Sevgilim evlenip boşanmış olduğum için benden ayrıldı

Çok acımasızsınız 🥲 şaka yapıyorum bütün bunları gerçekten ben de düşünüyorum. En iyisi kendi yoluma devam edip bir daha asla görüşmemek. Bu yas da geçecektir hangi dert sonsuza kadar kalır ki.. unuturum elbet
Yara bandını yavaş yavaş mı yoksa birden çekmek mi daha az acıtır? Sorun zaten düşünmeniz, ümit etmeniz, acaba diye diye kendinizi kandırmanız. İlişkinize ihanet etmiş, yarı yolda bırakmış düşünecek ne kalmış? Toy, ilk aşk acısı çeken genç kız değilsiniz, bir tane bela heriften kurtulmuşsunuz. Üstelik onunla da bir ömür boyu diyip evlenmişsiniz. Demek ki sevgi tek başına yetmiyor. Güven yoksa aşktan sevgiden ölünse ne yazar.

Bır tane takıp ettiğim hesap var.
Kadın ıkı çocuklu boşanmış adam hıc evlenmemiş.
Adamın aılesı de muhafazakar.
Adam kadınla ve çocuklarla asırı mutlu.
Ye iç gez eğlen.
Öz babası okadar babalık etmiyordur.
Adam kadına delı gıbı aşık.
O yüzden olmayanı zorlamanın anlamı yok.

Bır tane takıp ettiğim hesap var.
Kadın ıkı çocuklu boşanmış adam hıc evlenmemiş.
Adamın aılesı de muhafazakar.
Adam kadınla ve çocuklarla asırı mutlu.
Ye iç gez eğlen.
Öz babası okadar babalık etmiyordur.
Adam kadına delı gıbı aşık.
O yüzden olmayanı zorlamanın anlamı yok.
Beni gerçekten seven insan böyle bahanelerle asla bırakmak istemezdi değil mi .. oysa ben beni gerçekten sevdiğine çok inanıyordum. Hâlâ beni hiç sevmediğini düşünmüyorum ama benimle bir ömür geçirecek kadar sevmemiş beni demekki. O kadar üzgünüm ki

Beni gerçekten seven insan böyle bahanelerle asla bırakmak istemezdi değil mi .. oysa ben beni gerçekten sevdiğine çok inanıyordum. Hâlâ beni hiç sevmediğini düşünmüyorum ama benimle bir ömür geçirecek kadar sevmemiş beni demekki. O kadar üzgünüm ki
Önünüze bakın bır daha da donmesıne izin vermeyin.

