Sevgilim galiba beni kardeş gibi görüyor:(

Bence NORMAL. Asıl anormal olan siz SEVGİLİYKEN sizinle birlikte olmuyor diye üzülmeniz. Toplum gitgide yozlasiyor. Bunlar çok önemli ahlak kuralları...

Pardon, insanın sevdiği insanla sevişmesi yada sevişmemesi nasıl bir ahlak kuralı olarak geçebiliyor ? Kime göre ahlak neye göre ahlak bu acaba ? Siz hiçbir şeyi bu normal yada anormal diye diretemezsiniz, hiçbirimiz yapamayız bunu. Bu yozlaşmak değil bunu da unutmayın. Size normal gelen şey bana anormal gelir, benim normalim size anormaldir. Kimse sevgilisiyle birlikte oldu ya da olmadı diye normal/anormal olmaz. Bunun karar merci biz değiliz. Saçma sapan insanları ötekileştirmeye çalışmayın "kendi" ahlak kurallarınıza göre.

Pardon, insanın sevdiği insanla sevişmesi yada sevişmemesi nasıl bir ahlak kuralı olarak geçebiliyor ? Kime göre ahlak neye göre ahlak bu acaba ? Siz hiçbir şeyi bu normal yada anormal diye diretemezsiniz, hiçbirimiz yapamayız bunu. Bu yozlaşmak değil bunu da unutmayın. Size normal gelen şey bana anormal gelir, benim normalim size anormaldir. Kimse sevgilisiyle birlikte oldu ya da olmadı diye normal/anormal olmaz. Bunun karar merci biz değiliz. Saçma sapan insanları ötekileştirmeye çalışmayın "kendi" ahlak kurallarınıza göre.
Tabi 15 yaşında küçük kızla evlenip sevişmek ahlak, 20li yaşlarında iki insanın kendi iradeleri ile sevişmesi ahlaksızlık. Off off hala neredeyiz...

Tabi 15 yaşında küçük kızla evlenip sevişmek ahlak, 20li yaşlarında iki insanın kendi iradeleri ile sevişmesi ahlaksızlık. Off off hala neredeyiz...

Ya ben artık gerçekten anlamlandıramıyorum bu ülkedeki insanları :işsiz:. Ahlak diye bir şey tutturmuşlar, onu dayatmaya çalışıyorlar herkese. Arkadaşım belki benim ahlakım böyle, ben sevgilimle sevişmeyi ahlaklı buluyorum. Kendilerine göre değiştirmeye çalışıyorlar herkesi, hop dur orda diyince de ahlaksız, anormal yaftası yiyoruz.

Biz kalkıp da diyor muyuz aa sen sevgilinle sevişmiyorsun anormalsin ahlaksızsın diye ?

Ama aynı yatakta yatıyotuz sarılıp hic mi uyarılmaz bi erkek onceden boyle degildi beni arzuladıgını en azından ifade ederdi
Bir şeyi çok istersin istersin. olmaz ve hevesin geçer ya, sevgiline de bu olmuş.

Ben "reddedilmek istemedigi için böyle uzak duruyor" fikrine katılmıyorum. Eğer tek derdi seni zorlamamak olsaydi yine uyarılırdi sana sarilinca. Ereksiyon olurdu. Kudururdu. Sen de hissederdin. Hem fiziksel hem manevi olarak. Ama bu adam artık senden tahrik olmuyor sanki.

''Sonra koca bulamam, aman uzak durayim, dokunulmamis bir paket gibi hediye edeyim kendimi kocama" diyen kızlarımızin başına gelen bir şey bu. Hazin son.

Nereye gitti o arzular şimdi? Geri de gelmesi çok zor.

Elbette Seçici olalim. Önümüze gelenle cinsellik yasamayalim. Ama sevdigimiz adama da buzdolabi gibi davranip bu noktaya getirmeyelim.

Aşka, hormonlara, arzulara karşı koymak çok hastalıklı bence. 26 yaşında bu hale gelirsiniz işte... evlenirseniz de o evlilikten bi cacık olmaz

Cilgin bir sevişme, ateşli bir aşk parayla satın alinamaz.

Son düzenleme:
ya cinselliği tüketmek ne demek. evlilikten önce yaşanınca niye tükeniyo, mantık ne burda anlayamadım ki. evliliğin bi heyecanı olsun önceden yaparsan tükeniyo diyeyse o zaman bence bikaç yılı geçen evliler de boşansın valla tüketmişlerdir artık

Zamanında engellediğinize göre ilişki istemediğinizi düşünüyor. Size yaklaşmaya çalışsa, "istemediğimi bilmesine rağmen bana yaklaşıyor beni sevmiyor kullanıyor" derdiniz, saygı gösterip kabullenip size mesafeli davranınca da istesin diyorsunuz. İstese karşılık verecek misiniz? hayır. Ama olsun o yine de istesin(!)
Aynen. "Ben karşılık vermicem ama o yine de istesin" kezbanligi.

2.5 yıllık bir ilişkim var. İkimiz de 26 yaşındayız. İlk zamanlar benimle yakınlaşmak istediğinde, bi şekilde hep onu engelledim ama beni istediğini biliyordum hissediyordum. Öğrenciliği bitip tek başına yaşamaya başlafıktan sonra artık bana karşı hiçbir cinsel isteğinin olmafığını farkettim. Hep yoğun çalışma hayatımızdan dolayıdır diyip geciştirdim ama en son 8günlük yırtdışı seyahatimizde başbaşa geçirdiğimiz onca gecede bir kez bile beni istemedi. Beni sevdiğini biliyorum, ama sanki cinsellikle beni iyice ayrıştırdı kafasında. Sanki koruyup kolladığı sevdiği küçük kız kardeşi gibiyim. Sizce 26 yaşında bir erkek için böyle olması fizyolojik mi ? Erkek böyleyken o kadınla evlenmeyi neden arzulasın ki ? Ya da evlendiğimizde sorun yaşar mıyız yoksa değişir mi ?
Çok yoğun sürekli iç içe olan ilişkilerde olabiliyor heyecan istiyor bence

Ya ben artık gerçekten anlamlandıramıyorum bu ülkedeki insanları :işsiz:. Ahlak diye bir şey tutturmuşlar, onu dayatmaya çalışıyorlar herkese. Arkadaşım belki benim ahlakım böyle, ben sevgilimle sevişmeyi ahlaklı buluyorum. Kendilerine göre değiştirmeye çalışıyorlar herkesi, hop dur orda diyince de ahlaksız, anormal yaftası yiyoruz.

Biz kalkıp da diyor muyuz aa sen sevgilinle sevişmiyorsun anormalsin ahlaksızsın diye ?

Ahanda ben diyorum hayatım ;)

Konu sahibi neden sevgilinle sevişmiyorsun ? Sevişsene ....

:D :D

Back
X