Sevgilim ilgisizleşti

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar bnm 5 aylık bi ilişkim var ve ilk 3 ay cok güzeldi dha sonra ilgisizleşmeye ben mesajlşmayı çok sevmiyorum,bunu sni sevmedğimi ilglnmeğimi göstermez dmye..her dakika konuşrken artık sdce sbah ve akşm knusuyoruz knusurken sevgi sözckleri var tmm ama eskiden o kdr üstüme titrerdi ki neler yazardı gece yarıları uyandığnda bile... bn bu knuyu defalarca actım noluyo diye ve bna bu değişmicek dedi sni çok üzüosa napalım dedi bn de tmm o zmn ikimzde yorulmayalım hoşçakal dedm bni bırktın mı dedi knuştk ve ayrılmadık. ama kafam allak bullak mesajlaşmaktan o kdr kaçıyo ki hmen işim var dyp knuşmayı btiriyo aynı yerlerde olmamıza rağmen nrdeyse 20 gündr bluşalım demedi noluyo bi akıl verin nolurr :/

Bu şekilde kelimelerdeki harfleri yutarak yazmaya devam edersen çok tepki alırsın burada söyleyeyim....

Önceden böyle değil de sonra böyle olduysa bir sorun var demektir.. Üstüne düşme. Mesaj atma o atmadıkça. Bunları yap biraz dişini sıkıp. Bakalım iş nereye varacak

bence sallama .sürekli olmuyorsa ayrılalım da deme .o zaman inandırıcılığını yitirsin .üstüne düşme bence .sen arama msj atma .zaten erkeğin aramasının gerektiğine inaırım hep bu tarz ilşkilerde .

benim sana tavsiyem çok üstüne düşme onun herşeyin fazlası zarar.

önceden deli divane olup da sonradan ilgisi azalan insana, ' ne oluyor böyle, neden benimle ilgilenmiyorsun ?' denirse o insan asla eski ilgili haline dönmez. çünkü hissetmediği için ilgilenmiyordur. söylemek yetmez, hislerini yeniden uyandırmak gerekir bir şekilde

Bn senin yrnde olsm, sllrdim. Dha ck gncsn ncelri ckr krsna

bencede bırak cnm peşine düşme... arayıp sorma... bırak o arasın... ararsa da arkadaşlarımlayım, şurdayım ,burdayım vs... salla bişeyler.. gezip tozduğunu sansın, kıskandır yani bir şekilde... bakalım tepkisi ne olacak

Cano butun erkekler ayni merak etme...
Hicbiri telefonu,mesajlasmayi sevmez.Sadece ilk donemlerde bize bunu belli etmezler okadar.
Seni sevmedigiyle ilgisi yok gercekten

klavyedeki sesli harflere basmayınca üstüne para mı veriyorlar?
inanın okuma hevesim kaçıyor, böyle kısaltmalarla dolu bir konuyu görünce.

hicbir sey eskisi gibi olmaz ki...

gerci sizin iliski 5 aylikmis daha yeni,belkide sen daha fazlasiini bekliyorsun...

biz 7 senedir birlikteyiz,5 sene iyidi simdi bana diklenmeye basliyor..önceden ben herseyi yaptirirdim,tartisma olsa altan alirdi...

filan nerdeyse 2 senedir ya da 1 senedir bu seyler yok ee artik aliskanlik yapiyor..hep adamdan ayni seyleri bekle bekle...

yuvarlanip gidiyoz..tabi yinede adimlari o atiyor Allah razi olsun inadim cok pistir ama o da ben de cok degisitik...zaman akarken yerinde kalamiyor insan

belki sizinkindde böyle olmustur...

2004 2005 yilindaki maillere baktim bugn vay be neymisiz dedim..yani hicbirsey ilk zamanki gibi olmuyor

dönüşü olmayan yola girmişsiniz, bırak gitsin. bu saatten sonra zorlayarak sürdürürsün istersen ama ne gerek var? seni gerçekten seven, seni görmeden yaşayamayan biriyle olmak yerine neden 20 gün aynı yerde olup da seni görmese de olur diye düşünen, ilgisiz, itinasız bi tiple uğraşasın ki. istersen önünde upuzun bi ömrün olsun yine de böyle bi insana 2 gün bile fazla harcamana değmez.

Bence de vazgeçmek,ilgi azalması yada görüşmek istememek için birlikteliğiniz çok yeni. En sağlıklısı sanırım biraz üstüne düşme doğal karşılıyormuşsun gibi davran eğer giderek seni aramaları azalır ilgisi artacağına azalmaya başlamışsa sona yaklaşmışsınız demektir. Belki zor bir zaman geçiriyordur yada seni kaybetmeyi göze alamayacak kadar seviyordur:)

bi sınıf arkdşm wardı üni de erkekti.. benimde böyle tutarsızlık yapan sewgilim wardı anlam weremiyordum il kbaşlarda ilgi alaka hat safhada sonrası malum.. bunu bu sınıf arkdşmla paylaştım erkek gözüyle yardmcı olurmu diye. o da şöyle bi örnek werdi erkekler bu duruma kendi aralarnda yay mekanızması derler dedi. yani önce yayı sıkıştırır sonra bırakıp kendine dönmesini saglar. ilgi alaka ile sizi bogup sonra hiçbişey yapmayarak sizi deniyor olabilir geri döncekmi benimle dwm edecekmi gibilerinden :)

İlk zamanlar ilgiliydi dediğiniz 3 ay farkındaysanız. Bence siz hala ilk zamanlarınızdasınız.
3 yıl ilgiliydi şimdi ilgisiz deseniz neyse de..
Ki ilişkilerdeki ilgisizliğin zamanla azaldığına hala anlam veremiyorum. İlk zamanlarda aşırı ilgi, heyecan falan olur sonra ilgi normal seviyeye döner, ama asla "ilgisiz" denecek bir ilgi azlığı olmamalı.
Bence çok üzgünüm ama o 3 aylık evre ilk heyecan evresiymiş ve de bitmiş gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Bir cacık olmuyor böylelerinden inanma ve arkana bakmadan kaç derim. Başıma geldi 2 kişi de aynı şeyi yaptım. İlgisizleşti, işte yok seni özlemek istiyorum yok sürekli konuşşmak, görüşmek olmaz vsvs yalan şeyler. Bre adam karşındakini tanıman için sık sık konuşup görüşmen lazım nasıl tanıyacaksın. Ve seven erkek aslında seven değilde gerçekten duygularında samimi olan; arar duramaz, sesini duymak ister merak eder, görmek ister. Hİç onu düşünüpte üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…