sevgilim garip davranıyor başkasıyla konuşuyor olabilir mi?

daha ciddi sıkıntılar yok yalan söylemiyor ama bi kız buna mesaj attığı zaman hiç terslemiyor gayet rahat konuşuyor
Bak bence sen bununla ciddi ciddi düşünme . Daha yaşlarınız ciddi ilişki için çok küçük. Ayrıca senin sevgiliden çok daha önemli kararların var, üniversite ve bölüm seçimi, hayatını nasıl kuracaksın nasıl yönlendireceksin. Şu yaşlar en güzel en özgür yaşlar. Kendini geliştir, arkadaşlarını düzgün kaliteli seçmeye çalış, insanları tanı kendini tanı, En en az 25 yaşlarına kadar yaşadıklarini çok ciddiye alma. Yoksa erkek arkadaş nedir ki elini sallasan ellisi. Önemli olan olgun, sorumluluk sahibi, kendini bilen, karakteri oturmuş bulmak.

yaşımıza göre olgun kendini ve sorumluluklarını bilen biri iyide biri aslında ama benim güven problemim var insanlara karşı, yaşım küçük biliyorum ama ikimiz için biraz ciddi düşünüyorum çünkü çok seviyorum her zaman bana destek olacak birisi bende onun için öyleyim, kaybetmekte istemiyorum açıkcası ama ufak şeyler benim kafamı çok karıştırıyor bana ders çalışıyorum diyor ama discordda aktif görüyorum

Senin yaşında aşık olmuştum ve aynı senin gibi düşünüyordum. Aradan 8 yıl geçmiş. Şimdi düşünüyorum o kişiyle evlilik yapmak hayatımın en kötü hatası olacakmış. Yaş ilerledikçe emin ol çok degiseceksin. Mesela üniversiteye girince bakacaksin ki etrafımda ne kadar farklı insanlar, farklı kültürler, farklı görüşler var ve bu ufkunu açacak. Bunu söyleyince olmuyor yaşayarak göreceksin. Hayırlısı ne diyeyim

19 mu. En deli dolu en yerinizde duramayan yaşlardasınız. Çocuk hâlâ ergenliğini yaşıyor diyebiliriz. Birden fazla kişiyle de görüşür, birinden ayrılıp başkasıyla da olur, çapkınlıklarını arkadaş ortamında övünerek de anlatır, bugün aşkından evlilik teklif eder arkadaşlarınızla cafede nişan da yaparsınız... ama gerçekten evliliğe gider mi? Bilmem gitmeli mi?
Daha çok insan tanıyacaksın çünkü, seveceksin zorlanacaksın, yeri gelicek sırtından vurulacaksın, hayatı ve insanları öğreneceksin, öğrendikçe kendini de daha iyi tanıyacaksın. Ne istediğini neleri tolere edebileceğini, olmazsa olmazlarını insan tanıdıkça keşfedeceksin.
Sadece bana kalırsa bu yolculukta enerjinin, emeklerinin çoğunu her daim seninle olacak şeyler için harca. Okuluna, mesleğine, kendini geliştirmene, dil öğrenmene, gezmene keşfetmene mesela... Donanımlı, güçlü, kültürlü, özgüvenli, mutlu bir kadın olma yolculuğunda sana eşlik etmesini istediğin insanların da seninle yürümesine izin ver tabi .
Erkekleri kaybetmekten korkan değil, kaybedilmekten korkulan kadın olacaksın. Buna inan.

Erkek arkadaşının şuan görüştüğü var mıdır yok mudur bilemem ama varsa da lütfen kendini çok üzme, hayatını kaçırma, çünkü şuan üzüldüğün şeylerin çoğunu yarın gülerek hatırlayacaksın. Bunu sana 28 yaşımda gülerek hatırladığım duyguları anımsayarak yazıyorum :)

Son düzenleme:
10 dakika boyunca discordda bir şey yapmıyorsan kendi kendine sarı oluyor

Düzenli kullandığım platformu bana öğretmenize gerek yok eğer gerçekten bir kez bile mouse dokunmadıysanız sarı olursunuz ancak dizi film izlemek çoğu zaman öyle bir işlem değil yeşil kalabilir kendimden arkadaşlarımdan biliyorum.

Vallahi benim erkek arkadaşım söyler üstüne bi de üste çıkar ama aşığız napalım allah doğru yoldan ayırmasın
Her konuda dürüst bir erkek arkadaşın var demek Benim tanıdığım beyler de utanmasalar benim onu kandırdığımı savunacak cinstendi

Güven olmadan nasıl bu kadar ilerlediğinizi kendinize sorun bence..
Neden önce aklınıza arkadaşlarıyla, erkek gruplarıyla konuşma ihtimali gelmedi mesela gibi. Bu kadarcık uzak kalmadan bunu düşünüyorsanız ilk önce bunları değerlendirin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…