21 yasındayım..we bi süre önce güzel bi ilişki yaşamaya başlamıstım..ama bir ay kadar zaman içinde bir sürü garip dawranıs sezdim.. ailesinin yanında telefona bakmıyordu..garip davranıyordu..0nun yası 27 we acaba nişanlı felan mı diye düşünüdm..sonra msnini çaldım..ve birde baktım ki msn den bir sürü gay adresi silmiş.. acaba dedim kendi kendime.we geçiştirdimm..sonra sürekli kullandıgı nick ini google a yazdım..we bi gay sitesinde üyeliği çıktı..rüyanda bile göremicegin dakikalar yasatırım ama gizlilik en önemli prensibim yazıyrdu profilinde. hiç kmseyle konusmamıstı o sitede..ama yinede üyeligi wardı..sonra bana dawranıslarına dikkat ettimm..aynı sapık gibiydi..ama konusmasında giyiminde hareketinde asla bir gariplik yoktu..deliricemm..sizce gay miydi..we unutmadan söyliyimm..bi kaç gün önce tamamen bitirdim bu saçma sapan ilişkiiyi..:uhm:
Canım zaten herşey ortada bence gay olmasa bile o sitelerde dolaşması sapkınlıktır bence
Bitirmekle iyi yapmışsın
Birde böyle tipler normalmiş gibi davranılar ailesinin haberi yoksa normal gibi davranı evlenebiliyorlar bile sırf ailesi ısrar ediyor diye
Bence en iyisini yapmışsın
kendini saklamaya çalışan ve bir kız arkadaş edinerek çevresine "gay" olmadığını ispatlamaya çalışan bir "gay"..ve bu konudada seni kullanıyor..
Keşke gay olsa;
Yani demek istediğim gay gayle birlikte olsa gay derim geçerim...
Peki gay olmayan biri sırf haz ve sapıklıktan böyle birşey yapıyorsa işte bence bu daha ihrenç daha tiksinç gelir bana bilmiyorum doğru ifade edebildimmi de... kurtulmuşsun daha ne diyeyim :)
Onunla gecırdıgın zamanı yok say,daha fazla uzme kendını,Hayatta karsıma cıkan talıhsızlıklerden bırıydı de ve en sonu olması ıcın de dua et.Farketmenle bırlıkde zarar gormeden kullanılmadan boyle bı sacmalıga kurban olmadan kurtulmus olman sevındırıcı.Umarım bundan sonra hayatında her sey yolunda gıder...
(Ama soylemeden de edemıyecegım.Allah onada dogru yolu gostersın)
ilişkiyi bitirme nedenı olarak ne söylediniz...
o nasıl bir tepkı verdı
birde başlıkta sevgılım gay yardım edın demişsiniz...
ayrıldınızmı yoksa devam edıyormusunuz...
çelişkiler varda...
hala sewdigim için sewgilim gay dedimm..ben ilişkimi onun sorumsuzlugu yüzünden bitirdimm..bu siteye üyeliğini inkar ediyordu ama şifresine kadar ögrendim we onun üyeligi oldugunu kanıtladımm..herşey ortada yani... artık sonsuza dek ayrıyızz..ama saolun sizlerin yardım edicegini akıl wericegini bildigim için bide kk ya danısmak istedimm:)):enbuyukkk:
21 yasındayım..we bi süre önce güzel bi ilişki yaşamaya başlamıstım..ama bir ay kadar zaman içinde bir sürü garip dawranıs sezdim.. ailesinin yanında telefona bakmıyordu..garip davranıyordu..0nun yası 27 we acaba nişanlı felan mı diye düşünüdm..sonra msnini çaldım..ve birde baktım ki msn den bir sürü gay adresi silmiş.. acaba dedim kendi kendime.we geçiştirdimm..sonra sürekli kullandıgı nick ini google a yazdım..we bi gay sitesinde üyeliği çıktı..rüyanda bile göremicegin dakikalar yasatırım ama gizlilik en önemli prensibim yazıyrdu profilinde. hiç kmseyle konusmamıstı o sitede..ama yinede üyeligi wardı..sonra bana dawranıslarına dikkat ettimm..aynı sapık gibiydi..ama konusmasında giyiminde hareketinde asla bir gariplik yoktu..deliricemm..sizce gay miydi..we unutmadan söyliyimm..bi kaç gün önce tamamen bitirdim bu saçma sapan ilişkiiyi..:uhm:
kendini saklamaya çalışan ve bir kız arkadaş edinerek çevresine "gay" olmadığını ispatlamaya çalışan bir "gay"..ve bu konudada seni kullanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?