Sevgilim eve çağırdı

Siz birbirinizi falan da mı görmediniz telefondan? Ben çirkinim falan diyormuş ya.

Kızım sen canını sokakta falan mı buldun?
Karşılıklı sevip saydıktan sonra cinselliğe karşı değilim ama bu başka bir şey. Aklını başına al. He bu arada 1 yıldır yüzünü bile görmediği birine sadık olduğunu mu düşünüyorsun? Aynı anda en az 2 kızla daha görüşüyordur emin ol.

Parası yok desem var okulu var acaba beğenmem diyemi korkuyor çirkinim diyip duruyo
Ay 1 sene yüz yüze gelmemek bile anormalken hiç mi kamera falan açmadı. Bu kadar mı yokluktasın etrafında erkek yok hiç görmediğin bilmediğin birinin ayağına gidiyorsun.
Sakın gitme.

Aklında soru işareti varsa iş yapma bence akıl almak istedine göre sende bi kuşkudasın ,, sonav varsa çalışsın ömürlük sınav değşl illa biter gelir sen kızsın gittin dönüşde pişman olarak evine dönme

Adam senden soğudum demiş aylarca ayrı kalmışsınız. İlişki bile dememiş buna sen sevgilim diye bahsediyorsun. daha cuma günü eski sevgilim geri döndü bana soğuk yapıyor diye konu açmışsın ertesi gün evine gitmek için akıl mı soruyorsun? pes!!!

Son düzenleme:
Boşuna uğraşıyorsunuz bu arkadaşın zaten niyeti var sadece ona git diyecek birini arıyor psikolojik rahatlatcak kendisini. Yorumlarını baştan sona bir okusaniza anlarsınız. Kendi sorunlu bulduğu kişi sorunlu sadece kk 'yı meşgul ediyorlar yeminle israf

kızımız tabiri caizse dünyanın kaç bucak olduğundan bi haber.Gözü de kara
Allahın şanslı kullarındansa başına bir iş gelmeden kurtulur biz ne desek boş
Bazen insanın yaşayıp görmesi gerekli demek ki

bir insan tanımadığı bir adamın evine hangi cesaret gider aklım almıyor
görüşmenin bin türlü yolu var
ben konu sahibinin heyecan aradığını düşünüyorum.Hani kimi 180 km hızla gidip bişey olur mu diye test eder ya aynı o hesap bence

bende anlamadimki sınavları olmadiginda hep evdeydi yinede gelmedi ya hep mi sınavı oluyo anlamadim ne zaman desem gel diye hep sınavım var diyor . Gunubirlik geleyim dedim onuda istemedi zaman kisitli diye

Bu kişiyle 1 senedir berabersiniz.
Hiç görüşmediniz.
Sizin yaşadığınız yere gelmek istemiyor, hep bahanesi var.
Sizin onun yanınıza günübirlik gitmenizi de istemiyor. Evinde kalmanızı istiyor.
Bir şey yapmayacağına "söz vermiş".
"İstersen polisi ararsın" demiş.

Şimdi adamın niyetini ve zihniyetini anlatmak adına bana hiç yakışmayan cümleler kuracağım. Başka türlü anlatmam mümkün değil çünkü.
Niyeti tam olarak şu:
Ben bu kızı yatağa atayım. Ama bunun için otobüs/uçak parası bile benim cebimden çıkmasın. Oh her şey bedavaya gelsin, ben keyfime bakayım.

Kusura bakmayın ama niyeti bu, leş biri belli ki. Aklınızı başınıza alın gitmeyin bir yere. Çok pişman olursunuz.

Parası yok desem var okulu var acaba beğenmem diyemi korkuyor çirkinim diyip duruyo

Yahu şaka mısınız? Adamın yüzünü de mi görmediniz?
60 yaşında göbekli bir emmiyle ya da "oğlum eve karı atıyorum siz de gelin" diye arkadaşlarını çağıran bir manyakla karşılaşırsanız ne yapacaksınız? Belki öğrenci bile değil.
Canınızı sokakta mı buldunuz?

