- Konu Sahibi ozledigimask
Üzücü olacak ama sizin olay kopmuş artık eskisi gibi olmaz. Hatayı da en başta yapmışsın. "Kendimi geri çekeyim" mantığı. Bu sürekli yarış içerisinde olan kadınların rakiplerini elemek için ortaya attıkları birşey değilse bende birşey bilmiyorum. josh holloway in eşini gördünüz mü. sizce öyle bir kadın kendini geri çekerek yüz vermeyerek mi elde etti böyle bi adamı. tamamen palavra. kolay elde edilebilir olmak farklı. sıcak davranmak soğuk davranmak farklı şeyler. belki o senden çekindi sen telefon açsan enerjik sevimli bir halde onu birşeyler yapmaya ikna etsen. güzel vakit geçirseniz. gezseniz tozsanız insan o eğlenceli zamanları tekrar yaşamak istemez mi. bu sefer o arardı elbet. abartsan üstüne fazla düşsen bile bu ilgi erkeğe garip gelir böyle kaçar gibi olur hatta bazen kaçar ama tek başına kaldığında da hep aklına gelir o zamanlar. böyle oyunlar felan erkeği sadece yorar soğutur.
yok neymiş beni seviyormusun ilişkimi nereye gidecek neler oluyor bize. bu sorular kadar bir erkeği sıkacak soğutacak sorular yoktur. ya yok bir sorun vs gibi kestirip atıcı cevaplar gelir. ya da sıkılır ve bitirir orada. ha ek olarak bu ayrı kalınan zamanlarda 1 2 ufak söz geliyorsa onlar da hani şuan başka birşey yok zaten elimde senle böyle kalalım sözleridir büyük ihtimal kanmayın. eğer çok seviosan tekrar dediğim gibi bi teklif yap. karşındakide ufak birşeyler hissediyorsa mümkünatı yok reddedemez. hafif ısrarcı olup sevimli olmak laızm. buna da cevap gelmiyorsa en ufak sevgi kalmamıştır üzme boşuna kendini derim.
yok neymiş beni seviyormusun ilişkimi nereye gidecek neler oluyor bize. bu sorular kadar bir erkeği sıkacak soğutacak sorular yoktur. ya yok bir sorun vs gibi kestirip atıcı cevaplar gelir. ya da sıkılır ve bitirir orada. ha ek olarak bu ayrı kalınan zamanlarda 1 2 ufak söz geliyorsa onlar da hani şuan başka birşey yok zaten elimde senle böyle kalalım sözleridir büyük ihtimal kanmayın. eğer çok seviosan tekrar dediğim gibi bi teklif yap. karşındakide ufak birşeyler hissediyorsa mümkünatı yok reddedemez. hafif ısrarcı olup sevimli olmak laızm. buna da cevap gelmiyorsa en ufak sevgi kalmamıştır üzme boşuna kendini derim.