- 29 Ocak 2024
- 616
- 75
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Sorgulama hesap sorma kurcalama kiskanma diyor yani kısacası istiyor ki onu salayım rahat bırakayım ki normal de de o kadar fazla sıkbogaz ettiğimi azla sanmıyorum sürekli cafeye gitmesi akşamları bi rahatsız ediyordu karışık olduğundan ama kavga etmedim instagramdan bi kizi aratmış sordum üzerine gittim sonra hallettik cok yakın sürekli dipdibe olduğu arkadaşının kız arkadasiymis engellemiş arkadasi da bundan bakmiş akşam otururlarken dansöz beğenmişti yarı çıplak çok sinir oldum ve söyledim bu tarz bikac şey yaşadık kızsam da yakıp yikmadim bağırıp çağırmadım geçen günde tanımadığı bi numara iki kere aramış onu bu kim falan dedi tanımıyorum ara bakim kimmiş dedim orada patlak verdi o lafımdan beridir soğuk yapıyor ara demenin nedeni sorgulama içinde değildi aslında o an kimse ara sor dedim yani yanlış anladı bilmiyorum ben diğer ilişkiler gibi olduğumu ona o şekilde yaklaştığımı asla sanmıyorum ama demek ki gerçekten dokunmuş üst üste gelince ve daha önce ilişkisi olmadığı için çok panikliyor olabilir bence bu kadarcık da olsun yaa görmezden gelip susmak ya da hiç sormamak çok daha kötü şuan hâlâ soğuk ve artık kıskanmamı sorgulamamı bişey olduğunda da sorma diyor kafası rahat olsun istiyor