Merhaba kızlar. 4 yıl önce boşandım ve 10 yaşında bir oğlum var. 3 yıl önce biriyle tanıştım birbirimizi çok sevdik. Sevgilim lişkinin başında bana ailenin tek oğlu ve en büyük çocuğu olduğu için ailesinin boşanmış bir çocuklu kadın istemeyeceğini, evlilik beklentim olmamasını söyledi. Ben de o dönem zaten evlilik düşünmediğimi onunla mutlu olduğumu söyleyerek bu durumu kabullendim. 3 yılda birlikte olduğumuz zamanlarda çok güzel bir aşk yaşadık çok mutluyduk çok iyi anlaşıyorduk. O kadar düşünceliydi ki sürekli gözümün içine bakıyordu. Ama 3 yıl içinde defalarca benden ayrıldı. “Ben yapamıyorum, insan sevdiği kadınla evlilik hayali kuruyor, ben bu eksikliği kaldıramıyorum, ailem seni bilmediği için sürekli bir kız bulup evlen diye baskı yapıyor” falan filan dedi. Kaç kez ayrıldık hatırlamıyorum her defasında 1 hafta 10 gün sürmeden ya o beni arayıp çok özledim sensiz yapamıyorum diyordu ya ben bir şekilde barışıyorduk tekrar. Ama bu süreç beni aşırı derecede yıprattı artık çünkü kendimi kötü hissediyorum. Bir ay önce yine benden bu gerekçeyle ayrıldı ben de kabul ettim ayrılığı. 17 gün sonra geri geldi ben sensiz yaşayamıyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum diye. Bu arada gerçekten bayağı zayıflamış göz altları morarmıştı. Ama ben kabul etmedim bu durum beni yıpratıyor artık şimdi gelsen yine gideceksin ben istemiyorum dedim. Sana biraz zaman tanıyorum otur düşün benimle evlenmeyi göze alabiliyorsan devam edelim aksi halde olmaz dedim. Birkaç gün bekledi sonra yüzyüze konuşalım dedi. 6 gün önce buluştuk oturup uzun uzun konuştuk. Ailem kabul etse bile elalem ne der korkusunu yenemiyorum dedi, çocuğun olmasa herkes bir yerde kabul ederdi ama oğlun çok büyük ben kimin karşısına çıkıp bu çocuk benim oğlum diyeceğim dedi. Ben 32 yaşındayım o 28 yaşında. Bana sarılıp hüngür hüngür ağladı, yapamam anla beni affet ben senden başka bişey istemiyorum dedi ben yanından ayrılırken hâlâ ağlıyordu, sıkı sıkı sarıldı kokladı gitti. Ben yokluğuna dayanamıyorum onu çok özlüyorum. Çok ağlıyorum günlerdir uyuyamıyorum. O ne yapıyor bilmiyorum beni her yerden engellemiş. 6 gündür ses seda yok. Beni sevdiğine çok eminim ama demek ki çokk çok sevmiyormuş. Sevseydi ailesinin karşısına çıkmayı göze almaz mıydı? Ayrılırken hâlâ ben bu kararı veremiyorum bu dert beni mezara götürecek diyip duruyordu. Sizce gerçekten seviyorsa benimle evlenmeyi göze alabilir mi ? Bana geri gelir mi ? Yoksa gitmiş artık unut mu dersiniz ? O kadar bunaldım ki artık bu konuda birileriyle konuşmazsam hastanelik olacağım
Bizzat öz amcam pavyondan çıkarıp evlendi ve aralarındaki yaş farkı 19 falandı hiç birimiz de bir şey demedik ne diyebiliriz ki
Ha ne oldu kadın durmadı geri döndü bir kaç yıl sonra eski yaşantısına ama demek istediğim yapan erkek yapıyor amcam yaptı amcamla yasit oğulları vardı amcama baba diyorlardı tiyatro gibiydi hiç bir şey demedik evimize de soframıza da aldık
Yani demek istediğim sizin neyiniz varmış da size böyle hissettiriyor
Ben o adamı Gölgeme kurban ederim hiç de dönmeyin

Şimdi bu adam evlenmemiş bir kadınla evlenince bakir eli kadın eline değmemiş biri mi olmuş olacak. Sizi ilk bu sebepten terk ettiğinde tekrarinin olmaması gerekiyordu. Böyle sacma adamları dert etmeyin kendinize. Adam olsaydı bu şekilde gel gitleri olmazdı. Siz de beklentiden çıkın bir an önce

