6 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama.2 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor . İlk tabistigimizda farkettim söyledim dikkat ederim önemi yok demişti ama devam ediyor hala.2 günde 5 kız eklemiş yine sordum tanıdıklarım önce takip ettiklerim diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
Ben bu durumu normal bulmuyorum açıkçası. İlişkisi var ve tanımadığı kızları hesabına ekliyor. Belki konuşuyordur bile. Ama sevgilisine gereken ilgiyi de göstermiyor. Her şey çok açık değil mi bu durumda?6 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama.2 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor . İlk tabistigimizda farkettim söyledim dikkat ederim önemi yok demişti ama devam ediyor hala.2 günde 5 kız eklemiş yine sordum tanıdıklarım önce takip ettiklerim diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
Evet o da 37 yasindaGerçekten 31 yaşında mısınız ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?
Evet o da 37Gerçekten 31 yaşında mısınız ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?
Aynı şehirde 2 aydır görüşmüyoruz işlerim yoğun kötü psikolojim bozuldu diyor ama hergun 2 kişiyi takip etmekten geri kalmıyor.hergun mesaj yazıyor arama bile yok sesini duyayaim diye aradım mesajla döndu .Ben bu durumu normal bulmuyorum açıkçası. İlişkisi var ve tanımadığı kızları hesabına ekliyor. Belki konuşuyordur bile. Ama sevgilisine gereken ilgiyi de göstermiyor. Her şey çok açık değil mi bu durumda?
İslerim yoğun diyor hergun yazıyor ama görüşmeyi geçtim iki aydır sesini bile duymadım. Aramalara mesajla dönüyorİki ay görüşmemek de çok uzun. Nasıl bir işmiş bu
Nasıl anlayabilirim ? Olabilir şüpheli yaklaşımları cunku hesabında aileisndne hiç kimse yok hep kız takip ediyorEvli olmasın sakın?
Evet o da 37
Aynı şehirde 2 aydır görüşmüyoruz işlerim yoğun kötü psikolojim bozuldu diyor ama hergun 2 kişiyi takip etmekten geri kalmıyor.hergun mesaj yazıyor arama bile yok sesini duyayaim diye aradım mesajla döndu .
İslerim yoğun diyor hergun yazıyor ama görüşmeyi geçtim iki aydır sesini bile duymadım. Aramalara mesajla dönüyor
Kesinlikle aldatıyor. Siz neden hala bu adamla berabersiniz, aynı şehirde koskoca 3 ay görüşmemek nedir başından savıyor sizi. Neden kendinize bu hayatı yaşatıyorsunuz? Neden tekmeyi basıp değerinizi bilecek biriyle olmuyorsunuz?Evet o da 37
Aynı şehirde 2 aydır görüşmüyoruz işlerim yoğun kötü psikolojim bozuldu diyor ama hergun 2 kişiyi takip etmekten geri kalmıyor.hergun mesaj yazıyor arama bile yok sesini duyayaim diye aradım mesajla döndu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?