Sevgilim galiba gay..yardım edin lütfenn

geçmiş olsun canım... hayatına iyi bir tecrübeyi zarar görmeden eklemişsin...
gay olsun ya da olmasın ; yaşamaya çalıştığı hayat pek hoş görünmedi zaten...

bak ne güzel gülüp geçeceğin anıların olmuş... yazdığın şiir gibi... bu şekilde düşün...

eğer unutamıyorsan da şunu da unutma ;

toplumumuzda kadınlarla evlenenerek kendilerine kalkan olarak kullanan çok fazla gay var...
sen 21 ; o 27 ise seni evliliğe de götürebilirdi bu çocuk... ne acı ama gerçek...
onlardan olmaktan kurtulduğuna sevin...

dogru söylüyorsun..benim kurtulduguma sewinmem gerekirken ben neler düşünüyorum..ya ama en kötüsü 2 apartman ötemde oturuyor..görmekten cok korkuyorum..bogazını sıkıwerebilirim kendime hakim olamayabilirimkötükedihüso

bence sorun gay olmaı degil tuu kaka diyemiyorum kendi adıma kabul görmese de artık tüm dünyada hem de yüzlerceyıldır 3,cinsiyet ne yazık ki var yani o erkek çocugunun ergenlik döneminde hormonal ve psikolojik tedavi görmesi grekliydi artık vakıt çok geç seçimini yapmış bu bir hastalık degil ki hapı olsun içsin de geçsin bence asıl sorun seni kandırması başka biri gibi sana gözukmesi hep diyorum kknın akıllı hatunlarını çok seviyorum

çok iyi yapmışsın canım.demekki gaymış kendisi.göbek at kurtuldum diye ve öğrendiğin için..

öncelikle tekrar tekrar hatırlatmak isterim ki türkçe de w diye bir harf yoktur.
lütfen v harfimizi kullanalım.

sorununuza gelice;
eski sevgilinizin hem gay sitelerinde üyelikleri varsa, hem de kızlarla ilişki içindeyse biseksüel olma ihtimali yüksek.
ama ne olursa olsun sizin onla sağlıklı bir ilişki kuramayacağınız aşikar.
sizin için hayırlı olmuş ilikinizin bitmesi.

sağolun canlarımm.. bide bunun 2 tane silahı vardı.. :1shok: ya şimdi düşündügümde nelere göz yummusum yeni yeni farkediyorum. belinde tabanca taşıyordu..ooooooooffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffff...ALLAH IMM DİREKTEN DÖNMÜŞÜM YAA:sm_cool:

YA EVET VALLA BİZİM GİBİ AKILLI HATUNLAR OLMASA BUNUN GİBİ SAPKINLAR NASIL AYIKLANACAK:jeyyar: VE HAKLISINN TEDAVİ OLMASI GEREK..ÇÜNKÜ HEM ÇÇÇOK SAPKIN DUYGULARI VARDI HEMDE BURDA ANLATAMIYORUM AMA BENCE SADOMAZOŞİST Tİ BÜYÜK İHTİMAL... ACI VERMEK EN BÜYÜK ZEVKİYDİ ONUN.. GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜ GÜNE LANET OLSUN ONU:tomato:

Çok sapkın duyguları olduğunu söylüyorsun ya canım. bilgisayarda gay sitelerindeki üyeliklerini öğrenmemiş olsaydın ilişkiye devam edecekmiydin. Yoksa daha önce sapkın olarak görmediğin davranışlar gay şüphesinden sonra mı sapkınlık gibi göründü?
Eminim şok etkisi yapmıştır. Zamana ihtiyacın olacak. Dilerim en kısa zamanda seni
hakedecek güvenebileceğin bir insanla karşılaşırsın.a.s.

bana söyledigi bi kaç söz dikkatimi çekti..sonra bana sarıldıgı zaman kendimi tedirgin hissetttim..yani ahtapot gibi ..ne biliyim kendimi kötü hissettim..sonra bi tuhaflık oldugunu düşündüm.. msn inde kullandıgı nick i google yazdımm..ve sayfalarca yerde üyeliği oldugunu gördümm..gay sitesindeki üyeligindeki tanıtım yazısını okudum..şok üstüne şok yaşadım..sonra msn ini çaldım..orda sildigi msn adreslerine baktım bi sürü gay vardı..bunu ona sordum ama inkkar etti..fakat ispatladım hepsini teker teker..dicek bişey bulamadı..:1shok:

:teselli:bana ben diger erkeklerden 100 kat fazla cinselligime düşkünüm dedi..belkide bir şeyler bekliyordu benden..her seferinde kalçama bakarken yakalardım onu..farkettigimi gördügünde gülerdi... beni sex oblesi gibi gördügünü farkettimm..o kadar duygusal olurdu ki bazen..şarkılar söylerdi telefonda bile..ama şöyle söyliyimm ben başak burcuyumm..o ikizler burcu::)) hiç anlaşamayan iki burçtan insan...zulüm gibi eziyet gibi geçmiş 45 gün...yinede özlüyorumm..sanırımm benim psikolojimde de bi bozukluk var..öyle bi insanı özledigime göre

bana bi yerde bi yanlisklik var gibi geldi...mesela demissnz ki "ailesinin yanında telefona bakmıyordu..garip davranıyordu..0nun yası 27 we acaba nişanlı felan mı diye düşünüdm"a daha sonraki yazilarinizda iki apartman ötede oturdugnu kuzenlerinizn onu cok sevdigini yakinlarda oturdugunuzu demissiniz sizcede bi mantik hatasi yok mu bu kadar yakinlarda oturdugun hatta kuzenlerinin samimi oldugu birinin nisanli olup olmadigini bilemiyor musunda acabalara düstün???
gay ligi hakkinda bisy yazmiyorm önce bu konuya inanmam lazim bana cok inandirici gelmedi de

işte bende burda bi gariplik var diyorum..yani kuzenlerim onun sevgilisi yok demişti.. ama 27 yasındaki bir erkegin ailesinin yanında telefona bakamamasıda garip geldi bana..hani derler ya ne perhiz ne lahana turşusu gibi yani...bir yerde bi eksiklik var onuda burda birlikte tamamlarım sizlerle birlikte diye düşündüm..hepsi bu..mirmirmirmir

üzerinde durma artik, nasilsa bitirmissin,
konusup,hatirlayip üzülmeye bile degmez.

en iyisini yapmışsın cnm.zararın neresinden dönülürse kardır.umarım fazla bişey paylaşmamışsındır....sevgiler....

Öncelikle büyük geçmiş olsun..
Ucuz kurtulmuşsun ondan.
Gay değilde Biseksüel de olabilir.
Yani hem kendi,hemde karşı cinsten hoşlanıyor da olabilir.
Neticede Gay likte,Biseksüellikte SAPIKLIK ..:mymeka:
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın ...
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…