sevgilim hiç incelik yapmıyor :(

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
kızlar bazılarınıza saçma gelebilir ama yardımcı olursanız sevinirim. 2 yıllık bir ilişkim var. ben 20 sevgilim 23 yaşında üni okuyoruz. derdim şu ki sevgilim hiç sürpriz yapmıyor hiç incelikleri yok:KK43: hediye alır ama marka kazak marka çanta alır . ben pahalı bişey istemediğimi her zaman söyledim sonuçta o da öğrenci ama aldığı zaman böyle alıyor. ( öyle sık sık almaz ) istiyorum ki pahalı hediyeler yerine romantik bişeyler alsın. bir tane gül alsa ona daha çok sevineceğim inanın:KK68:. çiçek böcek istiyorum ben küçük küçük şeyler bile çok sevindirir. söylemeye çalıştım bir kaç defa ama anlamıyor . yakında doğum günüm var bakalım yine pahalı ne alacak diye bekliyorum :KK42: nasıl söylemeliyim yada söylemeli miyim yardımcı olabilir misiniz :KK31:

Herhalde kırk yılda bir yapmışken tam yapayım diye düşünüp pahalı ne varsa alıyor. :KK51:
Konuşmakla hallolmadıysa eyleme dök, mesela sen ona küçük sürprizler yap, küçük hediyeler al özel bir gün olmadan, anahtarlık olabilir, sevdiği pasta olabilir ne biliyim tiyatro bileti olabilir..
Ya da imkanın varsa akşam hazırlanan bir yemek..
Böyle manevi hediyelere ve sürprizlere ağırlık verirsen o da alışkanlık kazanır gibime geliyor.
Şimdi ne yapacağını bilemiyordur o yavrucak :-)

Yani incelik yapmıyor deyince bende adam kalsa zannettim, yine de hediye alıyor nihayetinde.

Ama istediğin şekilde bir hediye için açıkça konuş derim. Yoksa aklına bile gelmiyordur.

Herhalde kırk yılda bir yapmışken tam yapayım diye düşünüp pahalı ne varsa alıyor. :KK51:
Konuşmakla hallolmadıysa eyleme dök, mesela sen ona küçük sürprizler yap, küçük hediyeler al özel bir gün olmadan, anahtarlık olabilir, sevdiği pasta olabilir ne biliyim tiyatro bileti olabilir..
Ya da imkanın varsa akşam hazırlanan bir yemek..
Böyle manevi hediyelere ve sürprizlere ağırlık verirsen o da alışkanlık kazanır gibime geliyor.
Şimdi ne yapacağını bilemiyordur o yavrucak :-)
:KK53: alemsinn . söylediklerinin çoğunu yaptım ama anlamıyor sanırım :KK43:

Yani incelik yapmıyor deyince bende adam kalsa zannettim, yine de hediye alıyor nihayetinde.

Ama istediğin şekilde bir hediye için açıkça konuş derim. Yoksa aklına bile gelmiyordur.
evet aklının ucundan bile geçmiyor :KK12: açıkca da nasıl konuşulur ki utanırımm:KK48:

Bende'de var birtane böyle:mad:

Esimde oyle SIK SIK süpriz yapmaz ama hediye felan aldiginda pahali birdey alir , ben herzaman diyorum bana Gül alsan felan romantik ufak suprizler yapsan daha hos olucak diye amaaaaaa yokkkk anlamiyo:KK47:

Bende'de var birtane böyle:mad:

Esimde oyle SIK SIK süpriz yapmaz ama hediye felan aldiginda pahali birdey alir , ben herzaman diyorum bana Gül alsan felan romantik ufak suprizler yapsan daha hos olucak diye amaaaaaa yokkkk anlamiyo:KK47:
o kadar konuşmamı çok güzel özetlediniz :KK48: napsam ne etsem bilemedim

o kadar konuşmamı çok güzel özetlediniz :KK48: napsam ne etsem bilemedim

Bende daha bir care bulamadim hatta anlasin diye bikeresinde , dogum gununde ona cokkk romantik bir dogum.gunj hazirladim , cok begendi felan . Guzel dimi dedim yani ne gerek var pahali seyleri boylesi daha hos evettt diyor , ohh dedim bir kac ay sonra dogum gunum var kesinn ozaman adim atar ve romantiklesir HÜSRANNN :(

Back
X