skype gibi bir uygulamaDiscord ne ki ya
Sor napiyosun burda diyeskype gibi bir uygulama
pek oyun oynayan birisi değilkioyun oynuyodur discorddaysa
telefonda konuşabilirsek soracağım bi şekildeSor napiyosun burda diye
19discord öyle kız kaldırma mekanı değil yani ondanbu arada yaşlar kaç?
Discord dediğiniz oyun oynarken için kullanılan mi?sevgilinizin başkasıyla konuştuğunu nasıl anlarsınız? içimde bir huzursuzluk var dün buluştuk çok iyiydik ama maalesef şu korona yüzünden uzun süre görüşemeyeceğiz, bugün herzamankinden garip davrandı telefonda falan, discordda sürekli aktif
1 saat önce mesaj attım cevap vermedi ama discordda hala daha aktif başka bir kızla konuşuyor olma ihtimali var mı acaba bunu nasıl anlarım? yanına gidemeyeceğim uzun bi süre telefonuna bakamam bunun dısında nasıl anlarım ne dersem ne yaparsam açık verir?
aynen skype gibi bi uygulama ama benimki oyun oynayan birisi değilDiscord dediğiniz oyun oynarken için kullanılan mi?
O yaşlarda normal diyecem olmayacak. Daha ciddi sıkıntılar var mı yalan söylemek falan. Ayrıca Şimdiki oynadigim oyunda da Discord üzerinden konuşuyorlar, oyun chat o yavaş kaldığı için.aynen skype gibi bi uygulama ama benimki oyun oynayan birisi değil
10 dakika boyunca discordda bir şey yapmıyorsan kendi kendine sarı oluyorBende discord kullanıyorum, oyundan arkadaşlarla konuşmak için giriyorum. Değişik oyunlardan seneler içinde tanıdığım en az 100 kişi eklidir, bu kadar adamla aynı anda konuşabileceğim tek program discord. Ancak bazen kimseyle konuşmasam da discord açık kalıyor ve yeşil kalıyorum. Belki dizi izliyor o yüzden hem telefonu duymuyor hem de yeşil kalıyor. Discord öyle instagram facebook gibi birbirini eklediğin bir yer değil. Kız ile aynı sohbet odasında denk gelmeliler ya da başka platformda tanışıp birbirlerini discord üzerinden eklemeliler.
daha ciddi sıkıntılar yok yalan söylemiyor ama bi kız buna mesaj attığı zaman hiç terslemiyor gayet rahat konuşuyorO yaşlarda normal diyecem olmayacak. Daha ciddi sıkıntılar var mı yalan söylemek falan. Ayrıca Şimdiki oynadigim oyunda da Discord üzerinden konuşuyorlar, oyun chat o yavaş kaldığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?