Sevgilim haklı mı?

Ama bu senin düşüncen. Belki onun gözünden baksak olaylar böyle değil, daha farklı. Yani sen abartıyor dersin ama belki abartan sensin. Bunu bilemeyiz. 10 senedir eşimle beraberim bir kez olsun şunu neden yaptın diye sorgulamadım. Çünkü ihtiyacım olmadı. Eğer sen böyle bir ihtiyaç hissediyorsan zaten ortada bir güven sorunu vardır. Bu yüzden de bu iş yürümez. Yol yakınken (9 ay dediğin nedir ki?) ayrıl.
Valla bilmiyorum yani hiç kiskanmadiniz mi eşinizi ya da eşiniz kiskandiracak zorunuza gidecek şeyler mi yapmadı ki öyle erkek var mıdır pek sanmıyorum ama😂

Sorgulama hesap sorma kurcalama kiskanma diyor yani kısacası istiyor ki onu salayım rahat bırakayım ki normal de de o kadar fazla sıkbogaz ettiğimi azla sanmıyorum sürekli cafeye gitmesi akşamları bi rahatsız ediyordu karışık olduğundan ama kavga etmedim instagramdan bi kizi aratmış sordum üzerine gittim sonra hallettik cok yakın sürekli dipdibe olduğu arkadaşının kız arkadasiymis engellemiş arkadasi da bundan bakmiş akşam otururlarken dansöz beğenmişti yarı çıplak çok sinir oldum ve söyledim bu tarz bikac şey yaşadık kızsam da yakıp yikmadim bağırıp çağırmadım geçen günde tanımadığı bi numara iki kere aramış onu bu kim falan dedi tanımıyorum ara bakim kimmiş dedim orada patlak verdi o lafımdan beridir soğuk yapıyor ara demenin nedeni sorgulama içinde değildi aslında o an kimse ara sor dedim yani yanlış anladı bilmiyorum ben diğer ilişkiler gibi olduğumu ona o şekilde yaklaştığımı asla sanmıyorum ama demek ki gerçekten dokunmuş üst üste gelince ve daha önce ilişkisi olmadığı için çok panikliyor olabilir bence bu kadarcık da olsun yaa görmezden gelip susmak ya da hiç sormamak çok daha kötü şuan hâlâ soğuk ve artık kıskanmamı sorgulamamı bişey olduğunda da sorma diyor kafası rahat olsun istiyor
İnsanın sevgilsi varken dansöz mansöz beğenmez. Ayrılın bence

Valla bilmiyorum yani hiç kiskanmadiniz mi eşinizi ya da eşiniz kiskandiracak zorunuza gidecek şeyler mi yapmadı ki öyle erkek var mıdır pek sanmıyorum ama😂
Allah seni inandırsın eşim beni şüpheye düşürecek, kıskandıracak hiçbir şey yapmamıştır bugüne kadar. Fakat ben de her kadın kadar kıskancım elbette. Eşim de kıskançtır. Fakat kıskanmak karşıdaki insanı sorgulamak, kısıtlamak demek değildir hiçbir zaman.

Ya öyle de ben çok büyük bişey yapmadım ki sorması gereken şeyleri sordum aslında her kadın sorardı yani kalkıp da yanında dişi sinek geçmiş neden geçti diye eften püften sorun yapmadım gözle görülür durumlar olduğundan sordum sorguladım ama bunu istemiyor yapma yoruluyorum diyor ve abarttigi kadar asla bişey yok yani sürekli de değil nadiren yasadigimi şeyler
Yok her kadın sormaz. 6 yıldır beraberim erkek arkadaşımla daha hiçbir sosyal medyasına girmedim, kimleri aradı bakmadım. Ben bakmam kendiminkine de baktırmam.

Böyle şeyler benim nazarımda ilişki için çok yorucu şeyler. Güvenmediğim bir ilişkinin içinde zaten yer almam. Hele öyle beğeni falan kovalamak çok saçma bence.

Öyle deme Allah korusun ya neden ayrılsın geçer diye umut ediyorum 😔
Göz görmeyince gönül katlanır diyorsun 😂

Diğer konunu da hesaba katınca sen ayrılmasan da o senden ayrılacak muhtemelen.
Ya birden sorgulama beni bilmem ne falan deyince korktum da yani salayim istemesinden korktum bi halt mi karıştırıyor diye
Yok her kadın sormaz. 6 yıldır beraberim erkek arkadaşımla daha hiçbir sosyal medyasına girmedim, kimleri aradı bakmadım. Ben bakmam kendiminkine de baktırmam.

