Sevgilim instagramda eklediği bir kızı tercih etti 😞

Daha dün adamın biri bana yazdı.. diyor ki hemen görüşelim hemen gelirim, seniçok beğendim bilmem ne..işte çok zenginim havalarında falan.... adamın instasına, faceine bi baktım.. daha evleneli 1 sene olmamış hanımıyla boy boy düğün fotoları..!!! Eee dedim sen evlisin!!! Diyor ki ne olmuş yani arkadaş olmamıza engel mi .. sen burda evlenecek adam mı arıyorsun!! Dedim seni ilgilendirmez bu şartlarda arkadaş falan olamayız dedim engelledim..!!
Böyle insanlar her zaman varlar malesef

Daha dün adamın biri bana yazdı.. diyor ki hemen görüşelim hemen gelirim, seniçok beğendim bilmem ne..işte çok zenginim havalarında falan.... adamın instasına, faceine bi baktım.. daha evleneli 1 sene olmamış hanımıyla boy boy düğün fotoları..!!! Eee dedim sen evlisin!!! Diyor ki ne olmuş yani arkadaş olmamıza engel mi .. sen burda evlenecek adam mı arıyorsun!! Dedim seni ilgilendirmez bu şartlarda arkadaş falan olamayız dedim engelledim..!!

Yuh ya Allah böyle insanlardan korusun

Yani bana artık kimseyi eklemiyorum. Muhatap olmuyorum yanlış anlıyorlar gibi söylemlerinden sonra koskoca eğitimden bir kişiyi eklemesi tuhaf geldi. Listesinde bir sürü kız var kimseyi tanımıyorum, kimseyi silmesini talep dahi etmedim. Ama hani bir his vardırya kopma noktası inatlaşma ve sonuç bu

Yani bana artık kimseyi eklemiyorum. Muhatap olmuyorum yanlış anlıyorlar gibi söylemlerinden sonra koskoca eğitimden bir kişiyi eklemesi tuhaf geldi. Listesinde bir sürü kız var kimseyi tanımıyorum, kimseyi silmesini talep dahi etmedim. Ama hani bir his vardırya kopma noktası inatlaşma ve sonuç bu
Zaten hep bir anda olur bir anda kopar her şey

o zaman o kimseyle muhattap olmadım demesi yalanmış bunun için mi üzüleceksiniz boşverin

Söyledim zaten düzelmedi ve bitti. Asıl peşinden koşup göz yumsaydım özgüven eksikliği olurdu. Herkes kıskanır sevdiğini. Siz kıskanmazsınız bu da sizsiniz. Sizi de kısıtlayan oldu demekki bu kdr tepki veriyorsunuz. Ya da erkekleri ekleyen o kadınlardan biri olduğunuz için
Kisitlamaya calisan tabiki oldu. Yol verdim gitti.erkekleri eklerim kizlari eklerim. Arkadasimsa eklerim. Beraber dersnaldigim hocalarımı arkadaslarimi ekledigimde cok oldu eklendigimde. Zihniyetiniz cok kisitli. Bu sebepten olsa gerek bu durumda oldugu gibi hic bir zaman tercih edilen siz olmayacaksiniz.

Kendine saygisi olan hic bir insanda ya ben ya o kavraminda kendisine bunu sunan birini kabul etmez.

Iyi yapmis eline saglik. Hic cekemiyorum kiskanc insan. Insanin ruhunu emiyorsunuz.
Tabiki kıskanabilir insan sevdiğini bundan doğal ne var? Çok açık bi kızı eklese bende Düşünürüm hatta kızları eklediğinde Düşünürüm yani aranıyor mu diye.Arkadaşı değil ki sevgilisi.

Sevgilinizin hesabında kim ekli ne zaman kimi eklemiş sürekli takip mi ediyorsunuz? Bu kadar kontrol bana hiç normal gelmiyor.

Onu ekledin, bunu sil muhabbetleri de lise çağı muhabbetleri, zaten beninleyken başka kadınlara bakıyor dediğiniz insanla sevgili olmanız hata.

Güvenmediğiniz için yaşıyosunuz bunu. Netice itibariyle iyi olmuş.

