Sevgilim evlenip boşanmış olduğum için benden ayrıldı

Ayyy bir de ağladı mı? Showcu.
Boşanmış, çocuk sahibi olmanız kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendi evinin önünü süpürsün. Bunun için sizden ayrılan erkek arkadaşınız evlenme niyetiyle gelse bile illa ki sorun çıkaracaktır, başkalarının etkisinde kalacaktır. Ne şekilde gelirse gelsin bence tekrar kabul etmeyin.
Evlilik niyeti olmadığı sürece kabul etmeyeceğim. Bir ihtimali kendime ümit ettim günlerdir belki pişman olur ya da bensiz yaşayamaz evlenmeyi düşünür diye ama ihtimal bile yok sanırım

Ben de istemezdim ki böyle olsun. Ama o kadar düşünceli hareketleri var, o kadar üstüme düştü, o kadar en kötü zamanlarımda yanımda oldu ki maddi manevi.. beni sevmediğini bir an bile düşünmedim

Gece gece çok sinir oldum adama ya.
Hiç evlenmemiş bir insanın bekar, çocuksuz birini istemesini anlarım ama bu adamın karakteri oturmamış, ne istediğini bilmiyor. O kadar çok seviyorsa ailesini ikna eder. Size de çok şaşırdım gitmiş gitmiş gelmiş kabul etmişsiniz. İnsanlar evlenir, evlilik yürümüyorsa de ayrılır bu çok normal. Onun gelip gelmeyeceğini düşünmeyin. Gelirse de kabul etmeyin bitsin gitsin, bu ilişkinin sonu yok.

Ben de aynısını söyledim biliyo musunuz bana çocuk değil başımı yaslayacak bir omuz lazım dedim

Ki neden boşandığımı biliyor. Uyu*turucu kullanıyordu eski eşim çok dayak yedim çok aç kaldım canımı zor kurtardım

Ben de aynısını söyledim biliyo musunuz bana çocuk değil başımı yaslayacak bir omuz lazım dedim
İkinci kez evlilik kararı verecekseniz gercekten iyi düşünmelisiniz bundan sonrası icin hersey guzel olsun hakkınızda sizi kaldırabilecek , kollayabilecek güçlü bir erkek olmalı çoluk çocuk degil.

Evlilik niyetiyle gelseydi yine kabul ederdim ya “geçmişi yüzüme vurmamak ve ne olursa olsun yanımda olmak” şartıyla

Ben de istemezdim ki böyle olsun. Ama o kadar düşünceli hareketleri var, o kadar üstüme düştü, o kadar en kötü zamanlarımda yanımda oldu ki maddi manevi.. beni sevmediğini bir an bile düşünmedim
Severek ayrıldık derlerdi ne alaka derdim seven insan ayrılır mı hiç. O mesele olmuş sizin ki. Her şeyin çaresi var korkaklığın yok.

Hikayenizi hikayeme yakın bulduğum için yazıyorum
İkinci evliliği eşimle 5 yıldır beraberiz 2,5 3 yıla yakındır da evliyiz. Sevgililik dönemim harikaydı 1 gün bile üzüldüm desem hakkına girmiş olurum. Ailesi istemedi hiçbir zaman çocuğum olduğu için terkeden taraf hep ben oldum, arkamda duran ise o oldu. Başlar da ailesini ikna etmeye uğraştı ama böyle bir talebim hiç olmadı kendisinden köprü olmasını da istemedim ayrıldım. Kabul etmedi ayrılığı velhasıl kelam birkaç kez ailesiyle konuşmuş bakmış ki düşünceleri aynı birgün geldi ve dedi ki hayatımı seninle geçirmek istiyorum ben ailem de yanımda olsun diye çok uğraştım ama olmadılar onların da kendi seçimi mutlu olduğum bir hayatı ötelemicem, aile demek çocuklarının mutluluğuna ket vurmak demek değil ortak olmak demektir dedi evlenelim dedi. Hop diye evlenmedik tabiki yine belli süre geçti sonra nişanlandık ailesi yoktu evlendik yine yoklardı
Evliliğimde sorun yaşadım mı inanın 1 gün bile sorun yaşamadım ailesiyle alakalı evliliğime hiç ama hiç yansıtmadı bende problem haline getirmedim ufak tefek duyduğum lafları.

Yani demem o ki arkanızda sağlam durması lazım çünkü bir çocuğunuz var iki üç bilemediniz on kez düşünün. Evlenmek sorun değil evlenirsiniz ama bunu idare edip sizi ezdirmeyecek güç varsa düşünün.
Hakettiğiniz mutluluğu yaşamanız dileğiyle

Oğlum benimle kalmak istemiyor genelde annemle yaşıyor. Ben çalışıyorum çünkü onunla doğru düzgün ilgilenemediğimden anneme daha düşkün. Bunu kendisi de biliyor. Oğlumla çok vakit geçirdiler 3 yılda iyi anlaşıyorlardı bilmiyorum ya

Ki neden boşandığımı biliyor. Uyu*turucu kullanıyordu eski eşim çok dayak yedim çok aç kaldım canımı zor kurtardım
Gece gece sinirlerimi hoplattı bu adam sanki millet ayrılmak için evleniyo beğenemiyosa gitsin bekar kız bulsun lafının arkasında dursun gel git yapmasın daha naptığını bilmiyo olgunlaşmamış çocuk daha bu

Seviyor olabilir, her seven inanılmaz fedakar, herkesi karşısına alacak kadar güçlü olmayabilir. Çocuklu bir kadınla evlenmek istemiyor sadece. Sevmiyor demek ki denemez sevmiş olabilir ama uğraşmak istemiyor, sorumluluk almak istemiyor demek ki cesareti yok bence ihtiyaçta yok böyle birine. Ben seninle evlenmeyeceğim diyen birini ciddiye almazdım.

Düşündüklerimi yazıya dökebilir miyim bilmiyorum. İlk evliliğinizde bunları yaşamış olmanız da ona böyle davranma cesareti vermiştir. Bazı erkekler biraz şey oluyor; MAL

Keşke o da o kadar cesur olabilseydi

''elalem ne der ne düşünür'' diyenler hala var maalesef. Elalem bizim başarımızı bile kıskanıp fesatlık yapan dedikodu yapanlar zaten. Hala elalem ne der diye düşünüp ona göre hayatını sürdürenler olması inanılmazzz

Düşündüklerimi yazıya dökebilir miyim bilmiyorum. İlk evliliğinizde bunları yaşamış olmanız da ona böyle davranma cesareti vermiştir. Bazı erkekler biraz şey oluyor; MAL
Sahip çıkacağı yerde bir de o vuruyor tekmeyi

Çok haklısınız seven erkek böyle bırakmaz diye düşünüyorum ben de

`