Sevgilim ilişkide ciddi mi?

sswweett

forever...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
336
1
96
41
İzmir
ya kızlar belki size basit bir sorunmus gibi gelicek ama benim kafamı çok kurcalıyo...
sevgilim askerde 2 sendir beraberiz .. ailesiyle tanıstım hatta hergün arıyo annesi yemeğe çağırıyo gidip geliyorum. sevgilimde benim ailemle tanısıyo.. 2,5 ay sonra geliceka askerden ama evlilikten hiç bahsetmiyo.. mesela gelince evleniriz falan demiyo.. ben kardesimle yasıyorum doğal olarak sevgilim sürekli bizde kalabiliyo ve bana orda olmayı çok isterdim suan falan diyo ama evlenelim demiyo :( sizce ne yapmalıyım?ben artıık is ciddiye binsin istiyorum ama bunu ona nasıl söylemeliyim yada beklemeli miyim??

yorumlarınız için simdiden tesekkürler....

evlilik teklifini belki askerden geldikten sonra yapacak...
sabırlı olun gelmesini bekleyin...

Açıkça konuşsanız..
Hani ilişkinize bir yön vermek istediğinizi söyleseniz..
Hem niyeti belli olur hem de kafanıza bu kadar takmazsınız..sengözlerimebaksanab

bence gelsin,biraz bekleyin eğer konuyu açmazsa siz açıp tepkisine bakın ona göre karar verirsiniz

sevdiğin insanla ileriye dönük planlarınızı konusmaktan dogal ne olabılır kı? Askerlık psıkolojısıyle ve telefonda konusmanın verdıgı rahatlıkla belkı tatmin edıcı olmayan cevaplar alabılırsın ama canımcım ne olursa olsun ıstıyorsa bunu sana her kosulda sylecektır.O yuzden korkma ve konus..Böylece niyetını anlamıs olursun,bılıyorsun bız kadınlar öz sezılrı cok kuvvetlı varlıklarız sengözlerimebaksanab

haklısınız kızlar belki kafamın rahat etmesi için konusmalıyım ama ben sanki dünden razı gibi böyle atlamak istemiyorum.
sevgilim koç burcu biraz özgürlüğüne düskün ama biz 2008 de mezun olduk iste bu sene de askerde ve gelince sadece is bulması gerekiyor.. o 30 ben 25 yasındayım ve onun yasınında geldiğini düsünüyorum artık ama kendi söylesin istiyorum acaba askerde daha ciddi olur mu ama anlayamıyorum ki...
sizce nasıl konusmalıyım kızlar birbirimizi gerçekten özledik. bana hergün seni çok özledim çok seviyorum diyo ama ben sanki evlenmeliyiz desem geri adım atacakmıs gibi geliyo çünkü erkeklere belli olmuyomus bu durumlarda ben çok okudum böyle korkan erkekelri is ciddiye binince ...

valla canım erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın.ama bence açıkça konuşmakta fayda var.hem bu şekilde kendi kendine düşünmezsin üzülmezsin,hem de hayatına yön verirsin ona göre.bence açıkça konuşun derim.yani atlamış gibi olmazsın merak etme.

sen acıma yavrum bence sor ..eğer yok ya ne evliliği fln derse ki sanmam...şakaya vurursun...

yannız evlilikten kaçan adamdan hayır gelmez haa...

yani siz olsanız ne derdiniz kızlar?? gayet ii konusuyoruz suanda bi problemimiz yok ama çok inis çıkıslardan geçtik da buralara geldik...
hiç benim gibi bi örnek yok mu aranızda??

bencede askerden gelmesini bekle eğer hala bu konuyu açmassa sen açıkça konuş ve kendini üzme..

Askerden gelince bir süre bekle baktın hala bi icraat yok:delphin:
Al karşına konuşkaydirigubbakcemile2

haklısınız kızlar belki kafamın rahat etmesi için konusmalıyım ama ben sanki dünden razı gibi böyle atlamak istemiyorum.
sevgilim koç burcu biraz özgürlüğüne düskün ama biz 2008 de mezun olduk iste bu sene de askerde ve gelince sadece is bulması gerekiyor.. o 30 ben 25 yasındayım ve onun yasınında geldiğini düsünüyorum artık ama kendi söylesin istiyorum acaba askerde daha ciddi olur mu ama anlayamıyorum ki...
sizce nasıl konusmalıyım kızlar birbirimizi gerçekten özledik. bana hergün seni çok özledim çok seviyorum diyo ama ben sanki evlenmeliyiz desem geri adım atacakmıs gibi geliyo çünkü erkeklere belli olmuyomus bu durumlarda ben çok okudum böyle korkan erkekelri is ciddiye binince ...

bana hergün seni çok özledim çok seviyorum diyo ama ben sanki evlenmeliyiz desem geri adım atacakmıs gibi geliyo

şu sözünüzü ele alacağım.
hadi evlenmeliyiz dediniz.o da geri adım attı ..
bunu anlamanızda bir şey değilmi. olanı ve olacağı ertelemenin anlamı ne... ha bugün ha yarın ortaya çıkmayacak mı..hiç olmazsa niyetini anlarsınız.

