Sevgilim için ben yaptım =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşk neler yaptırıyor..
eline sağlık
walla kopya yaparım haaa...

Eline sağlık canım çok güzell olmuşşşş. Ya bende sevgilim için böyle bir süpriz yapmak istiyorum ama abajur abes kaçar öğrenci daha nereye asacak :(:( Sizce ben ne yapayımm bi öneriniz var mı??

gerçekten çooooooooooooook güzel olmuş.. hehe kopya çekebilirim zamanı geldiğinde::D:D çok orjinaj bi hediye olmuş..ellerine sağlık.. asetata fotoğraf bastırma fikrini sevdim.. aynı yöntemle tealightlık yapılabilir:D bende bunu deneyim daha basit sankizemuszemus

şimdiii bunu siz vaktiniz kısıtlı olduğu için yaptınız yoksa başka bişey yapacaktınız öylemiii
yani vaktinizin geniş olduğunda ellerinizden neler çıkacağını çook merak ettim bana bir sene ver ben bunu yapamam ben hakikaten bu bölüme bir daha girmeyecem çünkü kendimi işe yaramaz hissediyorum..
ÇOKKKKKKKK SÜPERRRRRRRRRRR : inşallah değerini bilir seninki

:1hug:hepinize çok teşekkür ederim kızlarr opuyorumnanaktan

gerçekten çooooooooooooook güzel olmuş.. hehe kopya çekebilirim zamanı geldiğinde::D:D çok orjinaj bi hediye olmuş..ellerine sağlık.. asetata fotoğraf bastırma fikrini sevdim.. aynı yöntemle tealightlık yapılabilir:D bende bunu deneyim daha basit sankizemuszemus

ya evet çok iyi fikir :lepi: sağol..bak el elden üstündür -tatlicadiarzu- ben de denicem bunu:jeyyar:

çook gzl bi düşünce harika olmuş ya kesin bayılmıştır erkek arkadaşın

cok güzel olmuş eline sağlık benim için cok iyi bi fikir oldu

Back
X