Sevgilim eve çağırdı

Çocuğun evinin önünden geçiyodum ki ne duyayım yakalarsam muck muck çalıyor :KK70:

erkek arkadaşınızın evine gidip gitmemek için forumda soru soracak kadar güvenmiyorsanız tabii ki gitmeyin.
nasıl arkadaşlıklar kuruyorsunuz anlamıyorum : ( güvenmediğiniz insanla neden birliktesiniz : (

Ohoo serı katıl atalay filiz 4 yıl sevgıkısıyle aynı evde kaldı kıızn yakın arkadaslarını kızla aynı evde kalırkem zaten tek tek olduruyordu ensonda sevflısınu oldurdu 😲😲😲 gıdersun yaklasmak ıster ızın vermezsın bu sefer oldurur falan senı. Bence o gelsın gelecekse dısarda toolum ıcınde goruseub

Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz o gelemez okulu var bulusamiyoruz beni evine çağırıyor 1 2 günlüğüne birsey yapmicagina söz verdi . Ayri odalarda yatcaz sizce gitmelimiyim?Sen gel diyorum sinavlarim var diyor
Zannedersem haftaya bir bekaret konusu daha acilacak😁😁😁

daha önce hiç görmedin kanlı canlı değil mi
Netten mi tanıyorsun

Tabi ki de evine gitme
Telefonda konuşarak adam tanınmaz

Sınavı yok yaz okulu bayram boyu tatilde. Vizeleri geçti finallerde bayramdan bi kaç hafta sonra olması lazım. Bayramın son günü gelsin. Okulunun akademik takvimine bak. Az akıllı olun hemcinslerim😅
Gerçekten ya kimse de dememiş ki ağustosta ne sınavı? Yaz okulu desen değil, akademik dönem zaten başlamadı, bulmuş kızı kandırmaya çalışıyo.

Planı iptal etmemiş sadece ertelemiş. Yine de evde buluşmayı önermem buluşmak için ev şart değil cafe falan ideal
Katılıyorum. Simdi olmasa da sonra icraatte bulunacağı belli. Babaya güvenin kalmadığı devirde hic gormedigin adamla isin ne? Yani kulagini cekerim yanimda olsan. Sonra da sacini yolarim. Sinirlendim.

Katılıyorum. Simdi olmasa da sonra icraatte bulunacağı belli. Babaya güvenin kalmadığı devirde hic gormedigin adamla isin ne? Yani kulagini cekerim yanimda olsan. Sonra da sacini yolarim. Sinirlendim.

Kız güvensin de sonra tereddütsüz yanıma gelsin diye düşünerek ilk buluşmaya geliyor. Bu adam tam bir sinsi bence. Zaten yaz ayında okul kapalıyken sınavım var demesinden belli

Kız güvensin de sonra tereddütsüz yanıma gelsin diye düşünerek ilk buluşmaya geliyor. Bu adam tam bir sinsi bence. Zaten yaz ayında okul kapalıyken sınavım var demesinden belli
Aynen ya ben dedim diye gelecek yani o gelirse yanıma sonra ben gidecekmişim günübirlik gelirim dedim olmaz diyo

Günübirlik gelirim evde kalmam dedim olmaz diyor dha çok zaman geçirmek istiyorum dedi

Amacı zaman geçirmek değil bence sen de biliyorsun niyetini. Evinde kalsan onun gözünde her şeyi kabul etmiş gibi goruneceksin. Sonra da eve gelmeseydin zorla mı getirdim diyecek bence bu ilişki bitmeli adamin neyin peşinde olduğu belli.

Back
X