Sevgilim evlenip boşanmış olduğum için benden ayrıldı

Evlilik niyeti olmadığı sürece kabul etmeyeceğim. Bir ihtimali kendime ümit ettim günlerdir belki pişman olur ya da bensiz yaşayamaz evlenmeyi düşünür diye ama ihtimal bile yok sanırım

Arkadasim evlilik niyetiyle dönse ne olacak?

Bunu evlenmeden bu kadar sorun eden adam nikahı kiyinca değişecek mi??

Tam tersi her kavga her gerginlik bu konuya bağlanacak, sürekli başınıza kalkilacak, Belki oğlunuz dislayacak üzecek.

Adamin zihniyeti böyle, ve bu değişecek düzelecek bişey değil. Bı an evvel kabullenip önünüze bakın.

10 yaşında insanla 28 yaşında insan aynı ilgiyi beklemiyor hanımefendi. Ayrıca çocuğu bebekliğinden beri annem büyüttü, şımarttı, ben yokken o ilgilendi, ne istese aldı ne dese yaptı. Ben annem kadar geniş davranmadığım için annemle yaşamak daha mantıklı geliyor. Ayrıca annemle kalınca beni temelli unutacak bırakacak hali yok. Her zaman anneme yakın bir evde oturdum yine aynısını yaparım canı ister bana gelir canı ister anneanneye gider bunda bu kadar yargılayacak ne var anlamadım ?

Çocukları yapmak için delirin boşanınca da yada birini bulunca başınızdan atmak için her türlü bahaneyi uydurun.
Burada açılan kaçıncı böyle konu. Ve genelde genelde erken yaşta evlilik yapanlar bunu yapıyor.

10 yaşında insanla 28 yaşında insan aynı ilgiyi beklemiyor hanımefendi. Ayrıca çocuğu bebekliğinden beri annem büyüttü, şımarttı, ben yokken o ilgilendi, ne istese aldı ne dese yaptı. Ben annem kadar geniş davranmadığım için annemle yaşamak daha mantıklı geliyor. Ayrıca annemle kalınca beni temelli unutacak bırakacak hali yok. Her zaman anneme yakın bir evde oturdum yine aynısını yaparım canı ister bana gelir canı ister anneanneye gider bunda bu kadar yargılayacak ne var anlamadım ?
Ben bu yorumu daha önce görmüş olsaydım bi kelimemi bile size harcazdim.

Nasıl on yasindaki yavrunun sizinle yaşamaması bir seçenek olabiliyor ya?! Pes.

Ha dünya kadar açıklama yaptım, tartışacak bişey bulamadınız aradınız aradınız çocuk kelimesini mi buldunuz ? Evet o bir çocuk. O bir insan. O bir birey. Sonuçta onun adı çocuk değil mi ? Dünyanın hiçbir yerinde ne bir toplum kuralı ne bir adab-ı muaşeret kuralı ne yasal bir kural yoktur anneler evlatlarına çocuk diyemez diye. Komik duruma düşüyorsunuz yapmayın artık Allah için. Burda sağa sola salça olunca kimse size madalya takmıyor. İşte bunlar hep ilgisiz sevgisiz büyümekten kaynaklı dikkat çekme çabaları 🙂 benim EVLADIMI benim yerime düşünmeye soyunana kadar kendi psikolojinizi onarmanızı öneririm önce. Bıktım yemin ederim sizin gibilerden insanlar boşuna intihar etmiyor. Her yerde sizin gibilere denk gelince ne yapsın garibim insanlar konuşamaya konuşamaya ölüme sürükleniyor sonra da aaa aaa bizim ne suçumuz var aaa oluyor. Bu saçma sapan toplum baskınızdan hemcins zorbalığınızdan bütün nesil bu hale geliyor biraz insanları anlamaya gayret gösterin biraz empati öğrenin ölmezsiniz
üfff laf kalabalığı yapınca haklı olmuyorsun. çocuk çocuk insan kendi çocuğundan çocuk diye bahsetmez. belli bağ probleminiz var zaten. sen kendi hayatını yaşamak istiyorsun, çocuğun ayak bağı olmasın istiyosun. bunu bahanelerle güzelleyemezsin. elin arkanda bile duramayan herifinin arkasından ağlayacağına çocuğunla otur aşağı. genç olabilirsin mutlu olmak da senin de hakkın olabilir ama annesin istersen 20 yaşında ol senin önceliğin kendinden çok çocuğun olmalı. Bu herif benim çocuğumu kabul eder mi değil çocuğum bu herifi kabul eder mi olmalı senin derdin. sıktınız ya

