• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim galiba beni kardeş gibi görüyor:(

Bizim eşimle evlenmeden önce 8 yıllık geçmişimiz var.Bunun 6 yılı sevgiliydik,beraber çok defa aynı yatakta uyuduk başka şehirlere de gittik.Aramızda ilişki anlamında bir şey geçmedi çünkü eşim istemedi,herşeyi evlenince yaşayalım diyordu ve çok şükür mutluyuz 5 buçuk yıllık evliyim. Cinsel bir sorun da yok çok şükür.Ama sizin anlattıklarınız şüpheli,yani biz bişey yaşamadık ama birbirimizi kıstırıp duruyorduk,sarılıyorduk öpüşüyorduk bir şeyler oluyordu,istediğimizi ikimiz de biliyorduk.Sizde hiçbiri olmamış,ilk okuduğumda adam biriyle ihtiyacını gideriyor izlenimi bıraktı bende

erkek arkadaşlarımın düşüncelerini sana aktarayım;

bu ne şimdi ne istediğini bilmiyor adam haklı acı çekmek zorunda mı boşalıp rahatlayamayınca ağrı sızı yapıyor ayrıca sevgilim beni reddettse ben ısrarla yakınlaşmak istemem sapık mıyız

Aslında ben de konuşmayı düşünüyorum. Ama ben dedikten sonra bana yakın davranırsa anlamı olmayacak gibi.. Ya da söyle diyim içime bir kurt düştü bi kere istemiyor beni acaba başka birini mi düşlüyor diye..

Ya ama ne alaka cidden saçmalıyorsun.
Sen yaklaştığında neden anlamı olmasın.
Sen istediğin gibi ret et ama o talep etmeye devam etsin.

Sonra sen iste ama asla ilk adımı atma.
Çünkü o isteyecek.
E güzel kardeşim sen istemediğinde anlamını kaybetmiyor da
o yanaşmadığında neden anlamsızlaşıyor.
Yani ben erkek olsam isterim ki
kadınım her fırsatta üstüme atlasın :)
Pfff iyi ki erkek değilim
Siz kadın milletiyle hiç uğraşamazdım :D

Sizi kardeş gibi gördüğü kanısına varmaniz için sizin yakinlasip onun istememesi lazım öncelikle.Böyle bişey oldu mu sizi reddetti mi?

Eğer olmadıysa yakinlasmaniz yetmiyor demekki ona ve yarım olmasındansa hiç olmasın diye düşünüyor olabilir.

Sonuçta cinsellik illaki birleşme işlemi değildir, pek çok yolla paylaşımınız olabilir bizim de bir paylaşımımız vardı hiç istemedim hep uzak tıttum değil sonuçta. Ama sınırları olan bir Paylaşımdı.
Merak ederdi, hep derdi birgün evlenicez özgürce yaşayabilicez duygularımızı derdi ama şimdi yok.
o heyecanla hep gider sandım. Ama ne oldu birden :/

yılmış adam
bide tek yaşıyor diyorsun,bi sekilde gideriyor demek ki ihtiyacini

Annen sana göster ama elletme mi dedi :)
Adam istese nolcak yine izin vermiceni biliyor.
Baskasiyla yapiyordur merak etme yada gay .

bence çok ama çok saçma.bana göre sizi hiç arzulamıyor.yoksa normal bir erkek bırakın aşık olup sevmeyi falan , aynı yatakda 8 koca gün bir kadınla yatacak ama elini sürmeyecek. bu iş de bir gariplik olduğu kesin. açık açık konuşun. peki hiç öpüşme falan da mı olmadı çünkü başladıkdan sonra gerisi muhakkak gelir yani gelmesi lazım

