Sevgilim ilgisizleşti

Çocukta sevgi bitmiş. 20 gün görüşmek istemeyen bi adamdan hayır gelmez sana söyliyim :ssz:
He bide unutmadan hiçbişey eskisi gibi olmaz.
O seni bırakmadan sen onu bırak.:ssz:

Çocukta sevgi bitmiş. 20 gün görüşmek istemeyen bi adamdan hayır gelmez sana söyliyim :ssz:
He bide unutmadan hiçbişey eskisi gibi olmaz.
O seni bırakmadan sen onu bırak.:ssz:

evet ya hersey bi yana da bu 20 günlük görüşmeme süreci biraz can sıkıcı.
hadi ilgisiz davranmasını anlarsın da bi şekilde; ama üstüne bide bu gelince biraz düşündürücü canım.:26::26:

Sevgilin kafasında bir şeyleri bitirmiş,buna hazırlıklı ol canım,senin bitirmeni bekliyor olabilir..20 gün görüşmemek aramamak sormamak ne demek..sen de ona göre tavrını koy,en azından şimdi bırakırsan onu ya hatasını anlar,eskisinden daha iyi olur ya da bittiğini kabul eder yoluna bakar..ama onun bitirmesine izin vermemelisn..

Son düzenleme:
Her erkek böyle aslında hiç bişey ilk günkü gibi olmuyor tabiki ama 20 gündür görüşmek istememeside çok tuhaf...

Kızlar 2 hafta önce çok kötü tartıştık. Bu benim değer vermediğimi göstermiyor niye anlamıyosun falan dedi bu değişmiycek eğer bu seni çok üzüyorsan ne yapalım dedi. ben de tamam o zaman seni de kendimi de yormıcam daha fazla her şey için tesekkürler kendine iyi bak hoşçakal dedim 7-8 saat mesaj atmadı sonra meleğim beni bıraktı mı :( yazmış ben de sizin gibi düşünüyordum benim bırakmamı mı bekliyor diye ama bıraktığım zaman tamam demez miydi o zaman beklediği şeyi yapmışım ?

Kızlar bnm 5 aylık bi ilişkim var ve ilk 3 ay cok güzeldi dha sonra ilgisizleşmeye ben mesajlşmayı çok sevmiyorum,bunu sni sevmedğimi ilglnmeğimi göstermez dmye..her dakika konuşrken artık sdce sbah ve akşm knusuyoruz knusurken sevgi sözckleri var tmm ama eskiden o kdr üstüme titrerdi ki neler yazardı gece yarıları uyandığnda bile... bn bu knuyu defalarca actım noluyo diye ve bna bu değişmicek dedi sni çok üzüosa napalım dedi bn de tmm o zmn ikimzde yorulmayalım hoşçakal dedm bni bırktın mı dedi knuştk ve ayrılmadık. ama kafam allak bullak mesajlaşmaktan o kdr kaçıyo ki hmen işim var dyp knuşmayı btiriyo aynı yerlerde olmamıza rağmen nrdeyse 20 gündr bluşalım demedi noluyo bi akıl verin nolurr :/ :25::25::25:

bence biraz akışına bırak,sanırım erkekler birazda olsa özlemek istiyorlar bu yüzden monoton bi ilişkiyi yaşamak yerine kendilerini çekiyorlar

Kızlar bnm 5 aylık bi ilişkim var ve ilk 3 ay cok güzeldi dha sonra ilgisizleşmeye ben mesajlşmayı çok sevmiyorum,bunu sni sevmedğimi ilglnmeğimi göstermez dmye..her dakika konuşrken artık sdce sbah ve akşm knusuyoruz knusurken sevgi sözckleri var tmm ama eskiden o kdr üstüme titrerdi ki neler yazardı gece yarıları uyandığnda bile... bn bu knuyu defalarca actım noluyo diye ve bna bu değişmicek dedi sni çok üzüosa napalım dedi bn de tmm o zmn ikimzde yorulmayalım hoşçakal dedm bni bırktın mı dedi knuştk ve ayrılmadık. ama kafam allak bullak mesajlaşmaktan o kdr kaçıyo ki hmen işim var dyp knuşmayı btiriyo aynı yerlerde olmamıza rağmen nrdeyse 20 gündr bluşalım demedi noluyo bi akıl verin nolurr :/ :25::25::25:

