Sevgilim instagramda eklediği bir kızı tercih etti 😞

Bir zamandir bdv konulari okuyorum ve gercekten bazen cok iyi tavsiyeler goruyorum. Hoppa

Bu konu dikkatimi cekti zira ben de benzer bir sey yasadim diyebiliriz. Sevgilimle yeni sevgili olduk o zaman, bir aydan fazla vakit gecti ve bir gun bir kizi ekledigini (veya istegini kabul ettigini) gordum. Zaten bir kuzeni onu taniyor gibi ve kiz, onun kuzeni ve 1-2 arkadaslari daha oyun gruplari vardi. Tabiki lol ve pubg. Kiz da gereksiz muhabbeti vardi, atiyorum bi dizi oyuncu resmi gonderir der ki bu tam bana gore bir erkek tipi vs. Anlayacaginiz cok hos bir sohbet degil. O grubu gordum, itiraz ettim neyse cikti gruptan, kizin numarasini da silmis (zaten sadece netten taniyormus). Ve oyle arada 2-3 hafta gecti, baktim kiz yeni eklendi instagram listesine. Kizi ardindan ben de ekledim (yazmak icin degil sadece fotolarini merak etmisimdir ve o zaman profli acik degildi).
Kiz da 10 dk icerisinde kabul etti biraz baktim 400 falan resim var genelde hep benzer poz selfie falan, sifir ilginclik.
Ben de o arada ona sevgilime mesaj attim dedim ki daha onceden rahatsiz oldugumu biliyorsun ve dusuncelerimi biliyorsun bu konu ile ilgili. Kizacagimi biliyordun dedim. Evet tahmin ettim boyle dedi kiskandirmak istedim. Ayrica ev arkadasi da yanindaymis, bu kizi merak etmus kizin istegini kabul et demis.
Bunlar pek ... nasil desem, inandirici gelmemis bana, daha bahane gibi gelmis. Neyse silecegim dedi. Baktim 10 dk gecti, kizin profiline galen takip ediyor gozukuyor. Ekran goruntusuu cektim, gonderdim dedim hani silecektin. Dedi instagrami komple sildim. Neden komple instagrami dedim, kizi silseydin kafi. Neden oyle yaptigini anlayamadim. Anlayan varsa yorum yazarsa sevinirim.

Bir de ekran goruntusunden kizi takip ettigimi anlainca, gozu korkmasin mi. Dedi sen takip mi ediyorsun onu? Rahatsiz oldugun insani neden takip ediyorsun, ben instagrami yukleyip onu hemen silecegim dedi. Ve gercekten isik hiziyla sildi. Bir sonraki kizin profile baktigimda, listesinde degildi.
Ama, bir yarim saat sonra baktigimda, kiz beni engellemis! Kiza hicbirsey yazmamama ragmen. Bu sevgilime dedim, hayirdir, yoksa o sahsiyetle beni mi konustunuz? Evet dedi kiz ona msj atmisti ne oldu diye. o da dedi sevgilim var, konusmam/ eklesmem dogru degil falan filan. Bugunlere kadar halen o engel var ve koskoca 8 ay gecti.
Ben mi abartiyorum bilmiyorum, ama hemen silmemesi , yerine instagrami komple silmesi dogru degildi ve arada aklima gelince, kotu oluyorum. Boyle sans eseri Gozu korkmasaydi, daha ne olabilirdi ? Allah var 8 aydir karsi cinsten kimseyi eklemiyor hic bir sosyal medyada , ve buna benzer davranislarina sahit olmadim cok sukur. Olursa yine sorun olacak ikimiz de biliyoruz.:sinirli: Ben yapmiyorsam, o da yapmayacak.
Roman gibi oldu, hem de ilk yorumum :110:
Benim eski sevgilim de instagramı kapatmayı teklif etti aynı sendeki gibi 😞 ama ben istemedim. Ben yapamadım yani herşey senin için güzel ve hayırlı olsun 🙏