Merhaba kızlar. 4 yıl önce boşandım ve 10 yaşında bir oğlum var. 3 yıl önce biriyle tanıştım birbirimizi çok sevdik. Sevgilim lişkinin başında bana ailenin tek oğlu ve en büyük çocuğu olduğu için ailesinin boşanmış bir çocuklu kadın istemeyeceğini, evlilik beklentim olmamasını söyledi. Ben de o dönem zaten evlilik düşünmediğimi onunla mutlu olduğumu söyleyerek bu durumu kabullendim. 3 yılda birlikte olduğumuz zamanlarda çok güzel bir aşk yaşadık çok mutluyduk çok iyi anlaşıyorduk. O kadar düşünceliydi ki sürekli gözümün içine bakıyordu. Ama 3 yıl içinde defalarca benden ayrıldı. “Ben yapamıyorum, insan sevdiği kadınla evlilik hayali kuruyor, ben bu eksikliği kaldıramıyorum, ailem seni bilmediği için sürekli bir kız bulup evlen diye baskı yapıyor” falan filan dedi. Kaç kez ayrıldık hatırlamıyorum her defasında 1 hafta 10 gün sürmeden ya o beni arayıp çok özledim sensiz yapamıyorum diyordu ya ben bir şekilde barışıyorduk tekrar. Ama bu süreç beni aşırı derecede yıprattı artık çünkü kendimi kötü hissediyorum. Bir ay önce yine benden bu gerekçeyle ayrıldı ben de kabul ettim ayrılığı. 17 gün sonra geri geldi ben sensiz yaşayamıyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum diye. Bu arada gerçekten bayağı zayıflamış göz altları morarmıştı. Ama ben kabul etmedim bu durum beni yıpratıyor artık şimdi gelsen yine gideceksin ben istemiyorum dedim. Sana biraz zaman tanıyorum otur düşün benimle evlenmeyi göze alabiliyorsan devam edelim aksi halde olmaz dedim. Birkaç gün bekledi sonra yüzyüze konuşalım dedi. 6 gün önce buluştuk oturup uzun uzun konuştuk. Ailem kabul etse bile elalem ne der korkusunu yenemiyorum dedi, çocuğun olmasa herkes bir yerde kabul ederdi ama oğlun çok büyük ben kimin karşısına çıkıp bu çocuk benim oğlum diyeceğim dedi. Ben 32 yaşındayım o 28 yaşında. Bana sarılıp hüngür hüngür ağladı, yapamam anla beni affet ben senden başka bişey istemiyorum dedi ben yanından ayrılırken hâlâ ağlıyordu, sıkı sıkı sarıldı kokladı gitti. Ben yokluğuna dayanamıyorum onu çok özlüyorum. Çok ağlıyorum günlerdir uyuyamıyorum. O ne yapıyor bilmiyorum beni her yerden engellemiş. 6 gündür ses seda yok. Beni sevdiğine çok eminim ama demek ki çokk çok sevmiyormuş. Sevseydi ailesinin karşısına çıkmayı göze almaz mıydı? Ayrılırken hâlâ ben bu kararı veremiyorum bu dert beni mezara götürecek diyip duruyordu. Sizce gerçekten seviyorsa benimle evlenmeyi göze alabilir mi ? Bana geri gelir mi ? Yoksa gitmiş artık unut mu dersiniz ? O kadar bunaldım ki artık bu konuda birileriyle konuşmazsam hastanelik olacağım
Allah aşkına zaten bir ayrılık yaşamışsınız 3 yılınızda bu korkağa vermişsiniz hala beni seviyor, geri döner mi falan diyorsunuz. Lütfen kendine değer ver. Sen daha değerlisin. Gören de kötü yoldan kadın çıkarıyor gibi konuşmalar giden kendinize daha eril bir erkek bulun.

Olgunluk her zaman mutluluk getirmiyor insana. Beni seviyorsa neden alamasın bu sorumluluğu ? 10 yaşında erkek çocuk. Emzirmeyecek, altını değiştirmeyecek, okula yazdırmayacak.. herşeyiyle ben ilgileniyorum zaten annesi olarak. Ayrıca oğlum çok uyumlu akıllı bir çocuk. Ev arkadaşları da aynı evde yaşayabiliyor, akrabalar da aynı evde yaşayabiliyor, bu durumun ondan ne farkı var ? Ayrıca oğlum anne ben kardeş istiyorum keşke kankamla (erkek arkadaşımla) evlenseniz kardeşim olurdu diyen bir çocuk
çocuğunun sorumlulugunu sen alamamissin senin vajinandan ciktigi halde, anana atmissin kadin bakmis yillarca hala daha kadin bakacak.
kocan almamis kendi sperminden ciktigi haliyle igrenc bir koca olmus , aileisni düşünmeden yaptigi şeylerden hapse girmis.
neden elin 7 kat otedeki adami düşünsün?

Adam en başından net konuşmuş keşke her erkek böyle dan dun söylese niyetini.
Burda kızacaksan sadece kendine kızabilirsin. Boşanmış hele de çocuğu olan bi kadın hayatına birini alacaksa ayakları yere sağlam basan birini almalı. Aşk acısı, trajediler, dramlar yaşayacak yaşları geçtik.
En kötüsü adam gidip safın biriyle evlenecek bi gun gözünün önünde.
Ne kadar korkunç bi durum farkında mısın?
Muhtemelen ayrıldığı dönemlerde birilerine görücü falan gidiyordur birileriyle gorusuyordur
Bu konumda olmayı asla hak etmiyor hiçbir kadin

Aslında adam yalancı değilmiş, biraz geleneksel muhafazakar bir aileden geliyor sanırım, onun için başlarda boşanmış bir kadın olmanız o yüzden ilişkiye başlamak için cazip gelmiş olabilir, ciddi beklenti olmayacak, kafasına göre takılacak, canı sıkılınca bırakacak. Tam ergen erkek işi.

