• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim geçmişimi kıskanıyor

Bi kızla AYNI oda da çıplak kalıcak ve kıza dokunmadan hata yaptığını anlayıp çıkacak öyle mi....

Yaniii kusura bakmayında bu kadar iradesine sahip çıkan bir erkekse, sizi geçmişinizle çok yargılar...

Buda ilişkinizi yıpratır...

Merhaba, 9aydır birlikte olduğum sevgilimle sık sık aynı sorunu yaşıyorum. Kendisiyle ilk çıkmaya başladığımda ondan önce yaşadıklarımı sordu bende ilk aydan herşeyi anlattım. Birbirimize karşı son derece dürüst başlamak istedik. Ben kendisinden önce beş kişiyle çıktım. Ve çıktığım kişilerde aramızda yakınlaşmalarda oldu. Ben sevdim onlar zevk için çıktılar ben her yakınlaşmadan sonra ayrıldım. Çok pişmanım yaşadıklarımdan ötürü bunu sevgilimde çok iyi biliyor. Onun hatası ise. O benden önce kimseyle çıkmadı ama bu hayat kızların yaşadığı eve gitmiş. Bi kızla çırılçıplak bi odada kalmış ama hata yaptığını düşünüp hemen çıkmış yani kıza dokunmamış dediğine göre. Sevgilimle ilişkimizin devamı için eski konuları gündeme getirmeyeceğimize söz verdik. Ama o her defasında geçmişimi kıskanıp duruyor. Bendrn öncekiyle şunu yaşadın bunu yaşadın. Ben bunu kaldıramıyorum. Sizce bu ilişki devam eder mi
Sende neden anlatıyorsun ki. Kim dört dörtlük hayatta bence senin sevgilin geçmişini kıskanmıyor başa kalkıyor...Dürüstlük bazı konularda işe yaramıyor canım malesef ,doğrucu davut olmasaydın hiç tanımadığın insana dürüst olacam diye geçmişini iyi veya kötü dökmenin ne anlamı vardı .Bunu sana her fırsatta tokat gibi vuracak ..

• Dürüstlük gecmiste yasasiklarini anlatmakla olmaz , ve asla anlatmak zorunda degilsin . . . Gecmis gecte kalir o senib özelindir kinsenin bilmesine gerek yok ..
  • Hah bu iliski yürürmü YÜRÜMEZ malesef..

Merhaba, 9aydır birlikte olduğum sevgilimle sık sık aynı sorunu yaşıyorum. Kendisiyle ilk çıkmaya başladığımda ondan önce yaşadıklarımı sordu bende ilk aydan herşeyi anlattım. Birbirimize karşı son derece dürüst başlamak istedik. Ben kendisinden önce beş kişiyle çıktım. Ve çıktığım kişilerde aramızda yakınlaşmalarda oldu. Ben sevdim onlar zevk için çıktılar ben her yakınlaşmadan sonra ayrıldım. Çok pişmanım yaşadıklarımdan ötürü bunu sevgilimde çok iyi biliyor. Onun hatası ise. O benden önce kimseyle çıkmadı ama bu hayat kızların yaşadığı eve gitmiş. Bi kızla çırılçıplak bi odada kalmış ama hata yaptığını düşünüp hemen çıkmış yani kıza dokunmamış dediğine göre. Sevgilimle ilişkimizin devamı için eski konuları gündeme getirmeyeceğimize söz verdik. Ama o her defasında geçmişimi kıskanıp duruyor. Bendrn öncekiyle şunu yaşadın bunu yaşadın. Ben bunu kaldıramıyorum. Sizce bu ilişki devam eder mi

devam etmez anlatmakla da çok büyük hata etmişsin bundan sonraki ilişkinde anlatma.. geçmişte yaşadıklarım kimseyi ilgilendirmez senin yaşadıkların da beni ilgilendirmez ne anlat ne sor de.. çok kararlı ve net ol bu konuda.
eşim hayatımda ondan önce birilerinin olduğunu bildiği halde konu açılırsa ben kimseyle çıkmadım diyorum. bi kaç kere kandırdı benm için önemli değil öylesine soruyorum falan diye anlattırdı çok fena neticelendi sonu. şimdi ben kimseyle çıkmadım diyorum yani kesin olarak bildiği halde.

Neden yaşadıklarından pişmansın ki bu hayat senin hayatın doğruda senin Yanlışta. 5 kişiyle çıkmışsınız istersen 55 kişiyle olmuş olsun bunu yargılamak 9 aydır birlikte olduğun kişiye düşmez, hatta bunu sorgulamak Ekmeğini suyunu veren insanlarada düşmez.
Ayrıca erkek arkadaşın o eve sevişmek için gitmiş %99 amacına ulaşmıştır, %1 ilk kısımdaysa helal olsun.
Ve sana şunu Söyleyeyim hayatta tüm ilişkilerinde(aile, arkadaş vs.) sen neysen o gelir karşına. yani sen dürüstsen karşındakide dürüsttür sen iyi huyluysan karşındakide iyi huyludur, sen fesatsan oda fesattır.

ballandıra ballandıra anlatırsan adama elbet sorun yaşarsın.

kendıne guvenmeyen ınsan karsısında kı ınsanı da oyle bılırmıs :oops:kendısıyle ılgılı sorunları var gıbı geldı:KK19:

Back
X