Alınma ama artık dayanamıcam o kadar olumsuz bi insansın ki her konuda senin bi yorumunu görünce benim de olumsuzluktan kanım çekiliyo :KK70: az bi sal ya kendini
Iyide evli mutlu cocuklu ve zengin olan benim onu ne edicez. Senin olumsuzluk dedigin sey aslinda gercekcilik. Hayatim cok nettir. Beni kisitlayan ruhumu daraltan bir anligina bile canimi sikan hicbir seyi hayatimda tutmam. Ne insan ne esya. Ciddi soyluyorum bak bulasik makinam bozuldu mesela sabah servis geldi. Adamin tavrindan hoslanmadim. Yapmayin dedim gonderdim. Birazdan gidip makina alacagim. Adamla ugrassam uzatsam kafam agriyacak. Ne gerek var. Konu sahibi hala anlayamadi ne demek istedigimi. Diyor ki kotuler kazandi. Farkinda degil ki konuda ki kotu aslinda kendisi. Adami bunaltmis kiskancligi ile ki blofune resti cekmis adam.
Yine konu sahibi laf arasinda sizde herkesi ekleyen o kizlardanmisimiz diyerek aslinda kendi capinda bana hakaret bile etti. Ama umrumda mi degil. simdi kızım uyuyor. Birazdan uyanacak. Ve sonrasinda ben bu guzel cumartesi gununu kizim ve esimle mutlu mesut gecirecegim. Disari cikacagim. Kizima dondurma alacagim. Esimle kahve icip tavla oynayacagim.Ustune gidip makinami alacagim. Konu sahibide hala ama onu secti diye aglayacak.
Seçer tabi..

Merhaba kızlar sevgilim istanbula eğitim için gelen bir gruba ders verdi. Bende kıskanç bir insanım ve kıskandırmayı seviyor. Bana merak etme kimseyle muhatap olmadım dedi ve beş gün sonra instagramda full bacakları belli olan bir kızı ekledi. Tartıştış silmedi. Ya silersin ya da ben yokum dedim. Ve şuan ben yokum o kız ekli 😞
Bence hiçbir kaybın yok. Birini kıskandırmaya çalışmak kesinlikle ergence bir davranış ve en ufak bir olayda seni tercih durumuna getiren biriyle ileride çok daha büyük problemler yaşayabilirdin. Kendini sakın üzme 🌺🌺

Iyide evli mutlu cocuklu ve zengin olan benim onu ne edicez. Senin olumsuzluk dedigin sey aslinda gercekcilik. Hayatim cok nettir. Beni kisitlayan ruhumu daraltan bir anligina bile canimi sikan hicbir seyi hayatimda tutmam. Ne insan ne esya. Ciddi soyluyorum bak bulasik makinam bozuldu mesela sabah servis geldi. Adamin tavrindan hoslanmadim. Yapmayin dedim gonderdim. Birazdan gidip makina alacagim. Adamla ugrassam uzatsam kafam agriyacak. Ne gerek var. Konu sahibi hala anlayamadi ne demek istedigimi. Diyor ki kotuler kazandi. Farkinda degil ki konuda ki kotu aslinda kendisi. Adami bunaltmis kiskancligi ile ki blofune resti cekmis adam.
Yine konu sahibi laf arasinda sizde herkesi ekleyen o kizlardanmisimiz diyerek aslinda kendi capinda bana hakaret bile etti. Ama umrumda mi degil. simdi kızım uyuyor. Birazdan uyanacak. Ve sonrasinda ben bu guzel cumartesi gununu kizim ve esimle mutlu mesut gecirecegim. Disari cikacagim. Kizima dondurma alacagim. Esimle kahve icip tavla oynayacagim.Ustune gidip makinami alacagim. Konu sahibide hala ama onu secti diye aglayacak.
Seçer tabi..
😂😂 alemsin benzer taraflarımız var sanki bana değil kendine kızıyorsun bu bir yansıtma

Seçer tabi..
Allah mutluluğunu artırsın ama şu yazdığın mesajı bi oku. Ben sana fakir bekar mutsuz ve çocuksuz dememiştim zaten. Buraya yazdıklarının senin net kişiliğinle de alakası yok bence. Dobralık ayrı kabalık ayrı şey. Ama tabi bu saatten sonra bunların ayırdımına varman çok zor.

Ohoo böyle her gördüğü bacağa, saça k*ça tav olacak adamsa iyi ki siz yok olmuşsunuz. Boşver bacım böylesi için niye üzülüyorsun anlamadım.

Allah mutluluğunu artırsın ama şu yazdığın mesajı bi oku. Ben sana fakir bekar mutsuz ve çocuksuz dememiştim zaten. Buraya yazdıklarının senin net kişiliğinle de alakası yok bence. Dobralık ayrı kabalık ayrı şey. Ama tabi bu saatten sonra bunların ayırdımına varman çok zor.
Boşver sen Uzatmaya gerek yok ❤️

Bu arada bu insta falan yuva yıkıyor resmen..!! Çok tehlikeli ... ben asla kullandırmayı düşünmüyorum... ilişkinin en başında tepkimi koyacağım.. nokta ..!!
Dostum yuva yıkan İnstagram değil, yanlış seçtiğiniz insanların bozuk ve leş uçkuru. Bil istedim.