Bir de daha önce evlenmemiş birinin de çocuksuz ve bekar birini istemesi bana acabip gelmiyor. 28 yaşında bir kadın olsanız 40 yaşında 15 yaşında çocuğu olan bir erkek kolay kolay tercihiniz olmazdı.

Yaşınız daha çok genç ama 10 yaşında bir oğlunuz var, bence ikinci kez evlenecekseniz daha ayakları yere basan daha mantıklı bir ilişki bulmalısınız. Muhtemelen ilk evliliğinizi de baya erken yapmışsınız, bence biraz bu ergen hareketlerinden vazgeçip kendinize daha sağlıklı bir alan açın. Düşünüp durmayın olmaz bu adamdan. Yakın zamanda nişan vs haberini alırsınız zaten

genelde böyle ağlayıp zırlayarak ayrılan erkeklerin
1 hafta 10 güne kalmaz nişan haberleri duyuluyor yaa hadi hayırlısı
üzmek istemiyorum ama böyle çok örnek var

bu ağlama zırlama da 'el değmemiş!!! bir kızla evlenmek zorundayım.. ama seninle de yatıp kalkacağım' oluyor
üzgünüm ama gerçek bu

İlk sayfa yorumlarını okudum gayet pozitif ayrımcılık yapılmış.Burada 28 yaşında bekar bir kadın 32 yaşında 10 yaşındada oğlu olan bir adamla evlenmek istese oooo hemen kaç, gençsin boşanmış üstelik çocuğu olan adamlar ne işin var diye kadın korunurdu lakin burada erkeğe saydırılmış pısırık vs diye...Bence nasıl evlenmemiş çocuğu olmayan bir kadın çocuklu boşanmış erkekle evlenmesi sıkıntı ise erkeğinkide aynı oranda zor.Tabi istisna mutlu olanlar vardır ama genele bakınca pişmanlık ve mutsuz evlilikler daha fazla.

Şimdi burnunun dibindeyken benden böyle ayrılması, konu evlilik olunca beni terk etmesi, beni hiç düşünmemesi benim bu kadar ağırıma gitti zaten.
Adam uzaktayken sizi ailesinden saklayarak isini gorebiliyordu simdi siz dibine gidince ailesi ogrenir diye birakmis sizi bu adama harcaginiz eforu cocugunuza harcayin

Evlilik niyeti olmadığı sürece kabul etmeyeceğim. Bir ihtimali kendime ümit ettim günlerdir belki pişman olur ya da bensiz yaşayamaz evlenmeyi düşünür diye ama ihtimal bile yok sanırım
evliliği kabul etse bile evladınızı hiç bir zaman istemeyecek aileside sizi istemeyecek bu arada evlat aşktan daha önemli mantıklı olun biraz bu kadar dengesız bi adam için gerek yok

İlk sayfa yorumlarını okudum gayet pozitif ayrımcılık yapılmış.Burada 28 yaşında bekar bir kadın 32 yaşında 10 yaşındada oğlu olan bir adamla evlenmek istese oooo hemen kaç, gençsin boşanmış üstelik çocuğu olan adamlar ne işin var diye kadın korunurdu lakin burada erkeğe saydırılmış pısırık vs diye...Bence nasıl evlenmemiş çocuğu olmayan bir kadın çocuklu boşanmış erkekle evlenmesi sıkıntı ise erkeğinkide aynı oranda zor.Tabi istisna mutlu olanlar vardır ama genele bakınca pişmanlık ve mutsuz evlilikler daha fazla.

maalesef çocuğu olan bir kadının hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan bir erkekle evlenmesi, çocuğu olan bir erkeğin hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan kadınla evlenmesi denk değil. hepimiz farkındayız; şartlar neyi gerektirirse gerektirsin çocukların bakımı kadına kalacak. dolayısıyla çöpsüz bir üzüm gibiyken amacı evlilik iken ve daha evliliği anlayamadan birden kendini anne rolünde bulan bir kadın ile evliliğe başladığında bir yandan da eski rutininde olduğu gibi kendi bebesine bakım vermeye devam eden kadının hayattaki ve evlilik içindeki rolleri birbirinden çok farklı olacak.

