ya uslubum umarım kırmamıştır seni ama durum bunu gösteriyor. zaten anladığım kadarıyla erkek arkadaşında seni kırmak istemiyor ama gün be gün mesafe giriyor doğal olarak belirsizlik olduğu içinde sende netlik istiyorsun bazen kafamızda düşündüğümüz şeyler olur ve o cevabı duyana kadar baskı yapabiliyoruz bu seferde hem kendimizi üzüyoruz hemde karşıdakini e sonrası malum kavgaydı sürtüşmeydi... bunlar ancak sizi yorar, yıpratır
bende kıyamazdım falan baktım o bana kıyıyor hemde nasıl kıymak ikinci sıradayım herşeyde dedim neden sen benim için olucaksın ki ilk sırada kendi kendime değişme kararı verdim
olmaz dediğin ne varsa oluyor şu hayatta bunu unutma bende birbirimizden bıkmayız derdim ama karşımda ki bıktığını belli etti bende eyvallah dedim hiç bir şeyi zorlamayla değişmez ve olmaz oluruna bırak her ne varsa
siz ayrıldınız mı peki
defalarcaaaa kaç kez olduğunu ben bile hatırlamıyorum 5 yıl oldu ilişki ben yoruldum ayrılıp barışmaktan
Her gün görüşemiyorsunuz diye mi sizi sevmediğini düşünüyorsunuz? Ya ben ne yapayım? yaklaşık 3 aydır nişanlıyım toplasanız 5 kere anca görüşmüşüzdür, o da çok az.. Ben de her gün gelsin görüşelim istiyorum ama işler fırsat vermiyor. Mesela bugün morali bozuktu, benimle soğuk konuştu hep, üzüldüm fakat geçer dedim, her şeyin hayırlısı dedim ve hadi kapatalım dedim. Çünkü o benimle soğuk konuştuğunda bütün gün halsiz oluyorum.. Erkekler böyledir, onlar bizim gibi olamazlar, sorumlulukları daha ağırdır, her zaman gülemezler, bizim gibi ağlamayı da beceremezler ki dertlerini atsınlar... Bence bu kadar takmayın. Ne güzel işte neredeyse her gün görüşüyormuşsunuz. Ne kadar özendim size.. Bence üzerine gitmeyin.. O sizi seviyor, sevmeseydi tepkisi aşırı olurdu ama o susmayı tercih etmiş. Bir erkek susuyorsa doğru söylüyordur, çok seviyordur... Nişanlımdan biliyorum...
Biraz detaycısın sanırım arkadaşım ama bir derdi sıkıntısı varsa erkekler genelde içine atar, sonraları paylaşır belki :) Hem gayet nerdeyse her gün görüşüyoruz diyorsun bence hep dip dibe olmak da iyi değil aslındabiraz özleyin, bunda ne var? ben bir problem göremedim anlattıklarına göre
:) bu yorumun beni o lkadar rahatlattı ki.o eve gidince konusmamız mumkun olmuyor.beklediğim bir haber vardı onu sole mutlaka ara eve gitmdn dedim.tmm dedi. ama eve giderken aramadı.üzüldüm.sabaha kadar konusmucaz cunku artık.belki öğlene kadar. ben yarın artık telefonlarını acmayım gorusmeyim diye dusundum.sanki ben istediğim için mecburmus gibi davranıyor.canımı sıkan o. yarın gorusmucem bunda kararlıyım.içimden gelmiyor.şevkim kaçtı ama katı davranmıcam.
Diyeceğim ağır veya acı gelebilir ama başka açıklaması yok benim lugatımda.Yeterince sevgi,aşk yok arkadaşım.Aşık olsa yırtar dağları enginlere sığmaz taşardı,iş güç bahane.
cicim ayları geçiyo mu dedi? daha 3. ayda
Dedim ki bugün, neden moralin bozukken beni arıyorsun? dedi ki seni ihmal etmek istemiyorum.. Böyle soğuk olacağına ihmal et dedim beni zorunlu hissettiğin için arama.. Ben onu çok seviyorum, inanıyorum o da beni çok seviyor, bensiz duramaz, sesimi duymadan yapamaz.. Ama işte erkekler bir şeye morallerini bozdular mı tüm gün düzeltemiyorsunuz.. Siz aramayın, sıkmayın onu, o sizi özlediği için arasın, bu daha tatlı olacak, bekleyin ve görün
evet muhtemelen ben ona moralin bozukken de ara ihmal etme dediğimden bugun o aramaları yaptı.işiyle ilgili sıkıntıları varmıs.bugun biraz bahsetti.sonra kapandı konu. ben de artık bunu yapmayı dusunuyorum.aradıgında neden bu saate kadar aramadın demeyiş sevmişyorum ama yapıyorum. inceden laf sokuyorum fln. eski ilgisini görmediğimden.ama ben de artık beklemeyi öğrenmeliyim. o bana daha önce dedi.ben sana soguksam aramıyorsam dur bekle.ben sorunlarımı halledip gelicem. ama bi dur. yine de dayanamıyorum işte. ama dayanıcam bu kez. benim tüm ilişkilerim bundan bitti.bana soguk davranıyor bitsin dediğimden.ama onu bitirmek istemiyorum. bizim ilişkimiz cok zor basladı.çok dusunceyle.olur olmaz diye cok dusundum.abi diyordum zamanında. abi aşagı abi yukarı.kac kez ıns bişi hissetmiodur bana dedim. ama olmadı ben de yenildim.ben de hissettim o da.ve basladı. neler yasandı baslayana kadar ne cok zorlandm. bu ılıskının bu yuzden bitmesini istemiyorum. o kadar cok seyi göze alarak başlamışken bu sogukluk beni cok sinir ediyo. ama ayrılmak istemiyorum.madem basladı.o zaman gitsin.
Sen biraz sabret, bitmeyecek inşallah. Hakkınızda hayırlısı.. Kendini özlet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?