• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim için ne ifade ediyorum ?

ama bu tür şeyler normal değilmi bi erkek bi kız arasında ister istemez gelişiyor ..kötü insanlar değilizya basit biri gibi görüyor demektir o zaman bu .:(o kadar kolaymı herşey ya deliricemm

tamam ilgiyi kestim
sordum başta noluyo niye böylesin diye artık sormuyorum
ama günlerdr aramadı bende aramadım nette görünce yazıyo ama bişey yok gibi :(((( bu ne şimdi

tamam ilgiyi kestim
sordum başta noluyo niye böylesin diye artık sormuyorum
ama günlerdr aramadı bende aramadım nette görünce yazıyo ama bişey yok gibi :(((( bu ne şimdi

Günlerdir telefonda konuşmuyorsunuz nette karşılaşınca konuşuyorsunuz! Kaç yaşındasın bilmiyorum beni yanlış anlama ama böyle msnden ilişki olmaz liseli gibi.Bence sen 1-2 gün hiç internete girme merak etsin arasın. Demek ki seni merak etmiyor, nasılsa msnde hep diye düşünüyor. Bu düşünceyi değiştirmen gerek. Senin ondan ayrı bir hayatın olduğunu bilmeli, sürekli evde msnde oturup onu beklediğini düşünmemeli. Biraz geri çekil derim ben ki seni kaybetme korkusunu yaşayıp atağa geçsin. Nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama eğer bunları yapıyorsan ve hala aramıyor görüşmüyorsa zaten ortada bir ilişki de kalmamış demektir üzgünüm.

ya neden bi erkek böyle davranır durup dururken.hiçbirşey konuşmuyor sorun ne bilmiyorum:( ara mı yoo off ya seviyorum aklımdan çıkmıyor hiç o kenara çekildi bende konuşsam olmuyor konuşmasam olmuyor bittiyse bitti der insan beklemekten sıkıldım çokkk özledimm neolucak bilmiyorum

:( msnden yazdığı şey: neyapıyorsun kurs nasıl gidiyor... 15 gündür görşmoyrz aramıyoda konuşmamız gereken şey bumu olmalı offf yaaa...fikirlerinizi esirgemeyin kızlarrrr

sürekli sevdiğini sölemiceksin sürekli aramayacaksın "aşkommm naberrsinn" gibisinden ..biraz gizemli olmak lazım..malesef durum böyle..tam tersini yapınca bunalıyor beyfendiler malesef için gitsede yansanda tutuşsanda pek ilgilenme canım vallahi bunlara böyle...

abartmıyorum kii 4-5 gün önce sordum neden böyle oldu bu ilişki falan..

yok ne aşkoşu konuşmuoyruz diyormm aramadı sormadı ama bitti de demedi sorun ne hala bilmiyorum

az öncede neyapıyosun nasıl gidiyor diye yazdı hiç bişey yok gibi herşey normalmiş gibi..?????

nasıl davranıcağımı şaşırdım ya

abartmıyorum kii 4-5 gün önce sordum neden böyle oldu bu ilişki falan..

yok ne aşkoşu konuşmuoyruz diyormm aramadı sormadı ama bitti de demedi sorun ne hala bilmiyorum

az öncede neyapıyosun nasıl gidiyor diye yazdı hiç bişey yok gibi herşey normalmiş gibi..?????

nasıl davranıcağımı şaşırdım ya

bence ciddi ciddi konuş ben böyle ilişki istemiyorum de eğer ayrılmak niyetindeyse zzaten o konuşmada anlarsın canım boşa kendine eziyet etme konuşun

netten mi konuşcam buluşalım lafı yok ortada olmazki böylede of cidden sıkıntıya girdim çokta özledim
düşnmemeye çalışıyorum olmuyo..nasıl gidiyo muş :( ilk denicek laf bu sanki 15 gündür

netten mi konuşcam buluşalım lafı yok ortada olmazki böylede of cidden sıkıntıya girdim çokta özledim
düşnmemeye çalışıyorum olmuyo..nasıl gidiyo muş :( ilk denicek laf bu sanki 15 gündür

hayır asla..
yüzyüze konuş ama nette yada telde söle ona " seninle konuşmamız gerekiyor de" çok ciddi ol asla hiç bişey olmamış gibi ki tavırlarına taviz verme..cevap verme sadece konuşmamış gerekiyor yüz yüze de ciddi bir mesele de...ozaman buluşacaksınız ve buluşunca herşeyi söyle rahatsız olduğun herşeyi...ancak bu şekilde çözüme kavuşur

of nasıl varlıklar bu erkekler bir normal bizim gibi düşünen bi adama rastlamadım:)

evet konuşmak istiyorum bende inşallah en kısa zamanda ve ilk fırsatta

takılmamak lazım böyle şeylere.sen burda bin tilkiyle ugrasıosun.onun kafasında kim bilir ne var hiç biri senden gecmiyordur.erkekler cok baasit yaratıklar.belki aklına gelmemiştir bulusalım demek.böyle şeylere takılma derim ben cok düşündm zamnında cok yıprandım salakmısım.olumunekankayizsmile

Arkadaşına , görüşmek istediğini net olarak söyle . Görüşünce de , açık açık sor ilişkinizin hakkında ne düşündüğünü . Böyle kendi kendine sıkıntı yapıp , canını sıkma ...

ilk zamanki gibi olmaz tabi de belki kafasında başka problemleri vardır hiçbirimiz her an aynı olamıyoruz kimbilir neler düşünüyor.ben senin yerinde olsam çok fazla üstelemem ama ilgimi de azaltmam.nasıl olsa ortaya çıkar.sıkma canını tatlım.

Hala konuşmadınız mı?Konuşmalısınız bir an önce.Durum iyiyye gitmiyor gibi görünüyor burdan.Buluştuğunuızda sizi sevip sevmediğini sorun.Sevmediğini söylerse onurunuzu koruyup ayrılmak zorundasınız.Seviyorsa görüşmenin seyrekleşme nedenini açıklasın.Açıklaması sizi tatmin etmiyorsa ''Ben böyle ilişki istemiyorumDeğer verildiğimi bilmek istiyorum''deyip ayrılma yoluna gidin.Belki busefer kafasına dankedecektir.Eğer seviyorsa nazı kaprisi bırakacaktır.Sevgisi bitmişse zaten sevmeyen biriyle olmaz.Unutmak gerekir.Senin ondan vazgeçmeyeceğini anlamışsa zaten ipler onun eline geçer.İpler birinin eline geçmeye görsün;dönderir durur ondan sonra.insaf falan bilmez.Buyüzden mümkünse çok sevmemek gerekir.Çok sevsen de vazgeçemeyecek zannetmemesi gerekir..Siz bunları düşünürken kafa yorarken; onun umrunda değilse eğer (onu siz anlarsınız); zaten sizin de umrunuzda olmamalı,son bir söz söyleyip ,defteri yüzüne kapatıp ,size değer verecek biriniz beklemelisiniz.Ağrınıza gidecek çok ..sizi sevmediği.. .Ama sizden kaynaklanmayabilir sizden soğuması.Araya başka şeyler girmiş olabilir.Veya sevmeyi bilmeyen çıkarcı biri olabilir...Kendinizi eksik hissetmeyin buyüzden..

Bunu yapmak biliyorum çok zor .Ama işin doğrusu böyle..

Son düzenleme:
Back
X