiğinde hayır eskisinden daha çok cevabını veriyor ilginçççbu aklımın bir köşesinde bulunsun bundan sonra
 
Bu ilişki ilginçmiş. İnsan sevdiğinden sıkılmaz ki. :s Bence güçlü bir sevgi yok aranızda.
Yazdıkların onu gösteriyor. Bi şeyler eksik sanki.

sıkılmaktan kastım o degıl.sevgim eksilmedi.sadece alışkanlık oldu. birbirimizi görmek için can atmıyoruz.
 
bununla ilgili bi olay mı yasadın :)

yok yani bende sevdiğim adama "beni eskisi kadar sevmiyorsun hissediyorum"dediğimde o da "eskisinden daha çok seviyorum"diyor
bu cevabı alıyorum ee burda da aynı şeyi okuyunca demek ki dedim kendi kendime her erkek aynı şeyi söylüyor yalan belkide diye düşündümbu yani
 

hmm erkekler sanırım cok sevse bile bi yerden sonra sevgilerini ilk günkü kadar göstermiyolar.
 
hmm erkekler sanırım cok sevse bile bi yerden sonra sevgilerini ilk günkü kadar göstermiyolar.

büyük başlar sabki onlar sevgisine çok ihtiyacımız varmış gibi dikkat etsinlerde ellerinde ki kaybetmesinler unutmasınlar ki kızlar birden patlar sağ gösterip soldan aparkat yemesinler sonra ne demişler ektiğin çiçeğe su vermezsen solar gider
 
ilişki ömrü bitmiş ilk yazdığında bunu anladım sonraki yorumlar da bunu destekliyor. hakkınızda hayırlısı olsun
 

öyle de işte ben kıyamıyorum hiç :) dün o kdr kızdım kavga ettm. 1 saat gitti işini bitirip geldi. suratı asılmıs.bası agrıomus.ben ondn cok uzuldm öle konustum die.
 
öyle de işte ben kıyamıyorum hiç :) dün o kdr kızdım kavga ettm. 1 saat gitti işini bitirip geldi. suratı asılmıs.bası agrıomus.ben ondn cok uzuldm öle konustum die.

bende kıyamazdım falan baktım o bana kıyıyor hemde nasıl kıymak ikinci sıradayım herşeyde dedim neden sen benim için olucaksın ki ilk sırada kendi kendime değişme kararı verdim
olmaz dediğin ne varsa oluyor şu hayatta bunu unutma bende birbirimizden bıkmayız derdim ama karşımda ki bıktığını belli etti bende eyvallah dedim hiç bir şeyi zorlamayla değişmez ve olmaz oluruna bırak her ne varsa
 
Son düzenleme:
ayrılık zamanı mı gelmiş yanii

ya uslubum umarım kırmamıştır seni ama durum bunu gösteriyor. zaten anladığım kadarıyla erkek arkadaşında seni kırmak istemiyor ama gün be gün mesafe giriyor doğal olarak belirsizlik olduğu içinde sende netlik istiyorsun bazen kafamızda düşündüğümüz şeyler olur ve o cevabı duyana kadar baskı yapabiliyoruz bu seferde hem kendimizi üzüyoruz hemde karşıdakini e sonrası malum kavgaydı sürtüşmeydi... bunlar ancak sizi yorar, yıpratır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…