Sevgilim haklı mı?

Çok istiyorsa rahat bırakın istediği gibi takılsın, siz de önünüze bakın. Dansöze mi beğeni atar, başkasına mı ne istiyorsa yapsın. Salın gitsin.
Yaa öyle diyorsunuz ama şimdi bakın hangi ilişkide kadın salıyor ben çevremde öyle kadınlar görüyorum ki ben kendime kıskanç miyim diyorum yani o kadar da olsun yaa

Benimle uymayan değil ki benden başkası olsa yine uyumayacak hangi kadın bunh kabul eder ki sessiz kalır ki hatta benim yaptığımın da mislini yaparlar kesinlikle
Onu bilemeyiz her topalın bir kör alıcısı vardır neticede. Bence bu güvensizlikle ilişki yürümez. Gerek yok. Karşı tarafı da yormaya gerek yok adam belli ki bu şekilde kısıtlanmak istemiyor.

Onu bilemeyiz her topalın bir kör alıcısı vardır neticede. Bence bu güvensizlikle ilişki yürümez. Gerek yok. Karşı tarafı da yormaya gerek yok adam belli ki bu şekilde kısıtlanmak istemiyor.
Ya öyle de ben çok büyük bişey yapmadım ki sorması gereken şeyleri sordum aslında her kadın sorardı yani kalkıp da yanında dişi sinek geçmiş neden geçti diye eften püften sorun yapmadım gözle görülür durumlar olduğundan sordum sorguladım ama bunu istemiyor yapma yoruluyorum diyor ve abarttigi kadar asla bişey yok yani sürekli de değil nadiren yasadigimi şeyler

Yaa öyle diyorsunuz ama şimdi bakın hangi ilişkide kadın salıyor ben çevremde öyle kadınlar görüyorum ki ben kendime kıskanç miyim diyorum yani o kadar da olsun yaa
Ben size salın derken tamamen salın gitsin yoluna demek istedim. Siz de kendi yolunuza bakın diyorum. O kadar olsun tabi benim için sakıncası yok ama birlikte olduğunuz kişi olur o kadar demiyor.

Ben size salın derken tamamen salın gitsin yoluna demek istedim. Siz de kendi yolunuza bakın diyorum. O kadar olsun tabi benim için sakıncası yok ama birlikte olduğunuz kişi olur o kadar demiyor.
9 ayı cope atamam ki çok emek verdik😔

Ya öyle de ben çok büyük bişey yapmadım ki sorması gereken şeyleri sordum aslında her kadın sorardı yani kalkıp da yanında dişi sinek geçmiş neden geçti diye eften püften sorun yapmadım gözle görülür durumlar olduğundan sordum sorguladım ama bunu istemiyor yapma yoruluyorum diyor ve abarttigi kadar asla bişey yok yani sürekli de değil nadiren yasadigimi şeyler
Niye sürekli her kadın sorar her kadın yapar diye kendi davranışlarını tasdiklemeye çalışıyorsun? Hayır her kadın sormaz, ben sormam mesela. Bana ne kimi beğenmişse sevgilim/kocam. Adamın beğenilerini kontrol edecek değilim.

Sen rahatsızsan rahatsızsındır. Diğer kadınlar rahatsız ya da değil seni ilgilendirmesin. Tavrını çoğunluğa göre değil kendi çizgilerine göre belirle.

Ama bu senin düşüncen. Belki onun gözünden baksak olaylar böyle değil, daha farklı. Yani sen abartıyor dersin ama belki abartan sensin. Bunu bilemeyiz. 10 senedir eşimle beraberim bir kez olsun şunu neden yaptın diye sorgulamadım. Çünkü ihtiyacım olmadı. Eğer sen böyle bir ihtiyaç hissediyorsan zaten ortada bir güven sorunu vardır. Bu yüzden de bu iş yürümez. Yol yakınken (9 ay dediğin nedir ki?) ayrıl.

Niye sürekli her kadın sorar her kadın yapar diye kendi davranışlarını tasdiklemeye çalışıyorsun? Hayır her kadın sormaz, ben sormam mesela. Bana ne kimi beğenmişse sevgilim/kocam. Adamın beğenilerini kontrol edecek değilim.

Sen rahatsızsan rahatsızsındır. Diğer kadınlar rahatsız ya da değil seni ilgilendirmesin. Tavrını çoğunluğa göre değil kendi çizgilerine göre belirle.
Kimseye göre değil kıskançlık dışında zoruma da gider benim sevdiğim adam gidip yari çıplak kadınları begenirse zoruma gider bilmiyorum sen istisna olabilirsin ama seviyorsa zoruma gider sevmiyorsa Allaha emanet davranir zaten😂

Sorgulama hesap sorma kurcalama kiskanma diyor yani kısacası istiyor ki onu salayım rahat bırakayım ki normal de de o kadar fazla sıkbogaz ettiğimi azla sanmıyorum sürekli cafeye gitmesi akşamları bi rahatsız ediyordu karışık olduğundan ama kavga etmedim instagramdan bi kizi aratmış sordum üzerine gittim sonra hallettik cok yakın sürekli dipdibe olduğu arkadaşının kız arkadasiymis engellemiş arkadasi da bundan bakmiş akşam otururlarken dansöz beğenmişti yarı çıplak çok sinir oldum ve söyledim bu tarz bikac şey yaşadık kızsam da yakıp yikmadim bağırıp çağırmadım geçen günde tanımadığı bi numara iki kere aramış onu bu kim falan dedi tanımıyorum ara bakim kimmiş dedim orada patlak verdi o lafımdan beridir soğuk yapıyor ara demenin nedeni sorgulama içinde değildi aslında o an kimse ara sor dedim yani yanlış anladı bilmiyorum ben diğer ilişkiler gibi olduğumu ona o şekilde yaklaştığımı asla sanmıyorum ama demek ki gerçekten dokunmuş üst üste gelince ve daha önce ilişkisi olmadığı için çok panikliyor olabilir bence bu kadarcık da olsun yaa görmezden gelip susmak ya da hiç sormamak çok daha kötü şuan hâlâ soğuk ve artık kıskanmamı sorgulamamı bişey olduğunda da sorma diyor kafası rahat olsun istiyor
Güvenmediğin biriyle neden ilişkiye devam ediyorsunki hâlâ? Ayrıl gitsin.

Back
X