• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Valla üyeler beni açıklayıcı nitelikte yorumlar yapınca başka diyecek bir şey bulamadım. :) kendinizde fark etmişsiniz aslında, kabullenmek ve uzak durmak çok zor olabilir o kısmı çok iyi anlıyorum ama konuyu baştan aşağı mantıklı cümlelerle açıklamışsınız yani farkındasınız durumun. O yüzden sevgilinizden yavaş yavaş bağınızı koparın derim ama siz bilirsiniz.

Çok zor bi durum 8 aydır birlikteyiz

Çok zor bi durum 8 aydır birlikteyiz
Benim 4 senelik ilişkim sallantıda, millet evliliğini bitiriyor. 8 ay çok uzun ve ömürlük bağlanmanızı sağlayacak bir süre değil. Ama şimdilik bir şeylerin farkında olarak sevgilinizi süzün biraz, hareketlerini kontrol edin. Bundan sonra çok güvenmeyin derim yani sizin yanınızdayken başkasını bu şekilde süzen insandan hayır gelmez üzülerek söylüyorum.

Benim 4 senelik ilişkim sallantıda, millet evliliğini bitiriyor. 8 ay çok uzun ve ömürlük bağlanmanızı sağlayacak bir süre değil. Ama şimdilik bir şeylerin farkında olarak sevgilinizi süzün biraz, hareketlerini kontrol edin. Bundan sonra çok güvenmeyin derim yani sizin yanınızdayken başkasını bu şekilde süzen insandan hayır gelmez üzülerek söylüyorum.

Yemin ediyor çocuğa baktım diye. Bide şimdi asker ve 4 ay falan görüşmüycez çok zor kontrol etmem

Hepsi geçmişte kaldı dediği için inanmıştım. Bunları da yeni gördüm işte
Bana göre bu tip durumların geçmişte kalmisi yoktur.
Karakteri pis.
Geçmişle ne alakası var ?
Kadına kari diyen bir adamın size göre düzelmesi nasıl oluyor ?
Geçmişte "karı sey yapmak" dedi şimdi de hanımefendi ile cinsel temas mi diyor ?
Bazen insanları anlamak çok güc hatta imkansız.

İlerisi sizin için çok zor olacaktır diye düşünüyorum. Evlenmek için 1000 defa düşünün.

Yemin ediyor çocuğa baktım diye. Bide şimdi asker ve 4 ay falan görüşmüycez çok zor kontrol etmem
Kontrol edemeseniz bile bence artık güvenmeniz zor. Ne yapacağınızı siz bilirsiniz ama anlattıklarınız hiç iç açıcı değil. Allah yardımcınız olsun valla.

Nereye baktın kavgasından tartışırız, ben abartırım dediğiniz yerde bıraktım okumayı. Sizde baktın takıntısı varsa direkt bu konuda da abartmışsınızdır diye düşündüm. O kişiye sorsak kimbilir ne der.

damlos19 damlos19
Kusura bakmayın da, hangi açıdan bakarsam bakayım mide bulandırıcı.

Sen yanındayken böyleyse düşünemiyorum yalnız kaldığında veya kafa dengi arkadaşlarıyla birlikte olduğunda... yani demem o ki ilişkinizi gözden geçirin. Böyle devam etmesi seni çok yıpratır, çok üzer.

Back
X