Bu işler ya hep ya hiç midir ama ? Yine birlike olmayacağım belki de ama onun beni nu şekilde hiç istememesini normal bulmam mı lazım? Yine paylaşacak şeylerimiz olabilir. Pek çok insan bu tarz bir cinsellik yaşamıyor mu? Yani birlikte olmayacaksam onun beni istediğini hissetmeyi istemem çok mu bencillik? Sonuçta ben de istediğimi yapamıyprum o yapamıyorsa
Pek cok insan yasamiyor bunu zannettigin gibi. Baska seyler yapip normal yoldan kacmanin sebebi ne? Senle evlenmez diye mi korkuyorsun? Cok mantiksiz geldin bana. 2,5 yillik iliski yatacaksan yat yatmayacaksan yatma. 20.yuzyilda mi yasiyoruz senin askinla ilk gecenin hayalini kursun cocuk yillarca?
Masumiyet ve heyecan dedigin uzaktan uzaga tamam da ayni yatakta yat, her yerine dokun, ama penisi vajinaya girmesin. Heyecanimiz da hic bitmesin.
Oldu canim.

Küçük bir iyi geceler öpücüğü. Sonra dönüp sırtımızı uyuduk resmen. Hiç arzulamıyorsa ne mecburiyeti var benimle olmaya ama neden tatilini benimle geçiriyor:/
Yarım iş olcaksa hiç olmasın diyorsa bile 8gün bir erkeğin tatildeyken hemde hiç böyle şeyler düşünmemesi garip :/

Sevgilin seni düşünüyor bence kocan olsa anormal derdim ama sevgili sonucta farkli olabilir

adam size yanaşsaydı siz yine reddedecektiniz, değil mi? şahsen ben bir sürü kez reddedilsem bir daha teklif etmem.
hem siz reddedince bir sorun yok ama sevgiliniz yanaşmayınca sorun neden var? sonuçta siz direkt bir isteği reddettiniz. o çok daha kötü. adam sizden dolayı artık soğudu ısrar etmiyor diye düşünüyorum ben. sonuçta onun da bir gururu var. sizinki hem karnım doysun hem de pastam dursunculuk. hem defalarca kez reddedin hem de adam usanmadan istesin.

ayrıca ön sevişip sevişip devamını getirmemeyi dünyanın en mantıksız işi buluyorum, bunu da söyleyeyim yeri gelmişken

Arkadaşım kusura bakma ama senin yaptığına kezbanlık deniyor:confused: Adam yaklaşınca reddediyorsun istemem yan cebime koy diyorsun ( istemeyebilirsin çok doğal ), ama adam reddedildiği için yanaşmayınca niye yanaşmıyor diyorsun:KK48:

Zamanında engellediğinize göre ilişki istemediğinizi düşünüyor. Size yaklaşmaya çalışsa, "istemediğimi bilmesine rağmen bana yaklaşıyor beni sevmiyor kullanıyor" derdiniz, saygı gösterip kabullenip size mesafeli davranınca da istesin diyorsunuz. İstese karşılık verecek misiniz? hayır. Ama olsun o yine de istesin(!)

Biz 5 sene ciktik,ay i senin dedigin gibiydik
Ve yillarca tatilletede gittik,ayni evdede kaldik,bisey yasamadik
Bu yuzden sevdim esimi
Simdi 7 aylik evliyiz bebis bekliyoruz
İyikide yasamadik,evlilikte yer kaldi cinselligi tuketmedik hic
İlk bikacgun zor oldu ama alistik:)

Bu yuzden sevdim esimi

tamam iyi yapmışsınız bu sizin tercihiniz de 7 aylık evlisiniz cinselliğin evlilik öncesi yaşanıp da tükeneceği kanısına nereden vardınız?
senin eşin evlenmeden önce birlikte olmayı düşünmemiş olabilir ama konu sahibinin sevgilisi bunu istemiş istemesine rağmen adamla aynı yatağı hem paylaşıp hem beraber olmamak göster ama elletmeden başka bir şey değil.

Bence NORMAL. Asıl anormal olan siz SEVGİLİYKEN sizinle birlikte olmuyor diye üzülmeniz. Toplum gitgide yozlasiyor. Bunlar çok önemli ahlak kuralları...

Bu yuzden sevdim esimi
Biz de 1 yıl çıktık. 4 yıldır evliyiz. Bizde tükendi mi cinsellik sanıyorsun?

Biz zamanında bunun dersini görmüştük üniversitedeyken. Yanlış anımsamıyorsam: öğrenilmiş çaresizlikti ismi..
Adam reddedile reddedile artık gelmiyor..

Back
X