• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Tam bi kadin duskunu erkek ben bole erkeklerle yapamam asla oldururum allahtn kocam oyle dgl birak bu herifi

Dün tatil yerine gittik minubusteyken evli bi çift bindi bir oğulları var yanında biz arkada oturuyorduk onlar tekli koltuklara geçtiler çaprazımızdalardı yani. Yolu yarıladık zaten 15 dklık bi mesafeydi ben camdan dalıp gittiğim sırada aniden ona bi baktım kucağında oğlu olan kadına baştan aşağı bakıyor ama öyle normal bakmak değil gözleriyle yavas yavaş defalarca aşağıdan yukarıya bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama bide yüz ifadesi de çok garipti sapık gibiydi. Napıyosun sen dediğimde direk irkildi aşkım sacmalama çocuğa bakıyordum oynuyo diye evli barklı çocuklu kadına bakar mıyım sen yanımdasın hem yapmadım dedi ama yüzü kızardı. Normalde bu nereye baktın meselesinden tartışırız benim abarttığımda olur zaten der demez nereye baktın diye hemen bağırır bana bakmıyorum diye ama bunda böyle bi tepki verdi. Elimi tutup güven bana falan dedi çok iyi davrandı.

Ve ayrıca benle tanıştıktan 1 ay falan önceye kadar sevgilisi olan hatta sevgilisi askerde bi kıza aylarca yürüdüğünü mesajlaştıklarını falan biliyorum içip içip aradığını doğum günü partisi hazırladığını.

Acaba düşünüyorum da evli veya sevgilisi olan kadınlara bi zaafı falan mı var psikolojik hasta olabilir mi

Bide erkek kardeşine ben yokken tabi, üniversiteye başlayacağı zaman tavsiye verirken çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş. İnsan kardeşine böyle der mi

Kızlar kafam çok karışık nolur dertleşelim

Kızlar bu arada sevgilim asker. Benim izin gününde yanına gelmiştim. Yazmayı unuttum
Ya çocuk asker bi defa ve erkek bu bakar dicem beni topa tutucaklar ama olsun yani nasıl diyim sizin bişeyler yaşamadığınızı varsayarsak ihtiyaçları var yaptığı doğru değil sakın yanlış anlama ama sapık yada başka bişey değil sevgilin sadece sekse ihtiyacı var

Tatlım, kadinin kucagindaki kucuk cocugu bastan asagi suzemez degil mi(sonucta cocuk dedigin o kadar uzun degildir)...Belli ki kadina bakmis

Ya çocuk asker bi defa ve erkek bu bakar dicem beni topa tutucaklar ama olsun yani nasıl diyim sizin bişeyler yaşamadığınızı varsayarsak ihtiyaçları var yaptığı doğru değil sakın yanlış anlama ama sapık yada başka bişey değil sevgilin sadece sekse ihtiyacı var

Ama kucaginda cocugu onunde eşi var kadinin, onun yaninda da ben varim nasi bakar ki kisa sureli de degil

Sadece bakma olayi degil,bazi konusmalarina da sahit olmussun.
Senin yaninda hic cekinmeden soylemis laflarini .
Hala niye birliktesin onunla.
Boyle birine guvenilir mi? Birliktelikler sadakat ve guvenle yurur.
Senin yaninda kendi kardesine soyledigi argo laflardan rahatsiz olmuyorsan o ayri tabi.ona birsey diyemem.
En nefret ettigim etrafindaki kadin ve kizlara arsizca bakan ve uluorta cinsellik konusan erkek tipi

Sadece bakma olayi degil,bazi konusmalarina da sahit olmussun.
Senin yaninda hic cekinmeden soylemis laflarini .
Hala niye birliktesin onunla.
Boyle birine guvenilir mi? Birliktelikler sadakat ve guvenle yurur.
Senin yaninda kendi kardesine soyledigi argo laflardan rahatsiz olmuyorsan o ayri tabi.ona birsey diyemem.
En nefret ettigim etrafindaki kadin ve kizlara arsizca bakan ve uluorta cinsellik konusan erkek tipi

Yok eski mesajlarinda gordum o konusmalari ben hayatinda yokken konusmus yakaladim bende

Sadece bakma olayı değil o mesajlar olsun, sevgilisi olan kıza yürümesi olsun tek tek hepsi ayrılık nedeni. İster sen varken ister sen yokken konuşsun, karakteri ortada. Kendine kastın mı var konu sahibi?
Bak kendini yakarsın demedi deme...

Sadece bakma olayı değil o mesajlar olsun, sevgilisi olan kıza yürümesi olsun tek tek hepsi ayrılık nedeni. İster sen varken ister sen yokken konuşsun, karakteri ortada. Kendine kastın mı var konu sahibi?
Bak kendini yakarsın demedi deme...

Ama üzerimden 7 ay gecti o zaman neden ayrilmadin diyo ilk ogrendiginde ama bende unutamadim iste nasi biri oldugunu

Böyle aldatmaya meyilli hatta sapık gibi bi adamla ömür geçmezdi iyi yapmışsın.. inş ayrılık kararının arkasında durursun,askerde ya boş vakti çok geri dön diye çok üzerine düşer,acıtasyon yapar da yapar.

O benim geçmişim falan dedi artik oyle degilim degistim dedi. Ve gayet normal buluyodu o konusmalari erkek muhabbetiymiş
Geçmişim dedi ama halen normal buluyor. Hani dese ki geçmişim ve normal bulmasa belki bir umut değişmiştir derdik. Ayrılmışsın, iyi yaptın senin için hayırlısı olsun. Ki eminim hayırlısı budur. Gün gelir de özlersen verdiğin kararın sebebini unutma

Back
X