Aynen okypete ye katılıyorum... En azından niyetini bir an önce öğrenirsin...
Ama bir taraftan da biz eşimle 5 yıl çıktık... Bunun 4 yılı hiç evlilik laf geçmedi ama ikimiz de yarın bir gün evleneceğimizi biliyorduk... Ne ben sorme gereği duydum ne de o söyleme gereği duydu....
Bence askerden dönmesini bekle, askerdeyken telefonda bu tür konuşmalar yapmak gereksiz... Benkle dönsün, zaten aileleriniz birbirini tanıyormuş, annesi seni arıyormuş... Ciddi olmasa zaten ailesiyle tanıştırmazdı..

Benim bildiğim " bir erkek ciddiyse kız arkadaşını ailesiyle tanıştırır..." ve ailesiyle tanışır...
Ciddi olmayan hiçbir erkek bunu yapmıyor , gözlemle sabittir...
"Asker psikolojisi " belki de , Allah korusun ama onu düşünüp de lafını etmiyordur veya ister istemez aklına gelmiyordur çünkü orda ne koşullarda askerlik yaptığını bilemeyiz...
Sen bekle bakalım , askerdeyken veya dönünce ondan duyacaksın bu lafı gibi geliyor bana...Ama ilk sen açma bekle
...

askerinizin izni yok mu hiç.. izne geldiğinde fikirlerini sorabilirsiniz..
askerdeyken düşünmekten başka yapacak ne işleri oluyor boş zamanlarında.. benim askerim sürekli yazıyor kafasında.. sürekli.. süreklii..
siz de izine geldiğin de ona neler düşündüğü, zamanın nasıl geçtiğini, askerden sonra hayatına nasıl yön vermek istediğini sorabilirsiniz.. sohbet edersiniz bu konuda..
böyle bir konuyu gözlerinin içinde ki pırıltıya bakarak konuşmalısınız bence de.. telefonda sormayın.. orada sağlıklı düşünemiyorlar bazen..
sevgiler..

Son düzenleme:
bir sürü durum var bu olayda en iyisi beklemek

sürekli siz onlarda onlar sizde durumun ne olacagı belli zaten niye söz etsin ki.! sormayın derim askerden dönünce olan olur zaten. kafasını kurcalamayın
ailesiyle tanıştırması kişinin rahatlığına göredir. her ailesiyle tanıştıran evliliği düşünmez. sizden öncekileri tanıştırmış mı?

özgürlüğüne düşkün diyosun bide her istedğinde sende kalabildiği için kaçıyo olabilir belki evlilikten=?? yani erkekler genelde korkar evlenmekten bizde sevgilimle evlilik konuşmayız ama planlarımız hep ileriye yöneliktir evlilik kelimesi geçmesede muhabbetlerimiz o yöndedir anlamıyor musun böyle birşey ?

Son düzenleme:
canım muhtemelen askerden gelince güzelce işini kurduktan veya işe girdikten sonra bahseder gibime geliyo biraz bekle ve sabırlı ol.gelince eger o acmazsa sen ac tepkisini ölç isteyip ismediğini anlarsın canım...

bir sürü durum var bu olayda en iyisi beklemek

sürekli siz onlarda onlar sizde durumun ne olacagı belli zaten niye söz etsin ki.! sormayın derim askerden dönünce olan olur zaten. kafasını kurcalamayın
ailesiyle tanıştırması kişinin rahatlığına göredir. her ailesiyle tanıştıran evliliği düşünmez. sizden öncekileri tanıştırmış mı?

benden önce 4 sene süren bi iliskisi vardı.. okulu dans etmeye gittiği için okula 5 sene ara verdi ve sonra döndüğünde aynı sınıfta olduk biz.orda bi iliskisi vardı ozman ama sevgilim dönünce izmire kız onu aldatmıs.ailesiyle tanısmıs evleniriz diyormus ben okula geri döneyim okul bitsin askerlik bitsin evleniriz ama kız bunu beklememis. bu olaydan 1 sene sonra biz çıkmaya basladık iste 2 senedir beraberiz.. sadece 1 kisi girdi ailme demisti birde ben tanıstım sonra...

Back
X