Sevgilim ilişkide ciddi mi?

özgürlüğüne düşkün diyosun bide her istedğinde sende kalabildiği için kaçıyo olabilir belki evlilikten=?? yani erkekler genelde korkar evlenmekten bizde sevgilimle evlilik konuşmayız ama planlarımız hep ileriye yöneliktir evlilik kelimesi geçmesede muhabbetlerimiz o yöndedir anlamıyor musun böyle birşey ?

bizde konusuyoruz evlenince söyle olsun böyle yapalım diye..yani askerden önce konusurduk hep aslında ii olduğumuz günlerde çünkü ben kafamda çok kurarım birseyleri o da sıkıntıya gelemiyo ben paranoyaklık yapıyorum asırı kıskancım oda pek belli etmez hep bu yüzden kavga çıkartırdım sürekli :( ama genellikle derdik evlenince diye.. sonunda kısmet derdik.... ama askerdeyken hiç konusmadık evlilik hakkında zaten konusmalarımız da çok uzun olamıyo ne yazıkki çok yoğun oluyo orda....

Benim bildiğim " bir erkek ciddiyse kız arkadaşını ailesiyle tanıştırır..." ve ailesiyle tanışır...
Ciddi olmayan hiçbir erkek bunu yapmıyor , gözlemle sabittir...
"Asker psikolojisi " belki de , Allah korusun ama onu düşünüp de lafını etmiyordur veya ister istemez aklına gelmiyordur çünkü orda ne koşullarda askerlik yaptığını bilemeyiz...
Sen bekle bakalım , askerdeyken veya dönünce ondan duyacaksın bu lafı gibi geliyor bana...Ama ilk sen açma bekle
...

ben açmak istemiyorum zaten ... umarım dediğin gibi olur canımcım..

bana hergün seni çok özledim çok seviyorum diyo ama ben sanki evlenmeliyiz desem geri adım atacakmıs gibi geliyo

şu sözünüzü ele alacağım.
hadi evlenmeliyiz dediniz.o da geri adım attı ..
bunu anlamanızda bir şey değilmi. olanı ve olacağı ertelemenin anlamı ne... ha bugün ha yarın ortaya çıkmayacak mı..hiç olmazsa niyetini anlarsınız.

evet haklısın ama ben asker psikolojisine bağlı böyle bisey olmasın demek istedim canım..
yani ne bileyim orda daha da sıkıntıya girmesin diye.. çünkü o bazen bazı seyleri zaten düsünüyo ve birde ben üstüne söyle yap böyle yap deyince ters tepiyo yapası vvarsa da yapmak istemiyo ben zamanında çok dır dır ettim sağolayım o yüzden ben kafasında dırdırcı oldum..simdi napıyosun bile desem ne yaptın bile desem kasılıyo acaba arkasından ne sorular gelicek diyee...

annesi devamlı seni çağırıyırsa bundaonun etkisi vardır mutlaka... yalnız bırakma ara falan diyordur canımmm....

bi de dur hele yaa koç burçlrı sert umursamaz görünür ama çok duygusaldrlar önem verirler böyle şeylere.. belki özel bi şekilde edecek teklifini bi bekle hemen dur ne acele be çiçeğimmm...

bekle bii askerden dönsün iş miş bulma korkusu vardır şimdi adamda bi sakin ol caneemm....

kendi düşünsün bunu 30 yaşına gelen o bebeğimmm:)))

annesi devamlı seni çağırıyırsa bundaonun etkisi vardır mutlaka... yalnız bırakma ara falan diyordur canımmm....

bi de dur hele yaa koç burçlrı sert umursamaz görünür ama çok duygusaldrlar önem verirler böyle şeylere.. belki özel bi şekilde edecek teklifini bi bekle hemen dur ne acele be çiçeğimmm...

bekle bii askerden dönsün iş miş bulma korkusu vardır şimdi adamda bi sakin ol caneemm....

kendi düşünsün bunu 30 yaşına gelen o bebeğimmm:)))

evet haklısın 30 yasına gelen o :):) ama ben onu çok seviyorum ve düzgün bi iliskimiz olsun istiyorum.. yani özgürlüğüne düskün ve bana hiç demez hadi gel çıkalım diye. o erkek arkadaslarıyla çıkar takılır sonra bana gelir evde sürekli vakit geçiririz..bende bu duruma sinir olurum sadece bu huyu değisse simdilik yeter bna :) umarım geldiğinde dediğin gibii olur...