Birazcık moral olsun diye açtım ama resmen topa tutuldum. Herkes farklı bir birey siz ben değilsiniz hissettiklerimi bilemezsiniz. Sizin sevgiliniz ekliyordur siz demekliyorsunuz dur ne mutlu size kızlar. Keşke herkes kendi ve kendi gibi olanlarla karşılaşsa. Bu kdr saçma tepkilerde yanlış ben sevgilime kötü bir söz bile söylemiyorum. Yazılarımda nefret kin yok ama sizin söylemleriniz çok nefret dolu. Özgüvenli olmak başkalarına kötğ söz söylemek veya başkalarını ezmeye çalışmak değildir. Eski yaşamlarınızın yansıması bana patlamayın. Saygı duyun ya da yazmayın başka bir konuya geçin
Bence bosverin buradaki herkes her şeyi çok biliyor ve en dogrusunun kendileri olduğunu düşünüyorlar.

Bana göre o mu ben mi demeniz saçma olmuş ama sevgilinizin de muhabbet bile etmediği kızı eklemesi doğru mu tabiki de değil.. Önünüze bakın belkide ileride mutsuz olacağınıza şimdi biraz üzülürsünüz biter..

Seçer tabi..
Seçer tabi..
Ne kadar da tevazu dolu bir mesaj🙄 Aklıma yasemin sakkallioglunun zengo tiplemesi geldi😂😂

Bir zamandir bdv konulari okuyorum ve gercekten bazen cok iyi tavsiyeler goruyorum. Hoppa

Bu konu dikkatimi cekti zira ben de benzer bir sey yasadim diyebiliriz. Sevgilimle yeni sevgili olduk o zaman, bir aydan fazla vakit gecti ve bir gun bir kizi ekledigini (veya istegini kabul ettigini) gordum. Zaten bir kuzeni onu taniyor gibi ve kiz, onun kuzeni ve 1-2 arkadaslari daha oyun gruplari vardi. Tabiki lol ve pubg. Kiz da gereksiz muhabbeti vardi, atiyorum bi dizi oyuncu resmi gonderir der ki bu tam bana gore bir erkek tipi vs. Anlayacaginiz cok hos bir sohbet degil. O grubu gordum, itiraz ettim neyse cikti gruptan, kizin numarasini da silmis (zaten sadece netten taniyormus). Ve oyle arada 2-3 hafta gecti, baktim kiz yeni eklendi instagram listesine. Kizi ardindan ben de ekledim (yazmak icin degil sadece fotolarini merak etmisimdir ve o zaman profli acik degildi).
Kiz da 10 dk icerisinde kabul etti biraz baktim 400 falan resim var genelde hep benzer poz selfie falan, sifir ilginclik.
Ben de o arada ona sevgilime mesaj attim dedim ki daha onceden rahatsiz oldugumu biliyorsun ve dusuncelerimi biliyorsun bu konu ile ilgili. Kizacagimi biliyordun dedim. Evet tahmin ettim boyle dedi kiskandirmak istedim. Ayrica ev arkadasi da yanindaymis, bu kizi merak etmus kizin istegini kabul et demis.
Bunlar pek ... nasil desem, inandirici gelmemis bana, daha bahane gibi gelmis. Neyse silecegim dedi. Baktim 10 dk gecti, kizin profiline galen takip ediyor gozukuyor. Ekran goruntusuu cektim, gonderdim dedim hani silecektin. Dedi instagrami komple sildim. Neden komple instagrami dedim, kizi silseydin kafi. Neden oyle yaptigini anlayamadim. Anlayan varsa yorum yazarsa sevinirim.