Hikayenizi hikayeme yakın bulduğum için yazıyorum
İkinci evliliği eşimle 5 yıldır beraberiz 2,5 3 yıla yakındır da evliyiz. Sevgililik dönemim harikaydı 1 gün bile üzüldüm desem hakkına girmiş olurum. Ailesi istemedi hiçbir zaman çocuğum olduğu için terkeden taraf hep ben oldum, arkamda duran ise o oldu. Başlar da ailesini ikna etmeye uğraştı ama böyle bir talebim hiç olmadı kendisinden köprü olmasını da istemedim ayrıldım. Kabul etmedi ayrılığı velhasıl kelam birkaç kez ailesiyle konuşmuş bakmış ki düşünceleri aynı birgün geldi ve dedi ki hayatımı seninle geçirmek istiyorum ben ailem de yanımda olsun diye çok uğraştım ama olmadılar onların da kendi seçimi mutlu olduğum bir hayatı ötelemicem, aile demek çocuklarının mutluluğuna ket vurmak demek değil ortak olmak demektir dedi evlenelim dedi. Hop diye evlenmedik tabiki yine belli süre geçti sonra nişanlandık ailesi yoktu evlendik yine yoklardı
Evliliğimde sorun yaşadım mı inanın 1 gün bile sorun yaşamadım ailesiyle alakalı evliliğime hiç ama hiç yansıtmadı bende problem haline getirmedim ufak tefek duyduğum lafları.

Yani demem o ki arkanızda sağlam durması lazım çünkü bir çocuğunuz var iki üç bilemediniz on kez düşünün. Evlenmek sorun değil evlenirsiniz ama bunu idare edip sizi ezdirmeyecek güç varsa düşünün.
Hakettiğiniz mutluluğu yaşamanız dileğiyle
Öncelikle mutluluklar dilerim. Hala ailesi ile görüşmüyor mu? Ailesi olumlu yaklaşmadı mı sonrasında acaba merak ettim

aciz ve korkak bir adamın tekiymiş
önce evlilik düşünmediğini dürüstçe söylemiş
sonra bakmış ten uyumu var ve iyi anlaşıyorsunuz
ama aileden çevreden de evlilik baskısı alınca ilişkisini saklamak zorunda kalmış

hem ayrılmak istemiyor hem de ilişkisini sahiplenecek cesareti yok

ayrılın bundan adam olmaz

boşanmış olmanız veya çocuğunuzun olması sizi değersiz yapmaz
o da hayatınızın bir parçası

sizi de olduğunuz gibi seven ve her şeyiniz ile kabul eden biri çıkacaktır elbet
çıkmasa da sorun değil
böyle adamla olacağınıza ömür boyu yanlız olun daha iyi

Benim ilişkim seks odaklı olsaydı dışarda bin tanesi var parasını verir yine yapardım bu da sizi hiç alakadar etmezdi. Aklınız belinizden aşağısından başka yere çalışmıyor belli o yüzden size laf anlatmak zor. Sizin yapamadığınızı yapıp hem okuyup kariyer yapıp hem çocuk yaptım ikisine de yetişiyorum. Üstüne bir de ilişki yaşıyorum arada. Oturduğunuz yerden kıskanana kadar biraz kafa yorsanız nasıl memur olduğumu anlardınız. Keşke benim kadar yetenekli olsaydınız. Bunun için bana kinlenmenize gerek yok herkes kapasitesi kadar yaşıyor bu hayatı sonuçta. Özel hayatın işe karıştırılmayacağını bilemeyecek kadar cahilsiniz ben size laf anlatamam

Gısgançlıktan çatladım. Allahım ne güzel hayatın var senin öyle.