bencede hiç üzerine gitme. ama ayrılık var gibi:(

Kızlar 2 hafta önce çok kötü tartıştık. Bu benim değer vermediğimi göstermiyor niye anlamıyosun falan dedi bu değişmiycek eğer bu seni çok üzüyorsan ne yapalım dedi. ben de tamam o zaman seni de kendimi de yormıcam daha fazla her şey için tesekkürler kendine iyi bak hoşçakal dedim 7-8 saat mesaj atmadı sonra meleğim beni bıraktı mı :( yazmış ben de sizin gibi düşünüyordum benim bırakmamı mı bekliyor diye ama bıraktığım zaman tamam demez miydi o zaman beklediği şeyi yapmışım ?

sen çok mu sıktın acaba? hani durmadan başının etini mi yedin o zaman biraz sıkılmış olabilir ama tamamen gözden çıkaramıyoda olabilir. Sen en iyisi kapris yapma hiç boğma biraz rahat bırak zaten seviyosa bırakmaz seni

sana bir tavsiye seni sallamayanı asla sallama, mutlu olmak istiyorsan seni istemeyeni zorlama boşveeeeeer çevrede erkek çoooook senin değerini kıymetini bilen insancıl samimi içi dışında merhametli birinu bul ve hayatını yaşa hep böle acabalarla yaşlanır mutsuz olursun bu dediğime kulak ver arasa bile görüşme sıkılmış birini bulmuş olabilir onu deniyo olabilir sen onun istediği zaman bulabileceği biri olma sakın olma....

bence biraz akışına bırak,sanırım erkekler birazda olsa özlemek istiyorlar bu yüzden monoton bi ilişkiyi yaşamak yerine kendilerini çekiyorlar

evet kesnlkle akışına bırak ve o buluşalım falan demediği sürece dişini sık ve böyle bir teklifte bulunma kesinlikle katılıyorum erkek özlemek istiyor sürekli monotonlaşan bir ilişki keyif kaçırıyor

20 gun boyunca hiç aramadı mı:53:
hadı 20 gundur gorusmemiş olabılırsınız belkı işi gucu oldu neyse de ınsan bı arar
çek kendını derım
ama erkeklerın genelı ılgısız zaten
nıyetı ılerde bellı olur ama fazla da umıtlenme dewam etse bıle senın cabanla olur bu ve cok yorulursun:50:

20 gun boyunca hiç aramadı mı:53:
hadı 20 gundur gorusmemiş olabılırsınız belkı işi gucu oldu neyse de ınsan bı arar
çek kendını derım
ama erkeklerın genelı ılgısız zaten
nıyetı ılerde bellı olur ama fazla da umıtlenme dewam etse bıle senın cabanla olur bu ve cok yorulursun:50:

ayy yok tatlım aramadı değil bizim konuşmadığımız gün hiç olmuyo sadece buluşalım demedi 20 gündür yoksa hep konuştuk 20 gün aramasa çoktan bitirirdim.. Dediğiniz gibi yapıyorum kızlar dünden beri hiç mesaj atmadım özledim diye mesaj atmış sonra yiğenlerinin yanındaydı onlar çok yordu uyuyalım mı fln dedi ben de az konuştuk dedim biliyorum ama lütfen biraz tevazu göster biliyorum çok az konuştuk seni seviyorum fln filan dedi iyi gidiyo gibi şimdilik farkettim de ben de soğumuşum mesaj atasım da gelmiyo. Beklicem şimdilik yanıma geldiği zaman açık açık konuşup sorcam ne istediğini.