Adam haklı. Siz olsaydınız bir çocuklu biriyle evlenir miydiniz hiç çocuğunuz yokken ? Ben söyleyim yapmazdınız. Ben bir çıkar yol aradığım için buraya geldim. Acaba olmaz mı bir çaresi yok mudur diye geldim. Benim çocuğumu bir gün olsun kırmadı üzmedi ne dediyse yaptı. Küfür etmedi ben başkasının pcne bakamam demedi adam. Kibar bir dille çocuğun çok büyük yanıma yakıştıramıyorum dedi ben hak veriyorum. Ha bunu kabullenen erkekler yok mu var neden var çünkü bir yerde kolay geliyor belliki. O şanslı kadınlardan olma ihtimalim var mı diye yazdım buraya
Üzgünüm ama bu kafayla gidersen o şanslı kadınlardan olma şansın yok.
Benim bi yakınımda 2.evliligini yaptı oğlu 8 yaşındayken.Adamin da ilk evliligiydi.Ama oğlu hep öncelikliydi .El üstünde tuttu.Sen çocuğunu isterse anneannesinde kalır diye ötelersen elin adamı hiç değer vermez.
Adam da çocuğa hep en iyi şekilde davrandı.Babasından önde tutar uvey babasını.Evde her şeyde çocuğun fikri sorulur.Gerci şuan kocaman delikanlı oldu ama.Adam onun saçma sapan ergen triplerini bile cekiyo.cunku niye karısını seviyo.Bazen benim bile sinir olduğum durumlarda adam az bi ağzını açıp fikrini söyleyecek gibi olsa (ki gorenler onları oz baba oğul saniyo ) yakinim bi cırlıyo adam sırf karısına olan aşkından cekiliyo kenara.Ne olursa olsun o benim evladım kimse laf söyleyemez diyo.cocuk nerdeyse bu adamın elinde buyudu düşün.sonradan ortak çocukları da var ama en büyük herzaman daha on plandadır ve ayricaliklildir.

Demem o ki yapmissin bi hata ama ilerde karşına çıkacak insanlar için de yapma aynı hatayı.Sen bi anne olarak evladını tabiki çok seversin.Amacimiz anneliğini sorgulamak değil.Ama bunu gösterme şeklin bize geçmiyor.Sen değer vermiyormuş gibi gorunursen ya da değer vermezsen kimse vermez.Elin adamlarına bu fırsatı verme.

Ben size oğlumu anneme vereceğim demedim. NEREDE YAŞAMAK İSTERSE ORADA YAŞAR DEDİM. Bana gelirse başımın üstünde yeri var, anneannesiyle kalmak isterse kelepçe takamam çocuğa. Zorla evde de tutamam. 13 yaşında çocuktan bahsediyoruz. Kendi seçimine saygı duyuyorum dedim. Sokağa atıcam demedim

Yok canım senin isteğin kocanla aşk yaşayıp çocuğunun annende kalması, bekar bir kadından farkın olmadığını düşünmen de bu yüzden. Zaten annem baktı, bana da ayak bağı olmaz, eeee niye evlenmiyor bu adam benimle diyorsun.

Yani küçük yaşta evlilik, bağımlu adamdan çocuk, üstüne de çocuğu anneye kitleyip ergenler gibi aaçma sapan aşk ilişkileri yaşamaya devam.

Adam hazır boşanmış, ilişkiye girersek benimle evlen diye beni darlayamaz diye seni tercih etmiş. Şimdi evlenme yaşı gelmiş, bekar bir kız bulacak evlenecek. Senin büyük aşk dediğin ilişkinin dinamiği kolay başa bela olmayacak cinsellikten ibaret

Back
X