Şimdi ben gri Heşofmanımla evde sıkıntıdan göbeğimi kaşıyom senin gibi bir mamur olamadım.

Yanarım yanarım bu Gri Heşofmanımla yanarım🥲

Üf Böyle hayattaki tek odağı evlilik olan kadınlar hiç şaşmıyor ya, bir erkek olsun, yatıp kalksın da çoluk çocuk onlar işin önemsiz parçaları. Kocaları şiddet, ihanet, bağımlı da olsa onlar evlenmiş ve çocuk yapmışlar, geri kalan herkes onu kıskanıyor, herkes çaresiz kıskanç. Yana yakıla evlenmek için çocuğunu bile atmaya çalışmandan belli derdin. Ama adam bekar istiyor. Tam senin zihniyetinde biri sen hala bekar bir adamla evlenebileceğini kanıtlamaya çalışmışsın o da dertsiz tasasız cinsellik derdine düşmüş. Bekar kızla sevişse evlen diye boğazına yapışabilir de ama boşanmış kadının öyle bir talebi olmaz diye düşünmüş. Tam tencere kapak.

Benim patron da aşırı zengin bir adam. Karısı daha önce evlenmiş ve çocukluydu. Ailesi vs me kadar karşı çıksa da ben onunla evlenmezsem kimseyle evlenmem demiş evlenmiş, kadın çocuğunu da sallamamış tabi. Adam çocuğa bir gelecek bile kurdu 20’lerinin başında çocuğun kendi başına belki 100 milyona yakın serveti var. Üvey babası yapıyor bunu. Sen de elin abazası seni nikahına alsın diye çocuğunu atarsın

Siz 28 yaşında çocuksuz bir kadın olsanız ve sevgiliniz 32 yaşında 10 yaşında çocuğu olan bir adam olsa forumda herkes size denk değilsiniz, 10 yaşındaki çocuk sorumluluğunu bilmiyorsunuz derdi. Şimdi baştan kartlarını açık oynayan, ben evlenmem diyen adama, evlenmedi diye topluca sümsük benzeri hakaretler ediliyor. İnsan gerçekten hayret ediyor…

Konu sahibi siz hayatın farklı noktalarındasınız, zaten bir boşanma yaşamışsınız. İlişkiye başlarken yoğurdu üfleyerek yemeniz lazım, kendi denginiz olmayan kişilerle değil sevgili olmak flört etmek bile kalbinizi kıracak. Bu adamı da artık unutmaya çalışın. En başta başlamasaydınız bu kadar bağlanmayacaktınız. Artık bundan sonra adımlarınızı daha sağlam atın.
Anam ne der elalem ne der diyip sevdiği kadını sakladığı gizlediği için sümsük diyoruz. İlişkisine partnerine sahip çıkmayan adamları niye güzelleyelim? Evet başta senle evlenmem demiş dürüst olmuş ama sonradan devamlı ayrılıp hep geri gelmiş ağlanmış. Sensiz yaşayamam mezarda biter, çok seviyorum diyip arkasından ailesinden korkup ayrılmak düzgün adamın yapacağı iş mi? İnsanlar fikirleri görüşleri şartları aileleri ortamları vs uymadığı için kendi istekleriyle ayrılsın. Kazık kadar herif ailem duymasın diyip sevgilisini saklamasın.

