Sevgilim evlenip boşanmış olduğum için benden ayrıldı

Allah mutluluğunuzu daim etsin keşke benimki de biraz cesur olsaydı, yaşanabilecekken onun yüzünden yaşayamayacağım mutluluğa çok üzülüyorum ne yalan söyleyeyim

Evlenmeyi göze alsa da evlilikten sonra sorun cikacak çok belli bir sey bu. Bu kadar arada kalan biriyle evlenmek doğru degil adamdan buyuksunuz basinizdan evlilik gecmis cocuk sahibi insansiniz hala bir seyler oturmamiş sizde.
Evleneceksek devam edelim demek nasil bir mantik. Şuan siz yasak meyve gibisiniz, sevgiliyken agzimin icine bakiyor, yok agliyor dedigin adamla evlendikten sonrasi hele bir de ortak cocuk olursa o zaman çok farkli olacak her şey. Böyle bir deneyim yaşamadim ama yaşayan dinledim, burda da çok okudum açın okuyun biraz. O karsisina aldigi ailesiyle yarin obur gun barisacak. Sizin cocuk adamin gözüne batacak simdiden belli.
Sizdeki tek sorun ailesi degil adamin da net bir karari dusuncesi yok.

Cinsellik aklına gelince sizi arıyor bence

Boşanmış olman ya da çocuğunun olması kimseyi ilgilendirmez.
Buna kimsenin laf söylemeye hakkı yok.
Madem elalem için yaşıyordu, o zaman 3 yıl niye seninle devam etti?
Başta gönül eğlendirmiş, iş evliliğe gelince “ama”lar, “bahane”ler.
Pısırık adamla ne işin var?

Allah mutluluğunuzu daim etsin keşke benimki de biraz cesur olsaydı, yaşanabilecekken onun yüzünden yaşayamayacağım mutluluğa çok üzülüyorum ne yalan söyleyeyim
İkinizinde arkanızda durması lazımdı her anlamda fakat olmuyorsa da hayırlısı budur belki öyle düşünün belki evlenseniz büyük sorunlarınız olacak ve siz pişman olacaktınız

Çalışırken çocuğa ilgi yoksa elin adamına nasıl var 3 yıl boyunca. Çocuğum benimle yaşamak istemese ben onu dert ederdim evlenmeyi değil pes valla.

Selam, çocuksuz adam nasıl sorumluluk alsın. Azcık mantıklı ol. Siz denk değilsiniz. Ayrılmakta haklı. Dengini bul. Oğlunu kabul edecek olgun birini bul. 28 yaş hiç olgun değil. Sen de olgunlaş artık.

Peki evlilik gibi bir durum olsaydı oğlunuzu alacak mıydınız?

Evlilik niyetiyle gelseydi yine kabul ederdim ya “geçmişi yüzüme vurmamak ve ne olursa olsun yanımda olmak” şartıyla
Kesinlikle sizi üzmek için söylemiyorum ama bu adam sizi gerçekten sevmiyor sevse bu şekilde davranmaz ailesini ikna eder, seven adamın yapamayacağı şey yok, ailesi işin bahanesi. 3 yılın çöp ölmüş bi 3 yılını daha çöp etme.

Evlilik niyetiyle gelecegini asla düsünmüyorum. Hadi Bir mucize oldu geldi evlenelim dedi evlendiniz diyelim. Böyle bir adamla o evlilik yürümez kendine yazık etme.