Geri kafalı ve özgüvensiz olduğumu düşünebilirsiniz ama kendimi sevgilimin yerine koyduğumda birinin beni eklemesi benm instagramımı özel hayatımı görmesi demek. Ben birebir muhatap olmadıkça eklemenin karşımdaki kişiyede ümit vermek olduğunu düşünüyorum. Belki beni beğendi ve ekledi bunu bilemem ki. İlerde bana msj atmayacağı anlamına gelmez. Ama birebir tanıdığınız ve konuştuğunuz bir insanı eklersiniz. Size karşı bir hissi olmadıpını bilirsiniz. Benim görüşüm bu . Sevgilim bana o kız küçük dedi. Belki kız etkilendi beğendi. Ve şöyle bu kızı silmek yerine bu adam instagramı kapatayım diyor. Bnm sevgilim instagrama eklerşm kimse karışamaz diyen bir insan olsa instagramı neden silsin. Burda bi tezat yokmu. Kafamı bu karıştırdı.

Bu arada bu insta falan yuva yıkıyor resmen..!! Çok tehlikeli ... ben asla kullandırmayı düşünmüyorum... ilişkinin en başında tepkimi koyacağım.. nokta ..!!
Kullanmasan nOlcak ki eğer insanın içinde varsa gerçekte yapar.

7 yıldır evliyim 3 yıldır da svgilik dönemimiz var hiç başıma böyle bir olay gelmedi .
İş arkadaşları eklidir .
Bugune kadar hiçbirinden rahatsız olmadım .
Ama rahatsız olsam anında siler .
Bu sevgiliykende böyle eşimken zaten olması gereken

Kisitlamaya calisan tabiki oldu. Yol verdim gitti.erkekleri eklerim kizlari eklerim. Arkadasimsa eklerim. Beraber dersnaldigim hocalarımı arkadaslarimi ekledigimde cok oldu eklendigimde. Zihniyetiniz cok kisitli. Bu sebepten olsa gerek bu durumda oldugu gibi hic bir zaman tercih edilen siz olmayacaksiniz.

Kendine saygisi olan hic bir insanda ya ben ya o kavraminda kendisine bunu sunan birini kabul etmez.
Muhteşem yazmışsınız.
Bir kadının sevgilisinin kimleri eklediğinden daha buyuk dertleri olmalı yahu .
Kaç yaşında birine onu ekleme bunla konuşma nasil deniyor aklım almıyor . Seven kiskanir diye bir sacmalik çıkarmışlar almış başını gitmis

Yine senin gibiler kazandı evet

Şayet beni Nuri nin yada Ali nin kimi ekledigi ilgilendirmez ben sevgilimin yada eşimin kimi eklediğine bakarım. Aynı şekilde onları da kıskanmam sevgilimi eşimi kıskanırım.. Kıskanmıyorsam zaten sevmiyorum dur.

Ultimatom vermek yanlış bir şey, o da sözde beni böyle zorlayamazsın deyip haklı ayağına yatıyor. Keşke ya silersin ya yokum demeseydiniz. Direkt bacakları açık resimli ve yeni tanıştığı kızı sizinle tanıştırmadan ve bahsetmeden eklediğinde biz sevgiliyiz ve ben böyle sevgili istemem deyip terketseydiniz. O zaman ben haklıyım bile diyemezdi. Ayrıca cidden silseydi sizin için ilişkiniz sorunsuz devam edecekmyiydi? Benim sevgilim bir açıklaması olmadan eklesin, gözümde biter.

Bunun kıskançlıkla falan alakası da yok partnerler birbirlerine hesap vermek zorundadır. Ne kadar güven olsa da birlikte konuşarak karar alır, pek ala kursta tanıştım ama uzun vadeli iş arkadaşım olacak sen de tanışırsın kız beni ekledi kabul ediyorum vs dese anlayacağım. Baya baya öylesin eklemiş gibi duruyor. Normalde kurslar biter kimse kimseyi bir daha görmez eklemesi gerekmezdi ben hiç eklemem. Heleki teşhirci bi insanın listemde olmasını kenfime yakıştıramam.

Boşverin, barışmayın.

Şayet beni Nuri nin yada Ali nin kimi ekledigi ilgilendirmez ben sevgilimin yada eşimin kimi eklediğine bakarım. Aynı şekilde onları da kıskanmam sevgilimi eşimi kıskanırım.. Kıskanmıyorsam zaten sevmiyorum dur.
yok kıskançlık onlara göre özgüvensizlik

Back
X