Sevgilinle aynı mahalleden ya da ilkokuldan tanıyosan ve sonradan farklı şehre okumaya gittiyse gidebilirsin,güzel vakit de geçer ama sanal sevgiliyse hiç kusura bakma eli baltalı manyak da olabilir

Yahu şaka mısınız? Adamın yüzünü de mi görmediniz?
60 yaşında göbekli bir emmiyle ya da "oğlum eve karı atıyorum siz de gelin" diye arkadaşlarını çağıran bir manyakla karşılaşırsanız ne yapacaksınız? Belki öğrenci bile değil.
Canınızı sokakta mı buldunuz?
Görmez olurmuyum gördüm fotoda canlıda gördüm. Öğrenci ona güveniyorum

"Beğenmem diye mi korkuyor, çirkinim diyor" demişsiniz. Hadi fotoğraf yanıltıcı olabilir de canlı gördüyseniz beğenmemek ne alaka?

Canli gordum dedigi kameradan galiba. Cunku bu buluşma ilk buluşma olacakmiş.

Bu arada konu sahibi, kendisiyle bile ilk defa bulusacagin insanin ailesini nereden ne ara tanidin?
Kaç sene olursa olsun intertten yazişmayla kimseyi taniyamazsin. Sevişmeye dünden razi bile olsam ilk buluşmada kimsenin evine gitmezdim yerinde olsam, tek mevzu sevişmek degil cunku bir suru manyak var etrafta. Bir şekilde sevgili oldun diye kayitsiz şartsiz daha ilk bulusmalardan güvenmen
gerekmiyor.

1 sene bekleyen insan sinavlarin bitmesini de beklerdi. Evine gitmeyi gectim, ilk bulusma icin şehir bile degistirmezdim ben olsam.

Bence git fakat yaninda kalma derim erkek milleti guven olmaz ayrica bikac sene sonra eminim yollariniz ayrilir bence mesafeni koru

Güveniyorsan git güveniyorsan gitme. Tamamen sana kalmos ve senin doğru karar verecegin bir konu. Sonuçta biz çocuğun yapısını, karakterini bilmiyoruz

Canli gordum dedigi kameradan galiba. Cunku bu buluşma ilk buluşma olacakmiş.

Bu arada konu sahibi, kendisiyle bile ilk defa bulusacagin insanin ailesini nereden ne ara tanidin?
Kaç sene olursa olsun intertten yazişmayla kimseyi taniyamazsin. Sevişmeye dünden razi bile olsam ilk buluşmada kimsenin evine gitmezdim yerinde olsam, tek mevzu sevişmek degil cunku bir suru manyak var etrafta. Bir şekilde sevgili oldun diye kayitsiz şartsiz daha ilk bulusmalardan güvenmen
gerekmiyor.

1 sene bekleyen insan sinavlarin bitmesini de beklerdi. Evine gitmeyi gectim, ilk bulusma icin şehir bile degistirmezdim ben olsam.

Kamera olduğunu anladım ama saçma geldi yine de.
Fotoğraf olsa açıyla, ışıkla, efektle vs görüntü çok değişir ama kamerada ne kadar fark olabilir ki beğenilmeme endişesi olsun?
Konu sahibi çocuğun 1 sene gelmemesine bahane buluyor kendince. "Parası var ama beğenmem diye korkuyor olabilir" demiş.
İnsan ikna olmak istedikten sonra her şeye inanıyor demek ki :olamaz:

allahım ya söz vermıs kız otur oturdugun yerde cok görmek ıstıyorsa o gelsın bı zahmet

Yav güvenilir de olsa ilk buluşmada evde ne işin var? Vakit de fırsat da yaratılır hatta uça uça gelir seni ciddiye alan. Kendini bu kadar ucuz gösterme. Bide yatıya da kalacağn, oldu gözlerim doldu...

Yav he he deseydin. Bişey yapmıcam demesine güvenme adeta bi yavru kediye dönüyorlar. Bundan bişey olmaz , şundan bişey olmaz , bi kereligine elliyim , dokuniyim derkeeen hopppp ...

Daha sonra açtıgın konu ; böyle böyle oldu hamile kalır mıyım ?

Boşver gelebildiginde kendisi gelsin..

Back
X