Merhaba kızlar. 4 yıl önce boşandım ve 10 yaşında bir oğlum var. 3 yıl önce biriyle tanıştım birbirimizi çok sevdik. Sevgilim lişkinin başında bana ailenin tek oğlu ve en büyük çocuğu olduğu için ailesinin boşanmış bir çocuklu kadın istemeyeceğini, evlilik beklentim olmamasını söyledi. Ben de o dönem zaten evlilik düşünmediğimi onunla mutlu olduğumu söyleyerek bu durumu kabullendim. 3 yılda birlikte olduğumuz zamanlarda çok güzel bir aşk yaşadık çok mutluyduk çok iyi anlaşıyorduk. O kadar düşünceliydi ki sürekli gözümün içine bakıyordu. Ama 3 yıl içinde defalarca benden ayrıldı. “Ben yapamıyorum, insan sevdiği kadınla evlilik hayali kuruyor, ben bu eksikliği kaldıramıyorum, ailem seni bilmediği için sürekli bir kız bulup evlen diye baskı yapıyor” falan filan dedi. Kaç kez ayrıldık hatırlamıyorum her defasında 1 hafta 10 gün sürmeden ya o beni arayıp çok özledim sensiz yapamıyorum diyordu ya ben bir şekilde barışıyorduk tekrar. Ama bu süreç beni aşırı derecede yıprattı artık çünkü kendimi kötü hissediyorum. Bir ay önce yine benden bu gerekçeyle ayrıldı ben de kabul ettim ayrılığı. 17 gün sonra geri geldi ben sensiz yaşayamıyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum diye. Bu arada gerçekten bayağı zayıflamış göz altları morarmıştı. Ama ben kabul etmedim bu durum beni yıpratıyor artık şimdi gelsen yine gideceksin ben istemiyorum dedim. Sana biraz zaman tanıyorum otur düşün benimle evlenmeyi göze alabiliyorsan devam edelim aksi halde olmaz dedim. Birkaç gün bekledi sonra yüzyüze konuşalım dedi. 6 gün önce buluştuk oturup uzun uzun konuştuk. Ailem kabul etse bile elalem ne der korkusunu yenemiyorum dedi, çocuğun olmasa herkes bir yerde kabul ederdi ama oğlun çok büyük ben kimin karşısına çıkıp bu çocuk benim oğlum diyeceğim dedi. Ben 32 yaşındayım o 28 yaşında. Bana sarılıp hüngür hüngür ağladı, yapamam anla beni affet ben senden başka bişey istemiyorum dedi ben yanından ayrılırken hâlâ ağlıyordu, sıkı sıkı sarıldı kokladı gitti. Ben yokluğuna dayanamıyorum onu çok özlüyorum. Çok ağlıyorum günlerdir uyuyamıyorum. O ne yapıyor bilmiyorum beni her yerden engellemiş. 6 gündür ses seda yok. Beni sevdiğine çok eminim ama demek ki çokk çok sevmiyormuş. Sevseydi ailesinin karşısına çıkmayı göze almaz mıydı? Ayrılırken hâlâ ben bu kararı veremiyorum bu dert beni mezara götürecek diyip duruyordu. Sizce gerçekten seviyorsa benimle evlenmeyi göze alabilir mi ? Bana geri gelir mi ? Yoksa gitmiş artık unut mu dersiniz ? O kadar bunaldım ki artık bu konuda birileriyle konuşmazsam hastanelik olacağım
Yav he he o dert onu mezara götürecekmiş 🤣 iki gün sonra alırsınız nişan haberlerini, sarılıp kokunuzu içine çekti demek 🤣🤣

Bende boşanma aşamasında bir kadın olarak bu kişiyi tercih etmenizin nedenini anlıyorum. Boşanmış bir kadın olarak duygusal boşlukta imişsiniz. Benimle biri ilgilensin, beni biri sevsin diye ilişkiye başlamışsınız. Bu yaptığınız en büyük yanlış değil. En büyük yanlış, sizi ilk başta kendine denk görmeyen birini kabul etmeniz olmuş.

Açık konuşacağım. Eski sevgiliniz başlangıçta kartlarını açık oynamış. Seninle evlenmem demiş. Siz de evlilikten ağzı yanmış biri olarak haliyle hayhay demişsiniz. Ben çocuksuz boşanıyorum. Boşanmış olsam ve hayatıma hemen biri girse bende evliliği hemen düşünmem. O konuda nasıl olsa evlilik istemiyorum biraz ilgi alayım demişsiniz. Sizi anlıyorum.

