geçmiş olsun canım... hayatına iyi bir tecrübeyi zarar görmeden eklemişsin...
gay olsun ya da olmasın ; yaşamaya çalıştığı hayat pek hoş görünmedi zaten...
bak ne güzel gülüp geçeceğin anıların olmuş... yazdığın şiir gibi... bu şekilde düşün...
eğer unutamıyorsan da şunu da unutma ;
toplumumuzda kadınlarla evlenenerek kendilerine kalkan olarak kullanan çok fazla gay var...
sen 21 ; o 27 ise seni evliliğe de götürebilirdi bu çocuk... ne acı ama gerçek...
onlardan olmaktan kurtulduğuna sevin...
Geçmiş olsun kurtulmşsun üzülme hiç.
bence sorun gay olmaı degil tuu kaka diyemiyorum kendi adıma kabul görmese de artık tüm dünyada hem de yüzlerceyıldır 3,cinsiyet ne yazık ki var yani o erkek çocugunun ergenlik döneminde hormonal ve psikolojik tedavi görmesi grekliydi artık vakıt çok geç seçimini yapmış bu bir hastalık degil ki hapı olsun içsin de geçsin bence asıl sorun seni kandırması başka biri gibi sana gözukmesi hep diyorum kknın akıllı hatunlarını çok seviyorum
Çok sapkın duyguları olduğunu söylüyorsun ya canım. bilgisayarda gay sitelerindeki üyeliklerini öğrenmemiş olsaydın ilişkiye devam edecekmiydin. Yoksa daha önce sapkın olarak görmediğin davranışlar gay şüphesinden sonra mı sapkınlık gibi göründü?
Eminim şok etkisi yapmıştır. Zamana ihtiyacın olacak. Dilerim en kısa zamanda seni
hakedecek güvenebileceğin bir insanla karşılaşırsın.a.s.
bana bi yerde bi yanlisklik var gibi geldi...mesela demissnz ki "ailesinin yanında telefona bakmıyordu..garip davranıyordu..0nun yası 27 we acaba nişanlı felan mı diye düşünüdm"a daha sonraki yazilarinizda iki apartman ötede oturdugnu kuzenlerinizn onu cok sevdigini yakinlarda oturdugunuzu demissiniz sizcede bi mantik hatasi yok mu bu kadar yakinlarda oturdugun hatta kuzenlerinin samimi oldugu birinin nisanli olup olmadigini bilemiyor musunda acabalara düstün???
gay ligi hakkinda bisy yazmiyorm önce bu konuya inanmam lazim bana cok inandirici gelmedi de
en iyisini yapmışsın cnm.zararın neresinden dönülürse kardır.umarım fazla bişey paylaşmamışsındır....sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?