davranışları ciddiyetini ortaya koyar zaten illa evlenme lafı etmesi şart değil
ve birçok kişi evlilik lafı etmesine rağmen ciddi olmuyor :delphin:

ya kızlar belki size basit bir sorunmus gibi gelicek ama benim kafamı çok kurcalıyo...
sevgilim askerde 2 sendir beraberiz .. ailesiyle tanıstım hatta hergün arıyo annesi yemeğe çağırıyo gidip geliyorum. sevgilimde benim ailemle tanısıyo.. 2,5 ay sonra geliceka askerden ama evlilikten hiç bahsetmiyo.. mesela gelince evleniriz falan demiyo.. ben kardesimle yasıyorum doğal olarak sevgilim sürekli bizde kalabiliyo ve bana orda olmayı çok isterdim suan falan diyo ama evlenelim demiyo :( sizce ne yapmalıyım?ben artıık is ciddiye binsin istiyorum ama bunu ona nasıl söylemeliyim yada beklemeli miyim??

yorumlarınız için simdiden tesekkürler....[/QUO

bence açıkca sor bunda çekinecek bişey yok hayatına ona göre yön vermelisin a.s.

azcık kurnaz ol canım madem aileler tanışıyor senide çağırıyorlar bi problem yok demektir...yani diyeceğim o ki 30 yaşına gelmiş askerliğini yapmış biri....kendisi düşünmese annesi düşündürecektir merak etme...

azcık kurnaz ol canım madem aileler tanışıyor senide çağırıyorlar bi problem yok demektir...yani diyeceğim o ki 30 yaşına gelmiş askerliğini yapmış biri....kendisi düşünmese annesi düşündürecektir merak etme...

canım ailelerimiz tanısmıyor.. biz ailelerle tanısıyoruz.. yani o benim ailemi ben onu ailesini..
hatta o kadar içine girdim ki ailesinin.. annesi diyo ki bak kızım biseye kızarsan falan yüzüme söyle sonra ileride kötü olmayalım ben seni çok seviyorum diyo.. yani ilerisi var annesi için.. bana doğum günü sürprizi falan da ahazırlamıslar sevgilim yok ya burda onun yerine diye hediyeler almıslar ama sevgilimim haberi yok söylediğimde oda sasırdı....

bilmiyorum kızlar umarım geleceğimiz vardır...
bugün konustuk bide sesi kötüydü yordunum dedi ama soğuktu biraz.acaba ben mi büyütüyorum anlamadım ki.. ben biraz sabırsızım galiba...

bu arada kızlar benim gibi iliskisi yook mu hiç??
bu konuda merakı olan mesela erkek arkadasınız la evlilik konusuyo musunuz??
nasıl dır genelde ne?? merak ettim acaba ben mi fazla büyütüyorum...

şekercim ciddi düşünmeyen biri bence ailesinin içine bu kadar sokmazdı en azından mesafe koyardı.siz askerden önce gelecek için planlar yapıyordunuz zaten askerde bunları konuşacak zamanda olmaz yeride değil bence.iş konusunuda kafasına takıyor olabilir.bence herşeyin zamanı var diye düşünüyor askerlik bitsin işini bulsun sonrada seni alsın.sen içini rahat tut arkadaşım bu çocuk seni seviyor ben biliyorum sevdiğini:)))

şekercim ciddi düşünmeyen biri bence ailesinin içine bu kadar sokmazdı en azından mesafe koyardı.siz askerden önce gelecek için planlar yapıyordunuz zaten askerde bunları konuşacak zamanda olmaz yeride değil bence.iş konusunuda kafasına takıyor olabilir.bence herşeyin zamanı var diye düşünüyor askerlik bitsin işini bulsun sonrada seni alsın.sen içini rahat tut arkadaşım bu çocuk seni seviyor ben biliyorum sevdiğini:)))

canımsın :):) çok tesekkür ederim.. bazen okadar bunalıyorum kii.. ne biliyim belki fazla takıyorum ama bende onu çok seviyorumm bu yüzden hep duygusal davranıyorum ama daha çok mantığıyla hareket ediyor..
umarım dediğin gibi olur askerden gelince bide isi olursa zaten hiç bi engeli kalmıycak sadece evlenmeye bakıcak olay ama onuda düsünüyo mu iste ben bu konuda tıkanıyorum sdece...