Bundan sonra yanlış tercihleriniz olmuş. Eski sevgilinize zaman geçtikçe bağlanmışsınız. Ve eski sevgiliniz birçok kez sizi hala evliliğe layık görmediği halde ve bunu size açık açık dile getirdiği halde rest çekmemişsiniz. Eski sevgiliniz birçok kez sizden ayrılmış. Tahminen ayrıldığı zamanlarda da mutlaka birilerini aramıştır. Yani bir seçenek olmuşsunuz. Bunu bilmenize rağmen kaç kere ayrılmış olsan da gel kabulümdür demişsiniz ve erkek arkadaşınız daha da havalara girmiş. Iyice kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış.

Bundan sonra yapacağınız tek bir şey var. Geri adım atmayacaksınız. Erkek arkadaşınız kapınıza gelse bile hemen barışmak yok. Sürünecek. Belki aylarca kapınızda yatacak. Çok iyi blöf yapmanız lazım. Başka türlü sizin değerinizi anlamaz. Bana kalırsa yaşı yaşınıza uygun başka bir kısmet bulmanız daha iyi olur. Çünkü bir kere ardına bakmadan giden hep gider.

Forumdaki diğer kişilere katılıyorum. Bakın ben 38 yaşındayım. Boşanana kadar 40 yaşında tahminen olurum. Şu an karşıma çocuklu bir adam gelse eğer kriterlerimin hepsine uyarsa kabul ederim. Düşünün size göre çok daha yaşlıyım. Ama çocuğum yok.Yani yaşıma rağmen çocuklu adam ilk tercihim değil. Boşanmış biri olabilir, ama çocuk denklemi değiştiriyor. Çünkü ben hiç anne olmadım.Ve ben kimseye bakım vermedim. Ve her hafta sonu istisnasız bir çocuğa bakım vermek bana göre zor. Bir de çocuk senin değil. Of bile desen olay olur. O yüzden sizin çocuğunuzu karşı tarafın istememesini ben çocuksuz biri olarak ben anlıyorum.

Bazi insanlar başkalarının çocuğunu istemezler, sevemezler. Bende başkalarının çocuğuna bir evde 7/24 bakmak istemezdim. Sizin burada yapacağınız şey kendiniz gibi çocuklu birine şans vermek olabilir. Veya sizi çok sevecek yaşı daha fazla 30'ların sonunda olgun birini bulmanız lazım.

Bu işler kader kısmet. Umutsuz olmayın. Benim annemin bir tanıdığı kadın 47 yaşında, üniversitede okuyan kızı var iken hiç evlenmemiş bir adamla evlendi. Gayet mutlu. Kızı sehirdışında okuyor. Eşiyle mutlu mesut geziyorlar. Olur mu olur var böyle örnekler.. Allah istedikten sonra olur.

Bundan sonra yapmanız gereken artık gereksiz kişilerle zaman kaybetmemek. Biri seninle evlenemem diyorsa ona inanın ve o kişiyi boşuna oldurmaya çalışmayın. Bende seninle evlenmem deyin ve sizi olduğunuz gibi çocuğunuzla hayatında isteyecek bir erkek bulun. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eski sevgilinizi bence bir daha hayatınıza almayın. Sizi seçenek olarak gören birini hayatınızda tutmayın ve en önemlisi de birçok kere arkasına bakmadan giden erkek hep gider, bunu sakın unutmayın.

Son düzenleme:
Aynı evdeyiz ama çocuk annemi benden daha çok görüyor annemle yaşıyor hanımefendi nöbet usulü vardiyalı çalışıyorum 12 saat nöbet tutuyorum ben bu çocuk beni doğru düzgün göremiyor az önce de yaptım açıklamasını
E kocanızı da göremeyeceksiniz malum nöbet şu bu, niye evlenip aynı evde yaşayasınız ki o zaman?

Allah insanoğlunu iki kişi yaratmış ki sevsin sevilsin diye. İnsanlar aşk acısından kitaplar şarkılar yazıyor. Bu dışarda tonla acıklı aşk şarkıları söyleyen sanatçılar neden var ? Bir çocuğum var boşandım diye benim aşk acısı çekmeye hakkım yok mu insan değil miyim ben kimseyi sevemem mi ? Hayvan mı oldum ikinci el mi oldum boşanınca çocuğum olunca ? Sizin de eski sevgilimden farkı yok zihniyetinizin
Aşk acısından git kitap, şiir yaz ama oğluna öncelik vererek, doğurmasaydın.