Böyle şeyler benim nazarımda ilişki için çok yorucu şeyler. Güvenmediğim bir ilişkinin içinde zaten yer almam. Hele öyle beğeni falan kovalamak çok saçma bence.
Peki ya bilmediğin şeyler olmuşsa arka planda nasıl bu kadar rahat oldun ki ya da karşındaki mi o rahatlığı güveni verdi

Allah seni inandırsın eşim beni şüpheye düşürecek, kıskandıracak hiçbir şey yapmamıştır bugüne kadar. Fakat ben de her kadın kadar kıskancım elbette. Eşim de kıskançtır. Fakat kıskanmak karşıdaki insanı sorgulamak, kısıtlamak demek değildir hiçbir zaman.
İşte o da beni şüpheye dusurmeseydi asla bu kadar sorgulamazdim😔

Yaa öyle diyorsunuz ama şimdi bakın hangi ilişkide kadın salıyor ben çevremde öyle kadınlar görüyorum ki ben kendime kıskanç miyim diyorum yani o kadar da olsun yaa
evden çıkmıyorsun
çalışmıyorsun
2-3 haftada 3-4 saatlik soyalleşmelerin var, zor bela izin alarak bir yere gidebiliyorsun

çevrende her kadının ilişkisinde sevgilisine/eşine neyi ne kadar ne yaptığı hakkında nasıl bu kadar çok fikrin var? evde 4 duvar arasındasın kim bu çevrendeki kadınlar?

Ya birden sorgulama beni bilmem ne falan deyince korktum da yani salayim istemesinden korktum bi halt mi karıştırıyor diye

Peki ya bilmediğin şeyler olmuşsa arka planda nasıl bu kadar rahat oldun ki ya da karşındaki mi o rahatlığı güveni verdi
Evet o bu güveni sağladı ki bu kadar süredir beraberim. Yoksa ne yapayım 6 yıl. Ya yapacak insan zaten yapar istersen al telefonu sende kalsın. Sürekli paranoyalarla mutlu olamam ben ilişkide ya bir şey yaptıysa ya birinin fotosunu beğendiyse falan diye.

Aldatılmaktan ya da ayrılmaktan neden bu kadar çok korkuyorsun?

evden çıkmıyorsun
çalışmıyorsun
2-3 haftada 3-4 saatlik soyalleşmelerin var, zor bela izin alarak bir yere gidebiliyorsun

çevrende her kadının ilişkisinde sevgilisine/eşine neyi ne kadar ne yaptığı hakkında nasıl bu kadar çok fikrin var? evde 4 duvar arasındasın kim bu çevrendeki kadınlar?
Ya arkadas çevrem var benim tanıdık vs de bulusamiyorum sorun orda ya sosyal medya var sağdan soldan duyduklarım zor bi iş değil duymak

Aldatılmaktan ya da ayrılmaktan neden bu kadar çok korkuyorsun?
Çünkü hayatıma kim girdiyse hep acı çektim bitti bi şekilde bağlanıp ta sonunun kötü olmasından çok yoruldum bu Allaha bi isyan değil asla ya da küçükken ailemin beni terk etmesinden kaynaklı bi travma da olabilir artık biseyleri kaybetmek istememek ve önceden bi ilişkimde aldatilmistim zor atlattım onu Allah kimseye yaşatmasın kim ister kim korkmaz ki aylarca ya da yıllarca emek verdiği ilişki o şekilde bitsin ya da evliliği

Ya arkadas çevrem var benim tanıdık vs de bulusamiyorum sorun orda ya sosyal medya var sağdan soldan duyduklarım zor bi iş değil duymak
sosyal medyada
ya da birebir gözlemlemeden sadece 1 tarafın anlatımıyla duydularına bu kadar güvenme

benim etrafımda hiçbir kadının bu anlattığın tarzda eş takibi, kıskançlığı, hesap sorması vs yok mesela, o zaman ben de diyim hiç bir kadın yapmıyor böyle şeyler, hadi bakalım.

Back
X