Asla denemeyin,
siz evlenip ayrılmış cocuklu o hiç evlenmemiş olsa sizinle ciddi düşünmezdi.
Boşanmış erkekler hiç evlenmemiş kadınlara önce giderler şanslarını denerler sözüm ona boşandım ama evlenmemişi aldım diyecekler eşe dosta
Evlenirseniz o çocuğa siz bakacaksınız öyle yok bakamam ayağı yapacaksanız cocuğun psikolojisini bozmayın
Davul bile dengi dengine herkes kendi medeni duruma uygun kişiyle olmalı anlayışlı olmaz cünkü 2 tarafta yoksa
Cocuk çok önemli 2. Plana hayatı atmalık bir durum sen anlamayacaksın cocuğun olmadığı için
Kendi çocuğum gibi olur diye de düşünme kendi çocuğuna yeri gelir bağırırsın, ama üvey çocuğa bağıramazsın hem bakıcılık yapmanı hem de terbiye vermemeni isteyecekler bu çok zor.
O yüzden ayrıl ki mutlu olsan konu açmazdın
Ay bir de 21 yaşındasın etrafında herkes sen gibi bekarken cocuklu herifle işin ne
seni kandırmış saf bulduğu için ailen yok mu senin? Uyaran yok mu seni?
Ayrıca eski eş asla yakanızdan düşmeyecek asla eski eş anca evlenirse görüşmez, cocuk annededir muhtemelen ama evlenir evlenmez sizin kucağınıza atacak en anaç anne bile bunu yapıyor benim düzenimi bozdu onun da bozuksun diye
Cocuk için görüşmeleri arada buluşmaları tatilleri saymıyorum bile, cocuğun okulu nişanı bunalımı evliliğinde bir araya gelmeler vs vs valla kendi kendine dert alırsın
Çok mu çirkinsin? Kimseyi bulamıyor musun? Küçükken sevilmedin mi bunları bi araştır tedavi ol senin yaşında biri asla 30 yaşında cocuklu adama bakmaz normalde
Ömür boyu başkalarının hataları yüzünden 2. Planda yaşarım diyorsan evlen.