sevgilim hastanede :(

_CeyDa_

birgün bitecek bu hasret.
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
4.628
4
116
Zonguldak
sevgilim şu anda hastaneye kaldırılıyo lütfen dua edin bizim için.
ona uzağım yanına gidemiyorum elini tutamıyorum bu çok zor bişey..
dua etmekten başka çarem yok nolur sizde sevdigim için dua edin kızlar
Allah hepinizden razı olsun

geçmiş olsun canım mühim bişey değildir inş.Allah tüm şifa bekleyen hastalara sağlık versin.gönlünü ferah tut güçlü olki senden güç bulsun

Allah razı olsun kızlar amin amin amin..
2-3 gündür çok kötüydü zaten terleme,ateş,yorgunluk,halsizlik daha birsürü şey.
çok kötü bi şekilde idrar yolu enfeksiyonu varmış..nolucak bilmiyorum
ağustosta asker olucak daha

cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah
hemen iyilesir..

anladım canım bakalım serumlar iğneler ilaçlar kuruturlar enfeksiyonu merak etme sen gönlünü ferah tut

çok geçmiş olsun aynı sey benimde basıma gelmilti çok fena bişey ama korkulcak bişey yok için rahat olsun üzülme

çok sağolun kızlar ben zaten gereğinden fazla soğuk kanlıyım gözüm görmediği içinmi böyle bilmiyorum dua etmek tek çarem ve sizden dua dilemek elimden bişey gelmiyo başka keşke gelse

Geçmiş olsun geçen hafta bizde annemi hastaneye yatırdık aynı belirtiler ,salgın mı var?Geçmiş olsun geçen hafta bizde annemi hastaneye yatırdık aynı belirtiler ,salgın mı var?

canimm benimmmm Allah acil sifalar versin yaaaaa of cok üzüldüm birden okuyunca ama merak etme sen icini ferah tut bak cektiklerinden kurtulacak bir kac gündür cekiyordu diyorsun insallah bir iki güne iyilesip ayaga kalkar

canım cok gecmıs olsun allahım sıfasını hemen verır ınsallah

çok sağolun canlarım Allah hepinizden razı olsun Allah kimseye hastalık vermesin
salgın mı var bilmiyorum ben bi onda duydum sizede geçmiş olsun ema1 umarım annen iyidr şimdi

çok sağolun canlarım Allah hepinizden razı olsun Allah kimseye hastalık vermesin
salgın mı var bilmiyorum ben bi onda duydum sizede geçmiş olsun ema1 umarım annen iyidr şimdi
tşk umarım tez iyileşir,annem halen yatakta ilaçlar çok ve ağır yaşlı olunca iyileşmesi uzun sürecek sanırım ,hiç takatı yok

tşk umarım tez iyileşir,annem halen yatakta ilaçlar çok ve ağır yaşlı olunca iyileşmesi uzun sürecek sanırım ,hiç takatı yok

oy kıyamam amin inş sizin annenizde tez iyileşir bişiciği kalmaz inşallah.
bide prostat olabilirmi acaba benimkinde bilmiyormki ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…