Kendinizi kandırmayın lütfen.

Bir erkek gerçekten severse ne boşanmasına ne de 3 çocuğuna bakıyor. Sevmiştir mutlaka ama evlenecek kadar yüksek değil. Emin olun elalem vs demezdi.

Bir de o koklamaları ağlamaları falan.. Siz şimdi ayrılınca başkasıyla beraber olabilirsiniz mesela. Demek ki bunu bile aşmış yani başa dönüyorum. Bu evlilik olmaz. Çünkü adam sevgisi o aşamada değil.

Merhaba kızlar. 4 yıl önce boşandım ve 10 yaşında bir oğlum var. 3 yıl önce biriyle tanıştım birbirimizi çok sevdik. Sevgilim lişkinin başında bana ailenin tek oğlu ve en büyük çocuğu olduğu için ailesinin boşanmış bir çocuklu kadın istemeyeceğini, evlilik beklentim olmamasını söyledi. Ben de o dönem zaten evlilik düşünmediğimi onunla mutlu olduğumu söyleyerek bu durumu kabullendim. 3 yılda birlikte olduğumuz zamanlarda çok güzel bir aşk yaşadık çok mutluyduk çok iyi anlaşıyorduk. O kadar düşünceliydi ki sürekli gözümün içine bakıyordu. Ama 3 yıl içinde defalarca benden ayrıldı. “Ben yapamıyorum, insan sevdiği kadınla evlilik hayali kuruyor, ben bu eksikliği kaldıramıyorum, ailem seni bilmediği için sürekli bir kız bulup evlen diye baskı yapıyor” falan filan dedi. Kaç kez ayrıldık hatırlamıyorum her defasında 1 hafta 10 gün sürmeden ya o beni arayıp çok özledim sensiz yapamıyorum diyordu ya ben bir şekilde barışıyorduk tekrar. Ama bu süreç beni aşırı derecede yıprattı artık çünkü kendimi kötü hissediyorum. Bir ay önce yine benden bu gerekçeyle ayrıldı ben de kabul ettim ayrılığı. 17 gün sonra geri geldi ben sensiz yaşayamıyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum diye. Bu arada gerçekten bayağı zayıflamış göz altları morarmıştı. Ama ben kabul etmedim bu durum beni yıpratıyor artık şimdi gelsen yine gideceksin ben istemiyorum dedim. Sana biraz zaman tanıyorum otur düşün benimle evlenmeyi göze alabiliyorsan devam edelim aksi halde olmaz dedim. Birkaç gün bekledi sonra yüzyüze konuşalım dedi. 6 gün önce buluştuk oturup uzun uzun konuştuk. Ailem kabul etse bile elalem ne der korkusunu yenemiyorum dedi, çocuğun olmasa herkes bir yerde kabul ederdi ama oğlun çok büyük ben kimin karşısına çıkıp bu çocuk benim oğlum diyeceğim dedi. Ben 32 yaşındayım o 28 yaşında. Bana sarılıp hüngür hüngür ağladı, yapamam anla beni affet ben senden başka bişey istemiyorum dedi ben yanından ayrılırken hâlâ ağlıyordu, sıkı sıkı sarıldı kokladı gitti. Ben yokluğuna dayanamıyorum onu çok özlüyorum. Çok ağlıyorum günlerdir uyuyamıyorum. O ne yapıyor bilmiyorum beni her yerden engellemiş. 6 gündür ses seda yok. Beni sevdiğine çok eminim ama demek ki çokk çok sevmiyormuş. Sevseydi ailesinin karşısına çıkmayı göze almaz mıydı? Ayrılırken hâlâ ben bu kararı veremiyorum bu dert beni mezara götürecek diyip duruyordu. Sizce gerçekten seviyorsa benimle evlenmeyi göze alabilir mi ? Bana geri gelir mi ? Yoksa gitmiş artık unut mu dersiniz ? O kadar bunaldım ki artık bu konuda birileriyle konuşmazsam hastanelik olacağım
hadi o ailesini karşısına aldı da sen 10 yaşındaki oğlunı hangi vicdanla bu kaosa sürükleyeceksin !