Bir de ekran goruntusunden kizi takip ettigimi anlainca, gozu korkmasin mi. Dedi sen takip mi ediyorsun onu? Rahatsiz oldugun insani neden takip ediyorsun, ben instagrami yukleyip onu hemen silecegim dedi. Ve gercekten isik hiziyla sildi. Bir sonraki kizin profile baktigimda, listesinde degildi.
Ama, bir yarim saat sonra baktigimda, kiz beni engellemis! Kiza hicbirsey yazmamama ragmen. Bu sevgilime dedim, hayirdir, yoksa o sahsiyetle beni mi konustunuz? Evet dedi kiz ona msj atmisti ne oldu diye. o da dedi sevgilim var, konusmam/ eklesmem dogru degil falan filan. Bugunlere kadar halen o engel var ve koskoca 8 ay gecti.
Ben mi abartiyorum bilmiyorum, ama hemen silmemesi , yerine instagrami komple silmesi dogru degildi ve arada aklima gelince, kotu oluyorum. Boyle sans eseri Gozu korkmasaydi, daha ne olabilirdi ? Allah var 8 aydir karsi cinsten kimseyi eklemiyor hic bir sosyal medyada , ve buna benzer davranislarina sahit olmadim cok sukur. Olursa yine sorun olacak ikimiz de biliyoruz.:sinirli: Ben yapmiyorsam, o da yapmayacak.
Roman gibi oldu, hem de ilk yorumum :110:
bir şeyler var bu işte hadi hayırlısı

Kıskançlıklarınızdan bunalmış ayrılmak için kızı paravan olarak kullanıyor olabilir..
Kıskançlığıma kızlara bakarak o sebep oluyordu diyorsanız niye daha önce ayrılmadınız da kendinizi bu duruma düşürdünüz..
Kızı da suçlu buluyorsunuz ama ne niyetle eklediğinden nasıl emin olabiliyorsunuz..
Mini etekli kızlar önüne gelen erkeğe yazarlar genellemesine nasıl vardınız..

Benim eski sevgilim de instagramı kapatmayı teklif etti aynı sendeki gibi 😞 ama ben istemedim. Ben yapamadım yani herşey senin için güzel ve hayırlı olsun 🙏

Amin, tesekkur ederim , insallah senin icin de hayirli olan olur. :KK200:

bir şeyler var bu işte hadi hayırlısı

Ne gibi birsey sizce? Boyle bir durumla karsilastiniz mi siz ve ya bir tanidiginiz? Ben halen takipteyim bu durumun okadar ay gecmesine ragmen. ne bileyim tek bir sefer oyle bir sey oldu, sevgilimle aram iyi sukur iyi anlasiyoruz, ama ne zaman aklima gelse karisik duygularim var bununla ilgili. Tamam iyi ki hemen tepkimi gosterdim ve tavrimdan vazgecmedim diyorum, ama keske hic oyle birsey yasanmasaydi. :KK22:
Yani, o wp. grubunda oyle seviyesizlik gormediysem (grupta 3-4 erkek ve 1 kiz ve kizin o dedigim tarz msj o erkeklere yazmasi), belki de tepkim ve de buna karsi olumsuz hislerim bu kadar guclu olmazdi.

Yakında o kıza yürür demedi deme.
Ayrıca bir kadın durduk yere kıllanmaz altında bir şey vardır.

Öyle bir kız bana göre öyle sonuçta aramızı bozdu.
yok orda dur bence yazdığın çok yanlış ben tesetturluyum hani mini etek giydigim için alınmış degilim ama kızın bacaklari ortada diye öyle bir kiz demen çok.cocukca
Hem sana sadik olmasi gereken ya da o kızı takip etme ya o ya ben dediginde o kızı tercih eden sevgilin o yuzden hıncını kısa etek giymiş bir kadinin oyle boyle olduğunu yazarak hıncını çıkarma cok çirkin.

Ayrıldım ama gururuma yediremiyorum. Beş günlük kız için benden vazgeçti ve kendisinin haklı olduğunu düşünüyor. Listesinde çok kız var hiçbirine karışmadım ama içimdeki his bu kızı tehlike olarak gördü ve nitekim kızı silmek yerine instagramı bile kapamayı tercih etti. Bende böyle bi kız yüzünden instagramı kapamak yerine silmesi gerektiğini söyledim. Sonuç ayrıyız.
Bırak tek kızı sırf sen istedin diye tüm eklediği kızları hiç düşünmeden siler seni seven adam. O engeli geri açıcak sakın geri dönme diyeceği çok zor biliyorum senin için ama dönmemen lazım.

O kızla bi naneler yenmiş. . Kimse 5 gün görüpte muhatabı olmadığı biri için sevgilisine(!) yol vermez. Vazgeçilmezi sen değilmişsin. Boşver sal gitsin.

Bırak tek kızı sırf sen istedin diye tüm eklediği kızları hiç düşünmeden siler seni seven adam. O engeli geri açıcak sakın geri dönme diyeceği çok zor biliyorum senin için ama dönmemen lazım.
Dönmeyi düşünmüyorum. Belli olmayacak. Artık dönsede yapamayız ben zaten ayrılan tarafım.

Back
X