sevgilim garip davranıyor başkasıyla konuşuyor olabilir mi?

beyazfare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
201
24
98
sevgilinizin başkasıyla konuştuğunu nasıl anlarsınız? içimde bir huzursuzluk var dün buluştuk çok iyiydik ama maalesef şu korona yüzünden uzun süre görüşemeyeceğiz, bugün herzamankinden garip davrandı telefonda falan, discordda sürekli aktif
1 saat önce mesaj attım cevap vermedi ama discordda hala daha aktif başka bir kızla konuşuyor olma ihtimali var mı acaba bunu nasıl anlarım? yanına gidemeyeceğim uzun bi süre telefonuna bakamam bunun dısında nasıl anlarım ne dersem ne yaparsam açık verir?

Eşimle sevgiliyken de o tarz sosyal ağlarda işi olamazdı şu anda da olamaz bu benim fikrim.
Ve soğuksa size karşı başkasıyla konuşması muhtemel.
Ordan mı tanıştınız neden hala orda aktif ?

discord öyle kız kaldırma mekanı değil yani ondan bu arada yaşlar kaç?

Discord dediğiniz oyun oynarken için kullanılan mi?

Bende discord kullanıyorum, oyundan arkadaşlarla konuşmak için giriyorum. Değişik oyunlardan seneler içinde tanıdığım en az 100 kişi eklidir, bu kadar adamla aynı anda konuşabileceğim tek program discord. Ancak bazen kimseyle konuşmasam da discord açık kalıyor ve yeşil kalıyorum. Belki dizi izliyor o yüzden hem telefonu duymuyor hem de yeşil kalıyor. Discord öyle instagram facebook gibi birbirini eklediğin bir yer değil. Kız ile aynı sohbet odasında denk gelmeliler ya da başka platformda tanışıp birbirlerini discord üzerinden eklemeliler.

aynen skype gibi bi uygulama ama benimki oyun oynayan birisi değil
O yaşlarda normal diyecem olmayacak. Daha ciddi sıkıntılar var mı yalan söylemek falan. Ayrıca Şimdiki oynadigim oyunda da Discord üzerinden konuşuyorlar, oyun chat o yavaş kaldığı için.

10 dakika boyunca discordda bir şey yapmıyorsan kendi kendine sarı oluyor

O yaşlarda normal diyecem olmayacak. Daha ciddi sıkıntılar var mı yalan söylemek falan. Ayrıca Şimdiki oynadigim oyunda da Discord üzerinden konuşuyorlar, oyun chat o yavaş kaldığı için.
daha ciddi sıkıntılar yok yalan söylemiyor ama bi kız buna mesaj attığı zaman hiç terslemiyor gayet rahat konuşuyor

Discorddaysa oyun oynuyordur orda flörtleseceğini sanmıyorum online oynarken oradan konuşuyorlar oyun içinde o yüzden sürekli önleyen görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…