Sizsizlikten kilo vermemiştir,göz altları morarmamıştır.O dert onu mezara falanda götürmeyecektir.Size geri dönüyordur ,çünkü yokluktan.Çıkarlarına uygun birisini bulur bulmaz hemen evlenip çoluk çocuğa karışacak.Sizi de asla düşünmüyor.Sadece kendisini düşünüyor.Erkek gerçekliği budur.Bu kadar duygusal olmayı bırakın ,size üzülmem 10 yaşında ki evladınıza üzülürüm."Senin 10 yaşında çocuğun var ,bir de kocaman ,el aleme nasıl açıklarım " dediği yerde hoşttttt sen kimsin köpek benim kirpiği bile kıymetli yavrumu açıklayamayacaksın demediniz mi ... Yazık vallahi çıkın artık bu kafalardan

Bakın bir erkek, çocuğuna düşkün olmayan, “anneanneye bırakma” potansiyeli olan kadını çok iyi tanır, kokusunu alır adeta. Dünyanın en güzel, en başarılı ancak tek dünyası çocukları olan kadına kimse yaklaşmaz. İlk bakışta anlarlar zaten. Yaklaşan da olursa bir gün, her şeyi baştan bilip, hayran olup tertemiz ciddi niyetiyle gelir. Siz kendinize sorun, siz dışarı nasıl bir aura yaydınız ki alelade biri sizin hayatınıza “takılalım “ amacıyla ve açıkça belirterek girebiliyor ve sizi kullanıp sıkılınca gidebiliyor. Siz bunu anne kimliğinize nasıl yakıştırıyorsunuz? Kimse sizin kötülüğünüze dememiş ama siz bunları duymak istemiyorsunuz. Kendinizi toparlayın. Bırakın aşkı meşki. İhtiyaç diyorsunuz. Önce çocuğunuzun maddi manevi ihtiyaçlarını karşılayın. Karşıladınız bitti olmuyor hani devamlı ya.. Kötü hissediyorsanız da bi doktor desteği alın bunu da çocuğunuz için yapın. Çocuğunuz sizin merkezinizden çok kaymış. Öyle kaymış ki başka eve, başka birinin merkezine girmiş.

Hikayenizi hikayeme yakın bulduğum için yazıyorum
İkinci evliliği eşimle 5 yıldır beraberiz 2,5 3 yıla yakındır da evliyiz. Sevgililik dönemim harikaydı 1 gün bile üzüldüm desem hakkına girmiş olurum. Ailesi istemedi hiçbir zaman çocuğum olduğu için terkeden taraf hep ben oldum, arkamda duran ise o oldu. Başlar da ailesini ikna etmeye uğraştı ama böyle bir talebim hiç olmadı kendisinden köprü olmasını da istemedim ayrıldım. Kabul etmedi ayrılığı velhasıl kelam birkaç kez ailesiyle konuşmuş bakmış ki düşünceleri aynı birgün geldi ve dedi ki hayatımı seninle geçirmek istiyorum ben ailem de yanımda olsun diye çok uğraştım ama olmadılar onların da kendi seçimi mutlu olduğum bir hayatı ötelemicem, aile demek çocuklarının mutluluğuna ket vurmak demek değil ortak olmak demektir dedi evlenelim dedi. Hop diye evlenmedik tabiki yine belli süre geçti sonra nişanlandık ailesi yoktu evlendik yine yoklardı
Evliliğimde sorun yaşadım mı inanın 1 gün bile sorun yaşamadım ailesiyle alakalı evliliğime hiç ama hiç yansıtmadı bende problem haline getirmedim ufak tefek duyduğum lafları.

Yani demem o ki arkanızda sağlam durması lazım çünkü bir çocuğunuz var iki üç bilemediniz on kez düşünün. Evlenmek sorun değil evlenirsiniz ama bunu idare edip sizi ezdirmeyecek güç varsa düşünün.
Hakettiğiniz mutluluğu yaşamanız dileğiyle
nerede tanıştınız eşinizle ?

Back
X