• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Sapıklık belirtilerini önceden vermiş zaten. Siz onu uyardıktan sonra kendini aklamaya çalışması her şeyi belli ediyor. Benim anlamadığım, önce ki konuşmalarından soğumadınız mı. Ben mi fazla çabuk soğuyorum ya...

Sapıklık belirtilerini önceden vermiş zaten. Siz onu uyardıktan sonra kendini aklamaya çalışması her şeyi belli ediyor. Benim anlamadığım, önce ki konuşmalarından soğumadınız mı. Ben mi fazla çabuk soğuyorum ya...

O benim geçmişim falan dedi artik oyle degilim degistim dedi. Ve gayet normal buluyodu o konusmalari erkek muhabbetiymiş

Sevgilisi olan kıza dogum günü yapmış, aramış vs.
Sen ne yaptın bu durumda ?

Dün tatil yerine gittik minubusteyken evli bi çift bindi bir oğulları var yanında biz arkada oturuyorduk onlar tekli koltuklara geçtiler çaprazımızdalardı yani. Yolu yarıladık zaten 15 dklık bi mesafeydi ben camdan dalıp gittiğim sırada aniden ona bi baktım kucağında oğlu olan kadına baştan aşağı bakıyor ama öyle normal bakmak değil gözleriyle yavas yavaş defalarca aşağıdan yukarıya bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama bide yüz ifadesi de çok garipti sapık gibiydi. Napıyosun sen dediğimde direk irkildi aşkım sacmalama çocuğa bakıyordum oynuyo diye evli barklı çocuklu kadına bakar mıyım sen yanımdasın hem yapmadım dedi ama yüzü kızardı. Normalde bu nereye baktın meselesinden tartışırız benim abarttığımda olur zaten der demez nereye baktın diye hemen bağırır bana bakmıyorum diye ama bunda böyle bi tepki verdi. Elimi tutup güven bana falan dedi çok iyi davrandı.

Ve ayrıca benle tanıştıktan 1 ay falan önceye kadar sevgilisi olan hatta sevgilisi askerde bi kıza aylarca yürüdüğünü mesajlaştıklarını falan biliyorum içip içip aradığını doğum günü partisi hazırladığını.

Acaba düşünüyorum da evli veya sevgilisi olan kadınlara bi zaafı falan mı var psikolojik hasta olabilir mi

Bide erkek kardeşine ben yokken tabi, üniversiteye başlayacağı zaman tavsiye verirken çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş. İnsan kardeşine böyle der mi

Kızlar kafam çok karışık nolur dertleşelim

Kızlar bu arada sevgilim asker. Benim izin gününde yanına gelmiştim. Yazmayı unuttum

Asker olmasi baska birinin karisini deli gibi suzmesi anlamina gelmez hele bide yaninda sen varken. Sana nasil baktigi onemli egleniyormu, evleniyormu? Sen bence iliskiyi sorgula.

Gözünüzün içine baka baka yalan söyleyen insanlara karşı kafanızın karışması benim kafamı karıştırdı. :işsiz:

o kadar da hassasim ki ihanet konularındav

Şimdi de deli gibi inkar ediyor ayrilmak isteyince
Kac yasindasin canim benim. Evlenmeyi dusunuyomusun bu adamla. Adam senle evlenmeyi dusunuyormu? Yaninda bunu yapiyosa uzakta neler yapar? Once guven olmali bi iliskide

Back
X