- Konu Sahibi Dertliayol
Bu konulara hep aynı cevabı yazıyorum. Evlilik zor, iyice zorlaştırmaya gerek yok. Kendiniz gibi birini bulun. Ben olsam böyle birini hiç düşünmezdim. Üstelik yaşınız 23.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzel yorumSağlam bir şey olsalar kadınlar boşar mı zaten? Cinsel problemlerde bile boşamıyorlar. Pekmez badem yedireyim diye çabalıyorlar. Aldatmayı affeden var. Boşanan adamdan ben ürküyorum. Kadın da suçlu olabilir tabii. Boşanmış adamlara sorsak kendileri gunahsizdir muhakkak. Kadin geçimsizdir.![]()
Evet kendi ağzıyla dedi rahatım bozuldu falan diyeKadın mı anlattı bunları?
Şimdi de senin rahatın bozulacak yavru.Evet kendi ağzıyla dedi rahatım bozuldu falan diye
Yaşınız daha çok genç..dikkatinizi meslek ve kariyerinize verin bence,evlenmek için daha uzun zamanınız var ..bu adam 5 yıldır ayrıysa 1 yaşındaki bebeğini bırakan adam pek hayırı gelmedi bana..O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Hayatını yakarsın yapma.O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
kızlık zarı diktirme derdine düşmüşsünüz birde
hayırdır kendi çocuklu adam bakire kız mı istiyor birde
yoksa siz önceden ilişki yaşadığınız için bu adamı mı kendinize uygun gördünüz?
Ben de istemezdim bunu yapmak bu kişiyle yaşadım zaten ilkim de bu herşey de bu ilk zamanlar işi gücü iyi diye başlamıştım Allah var tipi de iyi ama sonrasın da ciddileşti ve böyle birşey başıma geldi çok pişmanım ama geri ye de döneniyorum ne yazık ki bir de aşık oldum bu benim için çok zor babasız büyüyen biriyim ve onun sahiplenici tavrı beni cezbetti
Benim uzun bir ilişkim vardı ve bitmek zorunda kaldı aldandım oldu birşeyler ve kızlık zarı diktirmem gerek yakın zaman da evlilik için acil yardımcı olun Ankara’da kalıcı bir doktor gerçekten iyi olması gerek
Adamın aradığı ideal bakıcı sizsiniz. Yahu 23 yaşında gencecik bir insansınız. Yok mu hayaliniz, hedefiniz. Aklınızdaki tek şey 30 yaşında, çocuklu biriyle evlenmek miO 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
Adam anlatmıştır, güzel senaryo..yersen..Kadın mı anlattı bunları?
Evet kendi ağzıyla dedi rahatım bozuldu falan diye
O halde rahatı daha da bozulmasın diye çocuğu sana baktiracak. Karı koca sizi gözüne kestirmişlerŞimdi de senin rahatın bozulacak yavru.
Kadın ne rahatlamıştır, çocuğu bu kızın başına atıp sevgilisi ile gününü gün edecek oooh.O halde rahatı daha da bozulmasın diye çocuğu sana baktiracak. Karı koca sizi gözüne kestirmişler![]()
Ben de istemezdim bunu yapmak bu kişiyle yaşadım zaten ilkim de bu herşey de bu ilk zamanlar işi gücü iyi diye başlamıştım Allah var tipi de iyi ama sonrasın da ciddileşti ve böyle birşey başıma geldi çok pişmanım ama geri ye de döneniyorum ne yazık ki bir de aşık oldum bu benim için çok zor babasız büyüyen biriyim ve onun sahiplenici tavrı beni cezbetti
Cok gencsin ve babasizlik diyerek, yanlis limana Demir atiyorsun....Ben de istemezdim bunu yapmak bu kişiyle yaşadım zaten ilkim de bu herşey de bu ilk zamanlar işi gücü iyi diye başlamıştım Allah var tipi de iyi ama sonrasın da ciddileşti ve böyle birşey başıma geldi çok pişmanım ama geri ye de döneniyorum ne yazık ki bir de aşık oldum bu benim için çok zor babasız büyüyen biriyim ve onun sahiplenici tavrı beni cezbetti