sevgilim herseyi icinde yasiyor napicam :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi askc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

askc

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
2
1
6
35
Ankara
sevgilimle 2 aydir birlikteyiz.ama onu 4 yildir cok iyi olmasa da taniyordum.sevgisinden güvenirliginden hic süphem yok.ama herşeyi içinde yaşiyor.bir konu hakkinda tartişamiyoruz bile.hep içine atiyor.sevgisini kizginligini kiskancligini ilgisini vs herseyi.yakin bir arkadasiyla msjlasmasini okudum beni üzmekten cok korktugunu yazmiş.ama ben onunla herşeyi paylasmak konusmak istiyorum.onu nasil rahatlatip acmaliyim.not : ben ona cok ilgili ve rahat davraniyorum.hatta ilgimden bunaltiyor bile olabilirim

Canim benim yasadiklarimi yazmissin resmen... Benimde sevgilimle 1.ayimiz ama oda herseyi icine atiyor biseye kizsa bile soylemiyor kiskancliktan olse bile kiskancligini asla belli etmiyor. Bende gormustum bir mesajini arkadasiyla beni cok seviyormus falan. Bazi erkekler boyledir yani herseyi icine atarlar. Ben cok konustum yapma boyle belli et dedik ama nafile... Eger herseyi icine atiyosa bu bi sure sonra dayanamamazlik olur ve patlar bunun sonucuda ayrilik olabilir. Sana tavsiyem kiskancligini icine atiyosa kiskandiricak birsey yapma ki icine atip kendini uzmesin, sinirlendiricek davranislardanda hep uzak dur. Boylelikle icine aticagi icinde yasiycago fazla bir olay olmaz

İyi aksamlar kizlar :)) benim nisanlimda sizin anlattiginiz karakterlere yakin bir durumda malesef ama kendisi tek cocuk yani bi kardesi olmayinca insanin anneyle babaylada hersey paylasilmiyor malum.. Sakin icine donuktur cogu seyi icinde yasar ve cok garanticidir bu huyunu asmak icin bosuna ugrasmayin ben 1,5 yil ugrastim nafile.. Hani ancak soyle yapabiliyorum kavga dahi etsek ben bu konuda soyle dusunuyorum peki sen diye sorup aciklatiyorum ona yani ondan beklemeyin biraz sizin zorlanalarinizla olabilir.. Simdi askere gidicek 4 kasimda herkes askerde acilir diyo ama bakalim :D

bence tercihine saygı duyun.bu işin doğrusu yanlışı olmaz ona göre de sizin haliniz vahimdir belki

Canim benim yasadiklarimi yazmissin resmen... Benimde sevgilimle 1.ayimiz ama oda herseyi icine atiyor biseye kizsa bile soylemiyor kiskancliktan olse bile kiskancligini asla belli etmiyor. Bende gormustum bir mesajini arkadasiyla beni cok seviyormus falan. Bazi erkekler boyledir yani herseyi icine atarlar. Ben cok konustum yapma boyle belli et dedik ama nafile... Eger herseyi icine atiyosa bu bi sure sonra dayanamamazlik olur ve patlar bunun sonucuda ayrilik olabilir. Sana tavsiyem kiskancligini icine atiyosa kiskandiricak birsey yapma ki icine atip kendini uzmesin, sinirlendiricek davranislardanda hep uzak dur. Boylelikle icine aticagi icinde yasiycago fazla bir olay olmaz

sevgilimle 2 aydir birlikteyiz.ama onu 4 yildir cok iyi olmasa da taniyordum.sevgisinden güvenirliginden hic süphem yok.ama herşeyi içinde yaşiyor.bir konu hakkinda tartişamiyoruz bile.hep içine atiyor.sevgisini kizginligini kiskancligini ilgisini vs herseyi.yakin bir arkadasiyla msjlasmasini okudum beni üzmekten cok korktugunu yazmiş.ama ben onunla herşeyi paylasmak konusmak istiyorum.onu nasil rahatlatip acmaliyim.not : ben ona cok ilgili ve rahat davraniyorum.hatta ilgimden bunaltiyor bile olabilirim

aynı şey benim başımda da vardı, dı diyorum çünkü 5 gün önce ayrıldık, en başından beri hep içine attı attı attı, ben ondan konuşmasını beklerken sustu, açılsın diye çok fırsat verdim ama inatla sustu ve artık umursamamaya yada öyle görünmeye başladı, şimdi terkettim mesajı attım yine susuyor, bu erkekler adamın ömrünü yer ama bi yandanda seni üzmeye kıyamadığına üzülüyosun anlayamadım gitti ama tepki beklemek için sakın benim gibi sinir etmenin dozunu kaçırmayın yine tepki vermiyor ve biz daha çok sinir olduğumuzla kalıyoruz.

Back
X