sevgilim hiç incelik yapmıyor :(

peşpeşe 3 gün buluştuk ilkinde papatyalar ikincsinde güller üçüncüsünde orkide... ben 1 ay önceki doğum gununde hediye bile almadım :KK43: ama çook seviyorum :)
en azından doğru düzgün doğum gününü kutlamışsındır benim öküz sevgilim öyle bir doğum günü msjı atmışki vodafon bile daha samimi daha içten msj atıyor :D

Benim kocamda hep çiçek alır hediye almazsı bile çiçeğinde zamanı yoktu haftada bir iki sürekli böyleydi 11 yıl
Şimdi evliyîz özel günlerde arıyorum sakın çiçek alma istemîorum die
Bende hediye istiyorum kocam bunu aldı hatırası var diyip saklamak için herkesin derdi başka

bende çiçeğe verilen paraya acıyorum 11 yıllık evliyim ilk zamanlar dünyanın parasını yatırırdı çiçeklere almış getirmiş ne dicen bişey diyemezdim sonra yüzsüzleştim ammaaa ben bu paraya şu alırdım bunu yapardım demeye arsızlık diz boyu yani şimdi vazgeçti lakin tamamen sadece doğum günlerimde görür oldum hediyeyi...vur diyince öldüren cinslerden benimki de.....oyüzden hiç sesini çıkarma düşünmesi yeter artık ne gelirse razı ol mutlu ol :KK54:

Çiçeğe verilen paraya çok acıyorum. 80 liralık buket masada üç gün kalıyor sonra kokuyor hoop çöpe. Ama bazen bekliyorum ne yalan söyliyim.

en azından doğru düzgün doğum gününü kutlamışsındır benim öküz sevgilim öyle bir doğum günü msjı atmışki vodafon bile daha samimi daha içten msj atıyor :D
aa aynen bak doğum gunu sürprizi yaptım çok güzeldi :) ay vodafone bile ondan samimi demekk, woow sıkıntıı :KK12:

Back
X