20 gün boyunca sevgilisiyle görüşmeyen erkekten bahsediyoruz yahu, böyle özlem mi olur allah aşkına?
Görüşmeyi geçtim ilgi yokmuş, mesaj yazmıyor diyor kızcağız ve bu durum değişmeyecek seni üzüyorsa ne yapalım demiş açıkça.
Akışına bırakacak birşey göremedim ben.

bu çocuk seni sevmiyor ama seni de kaybetmek istemiyor.. erkekler böyle işte arada sevgi olmasa da gitmesin ister bazen.. 20 gündür buluşmak istememesi ve "ben böyleyim mesaj atamam napalım" demesi resmen "bu ilişki benim şartlarımda ve isteklerimde devam edecek sen buna ayak uyduramazsan güle güle" demek ama ayrılmak isteyince bi yandan da gitmeni istememesi sap gibi kalmak istemediğindendir.. bir de şimdi sen ayrılmak isteyip ayrılamadın ya kendini vazgeçilmez görüyordur ve senden iyisini bulunca büyük ihtimal ilişki bitecek.. çok sert oldu ama daha 5 ay olmuş ve yaşananlar ortada..

bu çocuk seni sevmiyor ama seni de kaybetmek istemiyor.. erkekler böyle işte arada sevgi olmasa da gitmesin ister bazen.. 20 gündür buluşmak istememesi ve "ben böyleyim mesaj atamam napalım" demesi resmen "bu ilişki benim şartlarımda ve isteklerimde devam edecek sen buna ayak uyduramazsan güle güle" demek ama ayrılmak isteyince bi yandan da gitmeni istememesi sap gibi kalmak istemediğindendir.. bir de şimdi sen ayrılmak isteyip ayrılamadın ya kendini vazgeçilmez görüyordur ve senden iyisini bulunca büyük ihtimal ilişki bitecek.. çok sert oldu ama daha 5 ay olmuş ve yaşananlar ortada..

hahah harikasın. kesinlikle katılıyorum kesinlikle böyleler. en vicdanlısı en merhametlisi en adili hepsi böyle hepsi erkek. gidene güle güle demezsek daha çok üzülürüz.

Yol yakınken sen bırak. Bırak ki o seni bırakıp gittiğinde uhte kalmasın içinde, keşke ben bıraksaydım deme..Böyle sevgi olmaz. İnsan sevdiğini görmeden dokunmadan onun gözlerine bakmadan değil 20 gün, eğer fırsatı varsa 20 saat bile duramaz..Hele ki erkekler severlerse çok düşkün oluyorlar.

Seninkisi seni elinde garantilemek istiyor sanırım..

tatlım daha 5 ay olmuş şimdidedn ne ilgisizliği benm sevgilimde sevmez msjı ama bnm için 4 yıldır sabah aksam elinde tel msj atıyo :1: daha bide yenisinizaradan 3 4 yıl geçer ilk zmanlar gibi olmaz ama şimdiden böyle olmamalı..20 gün görmemek nasıl dayanılr birbirinize uzak olup görüşemzsiniz tamam ama bu farklı.. :25: :25:

Kızlar bendede aynı sorun var 5 ay olacak çıkmamız ama son 2 aydır ilgisizleşti bazı kavgalarımızdan sonra. Resmi resmi konuşuyoruz, 20 gün değil nerdeyse 2 aydır görüşelim demedi gelmedi. Telefon görüşmesi 2-3 aydır yapmıyoruz. İşi de yok, evde hep. Ben bu sorunumu söyleyince de kabullenmiyor, rahat ol biraz, ne yapıyorum ben falan diyor. Kendi yaptığını kabullenmiyor. Ama ayrılmıyor da. En son ben bitirdim, biraz sert çıktım ama. O da ben de çok inatçı, sert. O da hayatımda başkası olduğunu ve bilerek olay çıkardığımı iddia etti. Sonra da bitti işte. Ama ben böyle kavgalı bitsin istemedim, ben bitsin dahi istemiyordum, sevmeye tanımaya çalışıyordum onu. Ama onda hiç çaba göremedim. Derdi varsa söylemedi. Mecbur bitirdim. Kendimi suçlu hissediyorum, sanırım arayıp buluşalım diyeceğim, barışmak için değil de, içimizi dökeriz, bitsede güzel biter amacıyla. Sizce yapayım mı bunu?

Back
X