- 2 Temmuz 2023
- 12.632
- 37.951
- 528
- Konu Sahibi ofneyapicam
Kalbimi kirdinTamamdır ameliyata siz de benimle girersiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbimi kirdinTamamdır ameliyata siz de benimle girersiniz
Ama geyler kestirmez aşkım öyle seviyorlarDeytçibaşı gey arkadasin çukunu kestirmeden bu is olmaza benziyor, bi teklif et bakalim ameliyata yanasir mi?
Biliyorum aşko ama baska ihtimal yok gibi, sevgilililisi adamin kizlarla isi olmadigina ikna olmayacak yoğsaaam.Ama geyler kestirmez aşkım öyle seviyorlar![]()
Bu nesile ben çok üzülüyorumBiliyorum aşko ama baska ihtimal yok gibi, sevgilililisi adamin kizlarla isi olmadigina ikna olmayacak yoğsaaam.
evettt yaaa siz de gelin ikna edelim noluyyyBiliyorum aşko ama baska ihtimal yok gibi, sevgilililisi adamin kizlarla isi olmadigina ikna olmayacak yoğsaaam.
sakin ol fosil ablaBu nesile ben çok üzülüyorum![]()
Ben sakinim aşko 44 yaşında yaşın kadar nerdeyse birlikteliğim var ama kimseden izin almiyorum bi kahve içmek için bence buna üzülebilirsinsakin ol fosil abla![]()
Evet abla gözler de bozulmuş herhalde senin yaşların için normal ama ben zaten kimseden izin almadım. Sevgilime direkt gideceğimi söyledim ben zaten gideceğim, sevgilim haklı mı diye sordum. Benim kararımda bir değişiklik olmadı düşündüğümde de haksız buldum çünkü. Sen de 44 yaşına bütün bu hataların ve tecrübelerinle gelmişsindir zaten. Bi zahmet. Yaşı kadar birlikteliğin olan kişilere üstten üstten yeni nesil diyip yaftalayacağına tecrübenden düzgünce bahsetseydin. Olgunluk yaşla da değil zatenBen sakinim aşko 44 yaşında yaşın kadar nerdeyse birlikteliğim var ama kimseden izin almiyorum bi kahve içmek için bence buna üzülebilirsin![]()
Erkolari cok garip.Bu nesile ben çok üzülüyorum![]()
Sen benim kestirme fikrimi bi dusun bak, en kesin cozum.evettt yaaa siz de gelin ikna edelim noluyyy![]()
sen de yanımızda olmasan olmaz bakErkolari cok garip.
Sen benim kestirme fikrimi bi dusun bak, en kesin cozum.
biseksuel olsa ne sapina kadar errrkek olsa ne?Cinsel yönelimler tersi söylense de değişebilir bu kişi zamanla biseksüel de olabilir o yüzden erkek arkadaşın haklı üzgünüm.
sen de yanımızda olmasan olmaz bak![]()