sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

hımm bu olaylar on ve çantan başbaşa kaldığında oluyorsa bence biraz daha deney yap derim sana hatta paranın eksıldıgını soyleme bıle takıp et

Cafe y sordum. Kayit ediyolarmis ama sifreliymjs. Biz aksama izleyelim siz surekli geliyosunuz bilgilendirirz dediler. Off kizlar erkek arkadasimla oraya gitmememiz lazim. Simdi gidince direk bana diycekler

Napsam soylesemmi kafeye gittigimi :/

Niye korkuyosun ki onunla git nolcak hakkaten aldiysa rezil olur ayrılırsın ama almadiysa dusurdummu baptim hep oluyor diye merak ettim dersin

Niye korkuyosun ki onunla git nolcak hakkaten aldiysa rezil olur ayrılırsın ama almadiysa dusurdummu baptim hep oluyor diye merak ettim dersin

Onun haberi olmadan gittimya. Gittigimi simdi soylesemmi. Cafe ye gidince ogrenmesi olmaz sanki?

o zaman onceden gidicen uyarican adamlari surekli gittiginiz bir kafe ise de rezillik yani bi daha gidilmez oraya
o zaman onceden gidicen uyarican adamlari surekli gittiginiz bir kafe ise de rezillik yani bi daha gidilmez oraya

Dimi erkek arkadasimin haberi yok dedim ama anlamadilar geldiginizde soyleriz filan dediler. Tanidik degiller oyle ama sık gittigimiz icin taniyolar. Yarin gidiyimde uyariyim erkek arkadasjmin yaninda soylemeyin diye bari aksam izleriz dediler :/ sizede izletiriz dediler ama.

Bence öyle söyleme ne olursa olsun erkek arkadaşından gizli bir şey yapıyorsun diye insanlara karşı hem senin için hem de arkadaşın için hoş değil.
Bence kendisine söyle zaten şüphen var ise o rahatsız olur.

Ama ben sahsi fikrimi soyliyim hirsizligindan suphelendigim kisiye erkek arkadasim demezdim

o zaman yarn cafe ye tekrar gidiyim ve sevgilime de yarn söyliyim

Cafe y sordum. Kayit ediyolarmis ama sifreliymjs. Biz aksama izleyelim siz surekli geliyosunuz bilgilendirirz dediler. Off kizlar erkek arkadasimla oraya gitmememiz lazim. Simdi gidince direk bana diycekler

Napsam soylesemmi kafeye gittigimi :/
söyleyin bence

kimsenin boş yere günahını almak istemem ama sanki erkek arkadaşınız yapmış gibi anlattıklarınıza göre emin olmak için deneme yapmalısınız... Ayrıca son bir kaç yorumu okudumda cafedekilere söylemek falan demişsiniz bu çok kırıcı bence ! sürekli gittiğiniz yerde illa ki tanınıyorsunuzdur niye bir başkası hayatınızı öğrensin ki... cüzdanına koyarsın 4,5 ellilik düşürme ihtimalini ortadan kaldırmak içinde cebinede biraz para koyarsın yollarda cebindeki parayı kullanırsın... cüzdanı açtımda düşürdümmü acaba gibi soruları kafandan atmış olursun böylelikle....yada eger evine davet edebildigin biriyse evin bi yerine atarsın bi miktar para anlarsın

cafe deki lere sevgilim almış demedim ki acaba düşürdüm mü diye sordum. orda hesabı ben ödemiştim. sevgilimi suçlarmıym hiç. akşam görüntüleri izlicekler bakalım. sevgilimi suçlamam ordakilere karşı

hımmmm bende uzaktan bizi izleyin tarzı birşey anlamıştım ondan öyle söyledim yanlış anlamışım... siz yinede bir deneme daha yapın

hımmmm bende uzaktan bizi izleyin tarzı birşey anlamıştım ondan öyle söyledim yanlış anlamışım... siz yinede bir deneme daha yapın

deneme yapcam ama şimdi cafe ye gittiğimi sevgilşime söylemek zorundayım sanırm. söyleyince denemenin bi anlamı kalmaz gibi geliyo. yada alllem edip kallem edip o cafe ye oturtmuycam cünkü ordakiler beni görünce direk konuyu açıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…