sevgilim eskisi kadar ilgili değil neden ?

belki de en dogru yanıt bu tsk ederim :) hakkımızda hayırlısı olsun

siz ayrıldınız mı peki

Her gün görüşemiyorsunuz diye mi sizi sevmediğini düşünüyorsunuz? Ya ben ne yapayım? yaklaşık 3 aydır nişanlıyım toplasanız 5 kere anca görüşmüşüzdür, o da çok az.. Ben de her gün gelsin görüşelim istiyorum ama işler fırsat vermiyor. Mesela bugün morali bozuktu, benimle soğuk konuştu hep, üzüldüm fakat geçer dedim, her şeyin hayırlısı dedim ve hadi kapatalım dedim. Çünkü o benimle soğuk konuştuğunda bütün gün halsiz oluyorum.. Erkekler böyledir, onlar bizim gibi olamazlar, sorumlulukları daha ağırdır, her zaman gülemezler, bizim gibi ağlamayı da beceremezler ki dertlerini atsınlar... Bence bu kadar takmayın. Ne güzel işte neredeyse her gün görüşüyormuşsunuz. Ne kadar özendim size.. Bence üzerine gitmeyin.. O sizi seviyor, sevmeseydi tepkisi aşırı olurdu ama o susmayı tercih etmiş. Bir erkek susuyorsa doğru söylüyordur, çok seviyordur... Nişanlımdan biliyorum...

Biraz detaycısın sanırım arkadaşım ama bir derdi sıkıntısı varsa erkekler genelde içine atar, sonraları paylaşır belki :) Hem gayet nerdeyse her gün görüşüyoruz diyorsun bence hep dip dibe olmak da iyi değil aslında biraz özleyin, bunda ne var? ben bir problem göremedim anlattıklarına göre

:) bu yorumun beni o lkadar rahatlattı ki.o eve gidince konusmamız mumkun olmuyor.beklediğim bir haber vardı onu sole mutlaka ara eve gitmdn dedim.tmm dedi. ama eve giderken aramadı.üzüldüm.sabaha kadar konusmucaz cunku artık.belki öğlene kadar. ben yarın artık telefonlarını acmayım gorusmeyim diye dusundum.sanki ben istediğim için mecburmus gibi davranıyor.canımı sıkan o. yarın gorusmucem bunda kararlıyım.içimden gelmiyor.şevkim kaçtı ama katı davranmıcam.

bu ara sadece ben istediğim için geliyo konuşşuyo gibi davranıyor.daha önce ankaranın diğer ucundan oruclu oldugu halde 10 dk beni görmek için çalıştıgım yere gelirdi.şimdi ben diyorum.görüşür müyüz.ama şuraya gitcem diyor.hı ii ben de şurdn gelirim.sora işin bitince gelirsn vs vs. en basiti bu.

en basiti o daha önce ben eve gidiyim sen şuraya gideceksin dediğimde yok niye eve gşdşyosun bin minibusle şuraya git işim bitince gelirim demişti. bugun olayın aynısını şöyl yasadık.yer aynı yer.yarın görüşür müyüz.ama ben oraya gidebilirim. hıı ii ben de daha önce yaptıgımız gibi şuraya gelirim işin bitince gelirsn.

aradaki fark bu yani. çok mu ince detaycı dusunuyorum.bir de eve giderken arayan ya da yanımdan ayrılırken arıcm dien insn şimdi ii geceler askm dio.ben diorum tmm konusuruz cnm ararsn dimi die.

işiyle ilgili sıkıntıları vardı şu da olabilir.ben dertlerin olunca kendini çekme üzxülüyorum anlat demiştim.ağlamıştım hatta.ben senin ii gununde yanında olmk sştemiorum sadece vs die..bugun biraz bahsetti sıkıntısından.biraz bahsedip cekilmiş olabilir.

bu erkekler çok tuhaf.ben de çok detaycıyım.çbu yuzden evde kalcam.

Diyeceğim ağır veya acı gelebilir ama başka açıklaması yok benim lugatımda.Yeterince sevgi,aşk yok arkadaşım.Aşık olsa yırtar dağları enginlere sığmaz taşardı,iş güç bahane.

Dedim ki bugün, neden moralin bozukken beni arıyorsun? dedi ki seni ihmal etmek istemiyorum.. Böyle soğuk olacağına ihmal et dedim beni zorunlu hissettiğin için arama.. Ben onu çok seviyorum, inanıyorum o da beni çok seviyor, bensiz duramaz, sesimi duymadan yapamaz.. Ama işte erkekler bir şeye morallerini bozdular mı tüm gün düzeltemiyorsunuz.. Siz aramayın, sıkmayın onu, o sizi özlediği için arasın, bu daha tatlı olacak, bekleyin ve görün

mesajj tekrarı..................

Son düzenleyen: Moderatör:
hem sevmese surekli seviyorum da demez. ben mutlu oluyum diye ugrasır.yuzum asık moralim bozuk olsa yapmadıgı maymunluk kalmaz :) işte bazen ben de çok irdeliyorum.

karar verdim ama kendi haline bırakcam.gitmicem üstüne.görüşelim teklifini de ben yapmıcam.o sorun oluo görüşme şevkim olmuyor sanki zorla olmus gibi oluyor.

kızlar cok tsk ederım hepinize teker teker.bana cok yardımcı oldunuz. yani acaba sevmiyor mu artık uzaklaştı mı diye içim içimi yiyodu.

çalışma saatlerimiz değişmiş işyerinde az önce aradı onu söyledim.artık beni bol bol özlücen dedim.hayırlısı olsun dedi.tınlamadı ya :) aslında ii oldu bu degişiklik de.

Diyeceğim ağır veya acı gelebilir ama başka açıklaması yok benim lugatımda.Yeterince sevgi,aşk yok arkadaşım.Aşık olsa yırtar dağları enginlere sığmaz taşardı,iş güç bahane.

daha önce öyleydi zaten.sonradan böyle oldu.ama artık cicim ayları geciyor alıştık bişrbirimize ilişkimiz daha ciddi boyutlara geliyo dedi dğn.belki de haklı yani.bilmiyorum.

evet muhtemelen ben ona moralin bozukken de ara ihmal etme dediğimden bugun o aramaları yaptı.işiyle ilgili sıkıntıları varmıs.bugun biraz bahsetti.sonra kapandı konu. ben de artık bunu yapmayı dusunuyorum.aradıgında neden bu saate kadar aramadın demeyiş sevmişyorum ama yapıyorum. inceden laf sokuyorum fln. eski ilgisini görmediğimden.ama ben de artık beklemeyi öğrenmeliyim. o bana daha önce dedi.ben sana soguksam aramıyorsam dur bekle.ben sorunlarımı halledip gelicem. ama bi dur. yine de dayanamıyorum işte. ama dayanıcam bu kez. benim tüm ilişkilerim bundan bitti.bana soguk davranıyor bitsin dediğimden.ama onu bitirmek istemiyorum. bizim ilişkimiz cok zor basladı.çok dusunceyle.olur olmaz diye cok dusundum.abi diyordum zamanında. abi aşagı abi yukarı.kac kez ıns bişi hissetmiodur bana dedim. ama olmadı ben de yenildim.ben de hissettim o da.ve basladı. neler yasandı baslayana kadar ne cok zorlandm. bu ılıskının bu yuzden bitmesini istemiyorum. o kadar cok seyi göze alarak başlamışken bu sogukluk beni cok sinir ediyo. ama ayrılmak istemiyorum.madem basladı.o zaman gitsin.

Sen biraz sabret, bitmeyecek inşallah. Hakkınızda hayırlısı.. Kendini özlet...

Sen biraz sabret, bitmeyecek inşallah. Hakkınızda hayırlısı.. Kendini özlet...

artık istemediği kadar özlücek zaten :) çalışma saatleri uzamış.görüşmemiz çok zor olcak.

üstüne de gitmicem. beklicem. aramadı die az önce içim içimi yedi.eve gitmeden aramadı die düşünüodum.aradı eve gitmedn mi cnm daha dedim.işlerim vardı seni aramadan gider miyim hiç dedi :) Allahım ayırmasın bizi. daha baslamadan kac gece dualar ettim olmasın asık olmayım die.o bana dioki ne cok dua ettim Allahım nolur karsılıksız olmasın die.:) onun duası kabul oldu.bitmesini istemiorum.hayırlısı tabi ama işte 3 ay kısa bir süre ama onun öncesi var. ben bu insanı 1 yıldan uzun sure once gördm.içimde hep bir hoşlantı oldu yanasmadım.tesadufler falan filan. sonra bi baktım hayatımdakş en yakın arkadaşım olmus.abi derdim. ne sıkıntım olsa o vardı.sonra bi gün bi baktım sevmişim sonra da baktım sevgilim olmuş her seyim.

Burcu ne erkek arkadaşının ? Sanırım ilişkiniz mayıs ortaları ya da sonlarında başlamış. Astrolojik olarak çok sağlam dönem değil o zaman başlayan ilişkiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…