bence bu ilişkiye ciddi bakmasaydı ailesiyle tanıştırmaya layık görmezdi seni:)

yaşadığınız iniş çıkışlardan dolayı evliliği hala düşünüyor olabilir. sabırla bekle şeker.

daha da olmadı sen ağzını yoklarsın. arkadaşlarının evlendiğinden falan bahsederek mesela:jeyyar:

canım bizde erkek arkadaşımla ewlilik konusunu çok tartıştık.gerçi ewlenmeyi o istemişti sonradan caymıştı şimdi haziran diye karar verdik bende bekliyorum eğer olmazsa bitirmeyi düşünüyorm. çünki bir kaç kez böle erteledi benmde hiç hoşuma gitmez verilen sözün tutulmaması. ama bende bekliyorum. sende askerden gelmesini bekle ozman sor. sende ona göre hayatına yön verirsin

canım bizde erkek arkadaşımla ewlilik konusunu çok tartıştık.gerçi ewlenmeyi o istemişti sonradan caymıştı şimdi haziran diye karar verdik bende bekliyorum eğer olmazsa bitirmeyi düşünüyorm. çünki bir kaç kez böle erteledi benmde hiç hoşuma gitmez verilen sözün tutulmaması. ama bende bekliyorum. sende askerden gelmesini bekle ozman sor. sende ona göre hayatına yön verirsin

valla canım belirsizliği hiç sevmiyorum ben hemde hiç.. bana göre birsey ya vardır yada yoktur ortası olmaz ki bunun.. ama iste suan soramıyorum..
bizde geleceğe dair planlar yaptık tabii konustuk bu konuda ama simdi askerde hiç evlilikten bahsetmiyo ilerde evlenizcez zaten falan derdi herhangi bi konu açılsa yada bizim evimizde böyle olmalı diye ama iste suan hiç evlilik konusmuyoruz açmıyo bile bu konuyu ...
özledim seni seviyorum diyo hergün okadar..
bide gelince lost izleyelim beraber :) bekle beni zaten bos vaktimiz çok olucak dedi...
ama ise de girmesi lazım bakalım ne olucak..

Ağzını ara ama benim bildigim konuşurken evlenince sunu yaparız bunu yaparız gibi muhabbetler edilir hayal kurulur gelecege yönelik..bunları yaptıysanız demek ki istiyor ama zamanı var..yasınız uygun askerden dönsün konuşun bence..

ya soğursa ya uzaklaşırsa demeniz beni şaşırttı evlenelim dedin diye uzaklaşacaksa zaten arkana bile bakma derim..bi de diyorsun ya cok rahat görüşüyoruz aynı evde kalıyoruz falan adamın özledigi bir hayal yok ki zaten seninle bas başa kalacak mekan ve zaman bulmuş ben bu tarz konularda flört döneminde bazı şeyler yıpranmamalı cok da içli dışlı olmamalı diyorum..heves kalmalı insanda...

Ağzını ara ama benim bildigim konuşurken evlenince sunu yaparız bunu yaparız gibi muhabbetler edilir hayal kurulur gelecege yönelik..bunları yaptıysanız demek ki istiyor ama zamanı var..yasınız uygun askerden dönsün konuşun bence..

ya soğursa ya uzaklaşırsa demeniz beni şaşırttı evlenelim dedin diye uzaklaşacaksa zaten arkana bile bakma derim..bi de diyorsun ya cok rahat görüşüyoruz aynı evde kalıyoruz falan adamın özledigi bir hayal yok ki zaten seninle bas başa kalacak mekan ve zaman bulmuş ben bu tarz konularda flört döneminde bazı şeyler yıpranmamalı cok da içli dışlı olmamalı diyorum..heves kalmalı insanda...

evet canım galiba içli dıslı olma konusunda haklısın...evlenince yasanacak en özel sey dısında galiba yasamadığımız birsey kalmadı bide heryere beraber gitmiyoruz okadar...
o da zaten bazı evliliklerde bile olmuyo...
umarım dönünce benim konusmama gerek kalmaz..

