sevgilim hiçbir yanlışımı görmemesine rağmen tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmak istiyo. sosyal medya dediğim de sadece ikisini kullanıyorum ki onlarda da erkek takipçi takip etmek vs yasak. beni bu kadar kısıtlamasından nefret ediyorum. bu kadarla da bitmiyo konuştuğum herkes babam bile sorun oluyo sarılmamı bile dert ediyo. bana zamanında hakaretler de etti falan ayrıldık ama bu sefer farklı olacak dedi ikimiz de unutalım dedi barıştık. böyle onun istemediği en ufak olayda bana sen kimsin sen ne hakla kendini savunuyosun seni sevdiğime emin miyim bilmiyorum gibi şeyler söylüyo. sanki farklı bi kişi konuşuyomuş gibi. ne kadar sevdiğini biliyorum ben de çok seviyorum ama beni herhangi biriymiş gibi görüp böyle sözler söylemesi hayatımı inanılmaz kötü etkiliyo. defalarca da bitirdik ama yine bu haldeyiz. buraya şunu da ekliyim yanlış anlaşıldım galiba yorumlardan anladığım kadarıyla. kişilik bozukluğu, depresyon, bipolarlık vs böyle bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum çünkü bu konuları konuşmadığımızda sevgisini çok hissettiren birisi. ilişkim devam etmese de olur, ama benim istediğim bu durumunu düzeltmek çünkü üzüldüğünü de görüyorum kavga ettikten sonra. sana müstehak gibi yorumlar var haklısınız başlığı yanlış açmışım galiba. kusura bakmayın
Son düzenleme: