Sevgilin başta söylemiş sıkıntısı olduğunu ve sıkıntısı olduğunda da kendisini herkese kapattığını. Bu onun seçimi, saygı göster sabırla bekle sana gelip açılmasını. Ki zaten çok yeni bir ilişkiniz var. Bu zaman zarfında da sıkma ters etki yapabilir. Eskisi gibi çok ilgili davranmıyorsa hemen kötüye yorma sonuçta zor günler geçiriyor, kendisiyle kalmaya ihtiyacı vardır belki. Yanında olduğunu, onu sevdiğini hissettir.
Rica ederim. İnşaallah gönlünce olur herşey ;-).
canım bence biraz abartmışsın yoğunmuş belliki çok üzerine gitme..her zaman o plan yapmak aramak sormak durumunda değil..onunda naz yapmaya hakkı var bence..ki nazıda geçtim işleri yoğun diyosun..ilişki böyle bişey zaten sürekli karşı taraftan bişeyler bekleme sende ilgi alaka gösterki karşılıklı olsun herşey..ara sor ama bence her gün her gün görüşelim deme bir de özlet kendini biraz..
evet şimdi konuşuyoruz bugun görüşmeyelim üşendim çıkmaya dedim.gercekten de öyle. bişey farkettm ben de eskidewn diyorum hep ama ben de eskiden görüşecegimizde ucarak giderdm.artk birbirimizi özlemiyporuz. ona söyledim.o da ben de aynı seyden bahsettm dun biraz dedi. daha az görüşmemiz ilişkimiz ve birbirimizdeen sıkılmamamız için daha ii olck sanırım.
Bu ilişki ilginçmiş. İnsan sevdiğinden sıkılmaz ki. :s Bence güçlü bir sevgi yok aranızda.
Yazdıkların onu gösteriyor. Bi şeyler eksik sanki.
demek ki bütün erkekler beni eskisi kadar sevmiyorsun dendiğinde hayır eskisinden daha çok cevabını veriyor ilginçççbu aklımın bir köşesinde bulunsun bundan sonra
bununla ilgili bi olay mı yasadın :)
yok yani bende sevdiğim adama "beni eskisi kadar sevmiyorsun hissediyorum"dediğimde o da "eskisinden daha çok seviyorum"diyor
bu cevabı alıyorum ee burda da aynı şeyi okuyunca demek ki dedim kendi kendime her erkek aynı şeyi söylüyor yalan belkide diye düşündümbu yani
hmm erkekler sanırım cok sevse bile bi yerden sonra sevgilerini ilk günkü kadar göstermiyolar.
büyük başlar sabki onlar sevgisine çok ihtiyacımız varmış gibi dikkat etsinlerde ellerinde ki kaybetmesinlerunutmasınlar ki kızlar birden patlar sağ gösterip soldan aparkat yemesinler sonra ne demişler ektiğin çiçeğe su vermezsen solar gider
öyle de işte ben kıyamıyorum hiç :) dün o kdr kızdım kavga ettm. 1 saat gitti işini bitirip geldi. suratı asılmıs.bası agrıomus.ben ondn cok uzuldm öle konustum die.
ayrılık zamanı mı gelmiş yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?