Bir zamandir bdv konulari okuyorum ve gercekten bazen cok iyi tavsiyeler goruyorum.
Bu konu dikkatimi cekti zira ben de benzer bir sey yasadim diyebiliriz. Sevgilimle yeni sevgili olduk o zaman, bir aydan fazla vakit gecti ve bir gun bir kizi ekledigini (veya istegini kabul ettigini) gordum. Zaten bir kuzeni onu taniyor gibi ve kiz, onun kuzeni ve 1-2 arkadaslari daha oyun gruplari vardi. Tabiki lol ve pubg. Kiz da gereksiz muhabbeti vardi, atiyorum bi dizi oyuncu resmi gonderir der ki bu tam bana gore bir erkek tipi vs. Anlayacaginiz cok hos bir sohbet degil. O grubu gordum, itiraz ettim neyse cikti gruptan, kizin numarasini da silmis (zaten sadece netten taniyormus). Ve oyle arada 2-3 hafta gecti, baktim kiz yeni eklendi instagram listesine. Kizi ardindan ben de ekledim (yazmak icin degil sadece fotolarini merak etmisimdir ve o zaman profli acik degildi).
Kiz da 10 dk icerisinde kabul etti biraz baktim 400 falan resim var genelde hep benzer poz selfie falan, sifir ilginclik.
Ben de o arada ona sevgilime mesaj attim dedim ki daha onceden rahatsiz oldugumu biliyorsun ve dusuncelerimi biliyorsun bu konu ile ilgili. Kizacagimi biliyordun dedim. Evet tahmin ettim boyle dedi kiskandirmak istedim. Ayrica ev arkadasi da yanindaymis, bu kizi merak etmus kizin istegini kabul et demis.
Bunlar pek ... nasil desem, inandirici gelmemis bana, daha bahane gibi gelmis. Neyse silecegim dedi. Baktim 10 dk gecti, kizin profiline galen takip ediyor gozukuyor. Ekran goruntusuu cektim, gonderdim dedim hani silecektin. Dedi instagrami komple sildim. Neden komple instagrami dedim, kizi silseydin kafi. Neden oyle yaptigini anlayamadim. Anlayan varsa yorum yazarsa sevinirim.
Bir de ekran goruntusunden kizi takip ettigimi anlainca, gozu korkmasin mi. Dedi sen takip mi ediyorsun onu? Rahatsiz oldugun insani neden takip ediyorsun, ben instagrami yukleyip onu hemen silecegim dedi. Ve gercekten isik hiziyla sildi. Bir sonraki kizin profile baktigimda, listesinde degildi.
Ama, bir yarim saat sonra baktigimda, kiz beni engellemis! Kiza hicbirsey yazmamama ragmen. Bu sevgilime dedim, hayirdir, yoksa o sahsiyetle beni mi konustunuz? Evet dedi kiz ona msj atmisti ne oldu diye. o da dedi sevgilim var, konusmam/ eklesmem dogru degil falan filan. Bugunlere kadar halen o engel var ve koskoca 8 ay gecti.
Ben mi abartiyorum bilmiyorum, ama hemen silmemesi , yerine instagrami komple silmesi dogru degildi ve arada aklima gelince, kotu oluyorum. Boyle sans eseri Gozu korkmasaydi, daha ne olabilirdi ? Allah var 8 aydir karsi cinsten kimseyi eklemiyor hic bir sosyal medyada , ve buna benzer davranislarina sahit olmadim cok sukur. Olursa yine sorun olacak ikimiz de biliyoruz.

Ben yapmiyorsam, o da yapmayacak.
Roman gibi oldu, hem de ilk yorumum