• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim gün geçtikçe odunlaşıyor..

benimki de 1,5 -2 yıldan sonra böyle oldu zaten, normal bence takma bu kadar ..

Anladım, haklısın belki de.Bazen unutuyorum da arada aklıma eskiden attığı güzel mesajlar geliyor , romantik davranışları filan. Özlüyorum sanki, neden böyle ki artık diyorum :19:

canım benimde 2 yıllık bir iliskim var, iyiyiz, bıkmadık birbirimizden, sabaha kadar msajlasırız ama eski romantikliği kalmadı malesef sevgilimin... Eskiden ayda bi gül alır gelirdi süprizler yapardı, sürekli ask mesajları ask sarkıları yazardı ama simdi pek yokk malesef:) Bazen kücük süprizler yapıyor ama, cikolata alıyor gece evine geçerken cips alıyor evime bırakıyor kapıyı ac diyor bakıyorumki kocaman 1 poset dolusu abur cubur :) yemeyi cok severimde:)) ama mtluyum ben yaa, alıstık birbirimize birseyler oturdu yerine, biraz odunlastı ama olsun bu tüm erkeklerde var maesef:)

canım benimde 2 yıllık bir iliskim var, iyiyiz, bıkmadık birbirimizden, sabaha kadar msajlasırız ama eski romantikliği kalmadı malesef sevgilimin... Eskiden ayda bi gül alır gelirdi süprizler yapardı, sürekli ask mesajları ask sarkıları yazardı ama simdi pek yokk malesef:) Bazen kücük süprizler yapıyor ama, cikolata alıyor gece evine geçerken cips alıyor evime bırakıyor kapıyı ac diyor bakıyorumki kocaman 1 poset dolusu abur cubur :) yemeyi cok severimde:)) ama mtluyum ben yaa, alıstık birbirimize birseyler oturdu yerine, biraz odunlastı ama olsun bu tüm erkeklerde var maesef:)

bu söyledigin küçük şeyler bile insanı cok cok mutlu ediyor bence:16::16:

o küçük davranısları bile esirgeyenler vardır mutlaka..

Son düzenleme:
Tüm erkekler ilk başlardaki romantikliğini az da olsa kaybediyor yani öyle mi kızlar ? :44: Peki bu durumu önlemenin yolunu bulan yok mu ?

Ya bence bu aşkın doğasında var ama sen zaten söylemişsin çocuğa.bence sen ona biraz msj süpriz vs yapmayı dene biraz bi zaman sonra geri dönüşleri alacaksındır.Yani misal ona hediye aldığında oda sana çiçek vs alacaktır yani bu ona hatırlatma gibi bişe olacaktır.nacizane fikirlerim bunlardır

Bunlar olan şeyler zaten aynı olmasını bekleyemeyizki hep aynı benimde aynı önceden olan davranışlarla :38: aradan 2 yıl geçnce aynı olmuor :31: hatta geçende bişey yapmasını istedim bana o ne öyle yeni sevgili olmuş çiftler gibi :20: dedi çok sinirlendim böyleler işte :3:

Son düzenleme:
aşk dediğin şey karşılıksız yapılan şeylerdir işte erkekler bir süre sonra karşı traftan bekliyor
bu da aşkı öldürüyor kesin bişi :24:

Yani zaman geçtikçe tüm erkekler de aynı şey oluyor, doğru mu anladım kızlar ? Neyse en azından ilişkimi sorgulamayacağım artık öyleyse :23:

3 yıllık ilişkimiz var :) Herhalde bizim kadar mesajlaşan ve konuşanı yoktur. Ben ama ona o kadar romantik ol demiyorum o diyor. Ve çok sık buluşuruz :) Her gün nerdeyse birlikte geziyoruz,alışverişteyiz,dizi başladığında hemen mesaj yazıyor ''dizin başladı birlikte izleyelim mi?'' O evinden ben evimden mesajlaşa mesajlaşa (çoğu kez dizidekilerle uğraşır xD ) ama mesajlaşmamız,sabahlamamız,buluşmamız hala aynı. Yalnız bana çok nadir çiçek alıyor :) Hep bana bi çiçek alamıyorsun ama çiçekten daha pahalı hediyeler alıyorsun diyorum. ''Babana nasıl açıklayacaksın,kızmaz mı? Gözüme soka soka nişanlısından aldığı koca buketi eve getiriyor diye'' diyor. Gül? 3 ayda bir alıyor. Bilmiyorum ki aşırı romantik bi çiçek almıyor :D utanıor mu anlamıyorum ki :D

Kızlar ya ilişkimizin ilk aylarında sürekli romantik duygusal mesajlar atan sevgilimden artık böyle mesajların gelmesi mucize gibi :19: Ne yapmam gerek kızlar ya yine eskisi gibi olması için? Yanlış olduğunu biliyorum ama dün dayanamadım dedim artık eskisi gibi mesajlaşmıyoruz diye.O da sen de atabilirsin öyle duygusal mesajlar hem sınav stresim var bu ara dedi ama üniversitedeyiz sürekli sınav oluyor zaten komite sistemi.Tamamen bahane yani güzel mesajlar attığı zamanlarda da sınavlar vardı.. Lütfen yardım edin.. :50:

bu sorunu bende yasamistiiiim bidaha da duzelmedi :4: :4: aliskanlik oluyor sanirim birbirinizin hayatinda ozel biri degilde biraz daha aileden gibi daha dogal olmaya baslaniyor sanirim ama bu erkeklerin odunlasmasi mi demek onu bende bilmiyorum:51: sevgisinde bi azalma olmadigina emindim ama sadece ayni adam degildii atigi mailler sozlerii yaptigi seylerr allahiim cok mutlu olurdum sonra bitti benim peri masali gercek dunyaya donduk:52:

3 yıllık ilişkimiz var :) Herhalde bizim kadar mesajlaşan ve konuşanı yoktur. Ben ama ona o kadar romantik ol demiyorum o diyor. Ve çok sık buluşuruz :) Her gün nerdeyse birlikte geziyoruz,alışverişteyiz,dizi başladığında hemen mesaj yazıyor ''dizin başladı birlikte izleyelim mi?'' O evinden ben evimden mesajlaşa mesajlaşa (çoğu kez dizidekilerle uğraşır xD ) ama mesajlaşmamız,sabahlamamız,buluşmamız hala aynı. Yalnız bana çok nadir çiçek alıyor :) Hep bana bi çiçek alamıyorsun ama çiçekten daha pahalı hediyeler alıyorsun diyorum. ''Babana nasıl açıklayacaksın,kızmaz mı? Gözüme soka soka nişanlısından aldığı koca buketi eve getiriyor diye'' diyor. Gül? 3 ayda bir alıyor. Bilmiyorum ki aşırı romantik bi çiçek almıyor :D utanıor mu anlamıyorum ki :D

canim tahtaya vuurr:nazar::nazar::nazar:

seninki romantik cinsindenmiss:27: ne sanslisiiinn:38:

bu sorunu bende yasamistiiiim bidaha da duzelmedi :4: :4: aliskanlik oluyor sanirim birbirinizin hayatinda ozel biri degilde biraz daha aileden gibi daha dogal olmaya baslaniyor sanirim ama bu erkeklerin odunlasmasi mi demek onu bende bilmiyorum:51: sevgisinde bi azalma olmadigina emindim ama sadece ayni adam degildii atigi mailler sozlerii yaptigi seylerr allahiim cok mutlu olurdum sonra bitti benim peri masali gercek dunyaya donduk:52:

Aynen canım ya :) Ama sanırım er geç her ilişkide oluyor bu benim anladığım.Hiç olmasa evlenince bitiyor zaten.Artık canımı sıkmıcam. :51:

Son düzenleme:
bu söyledigin küçük şeyler bile insanı cok cok mutlu ediyor bence:16::16:

o küçük davranısları bile esirgeyenler vardır mutlaka..

evet canım hep kücük süprizler yapar sagolsun ama bana neden gül almıyosun artık diye mızmızlandıgımda ''askım pahalı yaaa, bosver gülü'' diyor..
Ama şöyle de bir özelliği var, sık sık buluşuyoruz mağazalara bakınıyoruz birlikte alıştırıyorum simdiden, gördüğü begendiği ne warsa pahalı olsa bile alalım sana bunu cok yakısır diyor, 5 10 liralık güle de mızmızlanıyor cok tuhaf;))

kızlar ya bu sevgilisinin ilgisini şevkatini romantikliğini ilk günkü gibi koruyanlar bunu nasıl başarıyolar var mı bi sırrı bununn :26:

evet canım hep kücük süprizler yapar sagolsun ama bana neden gül almıyosun artık diye mızmızlandıgımda ''askım pahalı yaaa, bosver gülü'' diyor..
Ama şöyle de bir özelliği var, sık sık buluşuyoruz mağazalara bakınıyoruz birlikte alıştırıyorum simdiden, gördüğü begendiği ne warsa pahalı olsa bile alalım sana bunu cok yakısır diyor, 5 10 liralık güle de mızmızlanıyor cok tuhaf;))

:D Aynı durumdayız. Nişanlım da bana çiçek almıyor :D

:D Aynı durumdayız. Nişanlım da bana çiçek almıyor :D

ilginc yaa parasından degil ama :)
hani ara sıra süpriz yap kocaman kokulu papatyalarla cık karsıma, gül bırak kapıma ne war yanii erkeksin düsün o kadarınıda yaa:)
en son gülümü sevgililer gününde aldım düsün :)
eskiden gülü sürekli alırdı, 1. yılldönümümüzde balkonumun tam asagısındaki yola gül yapraklarıyla kocaman seni seviyorum yazmıstı, o adam bu adam istee nerden nereye;))

Aynen canım ya :) Ama sanırım er geç her ilişkide oluyor bu benim anladığım.Hiç olmasa evlenince bitiyor zaten.Artık canımı sıkmıcam. :51:

canim iki tarafinda dikkatli ve istekli olmasi lazim bence. bi evli cift var ailece dostumuz cocuklari var 2 tane her cuma cocuklari bakiciya birakip aksam yemegine ve sinemaya giderlermis hic aksatmadan.... yoksa hayat mucadelesii zor romantizm unutulup gidiyor... ama bunu zaten evli olmayan ciftler surekli yapiyor yani biz bu soruna nasil cozum getiririz bilmiyorum:50:

ilginc yaa parasından degil ama :)
hani ara sıra süpriz yap kocaman kokulu papatyalarla cık karsıma, gül bırak kapıma ne war yanii erkeksin düsün o kadarınıda yaa:)
en son gülümü sevgililer gününde aldım düsün :)
eskiden gülü sürekli alırdı, 1. yılldönümümüzde balkonumun tam asagısındaki yola gül yapraklarıyla kocaman seni seviyorum yazmıstı, o adam bu adam istee nerden nereye;))

Çok güzelmiş :)) :43: Çok romantik!
Ben ne zaman gül aldığını artk hatıramıyorum bile. Saksıda çiçek almıştı,ona bak suyunu ver sev demişti. Ama aynı şey değil ki :D Ya saksıda çiçek alıor ama bir gül almıyor :D anlamıyorum.

Back
X