bekle bakalım canım bir askerliğini yapsın gelsin, hem askerdeyken telefonla konuşuyorsunuz ama belki ona göre bu konular telefonda değil yüzyüze konuşulacak şeylerdir, askerliğinin bitmesine ne kadar var? yazdın mı bütün mesajları okuduğumu sanıyorum ama kaçırmış olabilirim belki de...
Kİm olursa olsun, askerlik erkekleri değiştiriyor olgunlaştırıyor. Belki iş bulmayı düzen oturtmayı düşünüyor önce, senin de daha 1-2 yıl vaktin olduğunu düşünüyordur kafasında planlar yapmıştır belki de...Bu zamanda evlenmek te kolay değil ama elbet ki bu konular açılacak zamanı gelince. O açmassa sen açarsın, elbet ki ilişkimiz ne olacak nereye gidecek sorusu sorulacak ama doğru zamanda olmalı canım.
Zaten bu kadar yakınsanız da ayrıca niye evlenmek istemesin? bu saatten sonra senden iyisini mi bulacak bu kadar kafa dengi insan bulmuşsun bırakılır mı? değil mi ama :D

bekle bakalım canım bir askerliğini yapsın gelsin, hem askerdeyken telefonla konuşuyorsunuz ama belki ona göre bu konular telefonda değil yüzyüze konuşulacak şeylerdir, askerliğinin bitmesine ne kadar var? yazdın mı bütün mesajları okuduğumu sanıyorum ama kaçırmış olabilirim belki de...
Kİm olursa olsun, askerlik erkekleri değiştiriyor olgunlaştırıyor. Belki iş bulmayı düzen oturtmayı düşünüyor önce, senin de daha 1-2 yıl vaktin olduğunu düşünüyordur kafasında planlar yapmıştır belki de...Bu zamanda evlenmek te kolay değil ama elbet ki bu konular açılacak zamanı gelince. O açmassa sen açarsın, elbet ki ilişkimiz ne olacak nereye gidecek sorusu sorulacak ama doğru zamanda olmalı canım.
Zaten bu kadar yakınsanız da ayrıca niye evlenmek istemesin? bu saatten sonra senden iyisini mi bulacak bu kadar kafa dengi insan bulmuşsun bırakılır mı? değil mi ama :D

haklısın canım :) su saat itibariyle safak 72 :)
az bi zaman kaldı canım ama sanırım en iyisi beklemek canım dediğin gibii.tabii ben bu zaman içinde dırdır etmeye devam etmezsem iliskimiz daha ii ilerliycek ama iste kız milletiyiz bazen ne kadar tutsakta kendimizi bceremiyoruz sessiz kalmayı isteee :)
evlilik konusunu acarsam ben bunu da dırdır algılar sonra sorun yaratmamdan korkar die de suan bisey demek istemiyorum aslında...

canım bak, dünya nın çok bilinmeyenli denklemi koç erkeği bu. sengözlerimebaksanab bu gibi adamlar duygusallıklarını bile mantıklı yaşarlar. şimdi oralarda askerlik psikolojisi ile gaza gelip seninle evlenmek bile istese, bunu sana şimdisöylemesi mantık süzgecine takılacaktır ve bu nedenle böyle bir konu açmaz zaten sana şimdi. neden? çünkü iş yok ve hele bir bitsinde şu askerlik, bakarız psikolojisindedir.acelesi yok diyecektir içinden. yerimseniben

sen tezcanlı ve duygusalsın ama o yavaş ve emin adım gitmeyi tercih eder. tüm şartları beyninde sağladıktan sonra edecekse teklifini o zaman yapar. şuan batman da sanırım. kimbilir nasıl morali bozuktur. inan hiç iş yapmasalar bile kendilerini hapiste gibi hissediyorlar ve heran onları azarlayack birileri var etrafta. bu nedenle genelde moralsizler, kasılmış durumdalar. şimdi sen ona evlenmekten bahsetsen yuh der belki. sırnaşık şey aklında bile yoktur eminim şuan, çünkü beyni başka şeylerle meşgul.

bence beklemen gereken zaman askerden gelip, sağlam bir işe girdiği vakittir. o zaten kendi açılır sana merak etme çünkü aklında var seninle evlenmek. koç erkeği sabır gerektirir unutma. ve bu balık bayanlaı için çok zor maalesef. :içelim:

Son düzenleme:
Back
X