- 25 Temmuz 2019
- 430
- 980
- 43
Bir de utanmasa ne olacak acabaCevaba bak ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de utanmasa ne olacak acabaCevaba bak ya
Zannedersem haftaya bir bekaret konusu daha acilacakSevgilimle uzak şehirlerdeyiz o gelemez okulu var bulusamiyoruz beni evine çağırıyor 1 2 günlüğüne birsey yapmicagina söz verdi . Ayri odalarda yatcaz sizce gitmelimiyim?Sen gel diyorum sinavlarim var diyor
güvenmedğiniz adamla işiniz ne?Yalnız yaşıyor ona güveniyorumda tam değil korkum var
Evet ilk o gelecek yanımadaha önce hiç görmedin kanlı canlı değil mi
Netten mi tanıyorsun
Tabi ki de evine gitme
Telefonda konuşarak adam tanınmaz
Güveniyorumda bazı şeylerden cekiniyorumgüvenmedğiniz adamla işiniz ne?
Gitmedim o gelcek sonra sen gelceksin diyorNoldu gittin mi? İnşallah belanı bulmazsın bunca bilirkişi yorumundan sonra
Planı iptal etmemiş sadece ertelemiş. Yine de evde buluşmayı önermem buluşmak için ev şart değil cafe falan idealGitmedim o gelcek sonra sen gelceksin diyor
Gerçekten ya kimse de dememiş ki ağustosta ne sınavı? Yaz okulu desen değil, akademik dönem zaten başlamadı, bulmuş kızı kandırmaya çalışıyo.Sınavı yok yaz okulu bayram boyu tatilde. Vizeleri geçti finallerde bayramdan bi kaç hafta sonra olması lazım. Bayramın son günü gelsin. Okulunun akademik takvimine bak. Az akıllı olun hemcinslerim![]()
Katılıyorum. Simdi olmasa da sonra icraatte bulunacağı belli. Babaya güvenin kalmadığı devirde hic gormedigin adamla isin ne? Yani kulagini cekerim yanimda olsan. Sonra da sacini yolarim. Sinirlendim.Planı iptal etmemiş sadece ertelemiş. Yine de evde buluşmayı önermem buluşmak için ev şart değil cafe falan ideal
Katılıyorum. Simdi olmasa da sonra icraatte bulunacağı belli. Babaya güvenin kalmadığı devirde hic gormedigin adamla isin ne? Yani kulagini cekerim yanimda olsan. Sonra da sacini yolarim. Sinirlendim.
Günübirlik gelirim evde kalmam dedim olmaz diyor dha çok zaman geçirmek istiyorum dediPlanı iptal etmemiş sadece ertelemiş. Yine de evde buluşmayı önermem buluşmak için ev şart değil cafe falan ideal
Aynen ya ben dedim diye gelecek yani o gelirse yanıma sonra ben gidecekmişim günübirlik gelirim dedim olmaz diyoKız güvensin de sonra tereddütsüz yanıma gelsin diye düşünerek ilk buluşmaya geliyor. Bu adam tam bir sinsi bence. Zaten yaz ayında okul kapalıyken sınavım var demesinden belli
Günübirlik gelirim evde kalmam dedim olmaz diyor dha çok zaman geçirmek istiyorum dedi