Görüştüğünüz adam sizi gerçekten sevseydi oğlunuzu bahane etmezdi. Ayrıca gel gitli ilişki zaten çok sıkıntılı. Velev ki bu adamla yarın öbür gün evlendiniz diyelim, sizin yüzünüze boşanmış olduğunuzu ve oğlunuzu istemediğini söyleyip duracak. Yazdıklarınızdan ben onu anladım. Yani işin özü sevgi sadece yeterli değil. Yok ben onu çok seviyorum onsuz yapamam diyorsanız ileride bu kişiyle mutsuz olursunuz. Seven insan böyle cümleler kurmaz kurmamalı…

O gün bitirmeniz lazımdı. Bu adam bir gün aile kurmak baba olmak isteyecek ama baştan açık konuştu, bunları benimle yapmayacağını söyledi demeniz lazımdı. Seni kendime eş olarak layık bulmuyorum demiş bunun daha ötesi var mı? Hadi kardeşim bak işine, sen kimsin senin çevren kim diyeceğinize susup bu barzoyu kabullenmişsiniz. Değdi mi kendinizi bu kadar küçük düşürmeye? Seviyormuş yokluğuna dayanamıyormuş... Evlenmiş boşanmış tecrübe edinmiş çocuklu kadınsınız. Bu kadar boş lafa palavraya nasıl inanıyorsunuz? Ölüyormuş bitiyormuş mezara gidecekmiş... Yakında nişan düğün fotoğraflarını görünce şok olmayın. Sizin ve çocuğunuz hakkında böyle düşünen birini nasıl sevebiliyorsunuz? Umarım oğlunuz bunlara hiç şahit olmamıştır görmemiştir duymamıştır. Benim çocuklarım çok değerli, elin ezik korkak sünepesi çocuklarım hakkında böyle konuşamaz, ağzını yırtarım onun. Siz her gün ağlayıp yolunu gözlüyorsunuz. Adam sizi sevmemiş sevmiyor, günlük takılmış eğlenmiş. İlk gün dediğini son gün de demiş, sen bana ve aileme layık değilsin, hele çocuğun hiç değil demiş. Daha ne duymak işitmek okumak istiyorsunuz?

Evlilik niyeti olmadığı sürece kabul etmeyeceğim. Bir ihtimali kendime ümit ettim günlerdir belki pişman olur ya da bensiz yaşayamaz evlenmeyi düşünür diye ama ihtimal bile yok sanırım
Evlilik niyeti olsa bile o adamla olmaz, el âlemin ne diyeceğine takılan birinin karakteri oturmamıştır, birliktelik döneminde kaç kez ayrılmışsınız hiçbirinde de evlilik kararı almamış bundan sonra da almaz, evlenelim diyerek dönse bile yine bir tartışma çıkarır ayrılır emin olun.

Oglunuzun babasi hayattaysa zaten biriyle evlenmeniz cok dikkat etmeniz gereken, profesyonel danismaniz gereken bir konu. Erkek cocuk, baba mefhumu ve annenin yeni esi/es adayi durumu sadece bu duygusallikta bakabileceginiz bir konu degil. Yerinizde degilim ama yerinizde olsam uzun bir sure evlenmeden disarida tutacagim duzenli bir iliskiyi tercih ederdim. Cocukla iyi iliski kuracak, cocugun kendiliginden beraber yasamayi isteyecegi yani mecbur edilmeyecegi bir iliski.

Çalışırken çocuğa ilgi yoksa elin adamına nasıl var 3 yıl boyunca. Çocuğum benimle yaşamak istemese ben onu dert ederdim evlenmeyi değil pes valla.
10 yaşında insanla 28 yaşında insan aynı ilgiyi beklemiyor hanımefendi. Ayrıca çocuğu bebekliğinden beri annem büyüttü, şımarttı, ben yokken o ilgilendi, ne istese aldı ne dese yaptı. Ben annem kadar geniş davranmadığım için annemle yaşamak daha mantıklı geliyor. Ayrıca annemle kalınca beni temelli unutacak bırakacak hali yok. Her zaman anneme yakın bir evde oturdum yine aynısını yaparım canı ister bana gelir canı ister anneanneye gider bunda bu kadar yargılayacak ne var anlamadım ?

Oğlumun babası şu an cezaevinde. Oğlum babasıyla görüşmek istemiyor. Ben halimden memnundum çünkü oğlumla birlikte gezip tozduğumuz çok zaman oldu. Sevgilimle iyi anlaşıyorlardı ben o yüzden bu denli problem olacağını düşünmedim galiba

`