Bu platformda kimseye kesin bi sekilde ayrıl dememisimdir ama gönül rahatlığıyla yazıyorum "ayrıl". Tanımadığı kızları ekleyen adamdan hicbir sey olmaz. Hele ki o yaşa gelmiş hala bu basit seyleri kovaliyosa daha tehlikeli. Başını yakarsın benden söylemesi7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
Adamla halen bir ilişkiniz olduğuna inanıyor musunuz ?
Kendisini arar mısınız ; durum mu bildirirsiniz , bilmiyorum. Görüşülmeyen bir insanla ilişki de olm
Annesi kanser diye üstüne gidip kırmak istemedimKesinlikle aldatıyor. Siz neden hala bu adamla berabersiniz, aynı şehirde koskoca 3 ay görüşmemek nedir başından savıyor sizi. Neden kendinize bu hayatı yaşatıyorsunuz? Neden tekmeyi basıp değerinizi bilecek biriyle olmuyorsunuz?
Annesi kanser diye üstüne gidip kırmak istemedim
İslerim yoğun diyor hergun yazıyor ama görüşmeyi geçtim iki aydır sesini bile duymadım. Aramalara mesajla dönüyor
Açık açık söyleyip belge isteyin. Göndermiyor sa zaten evlidir. Bu birinci mevzu. İkinci mevzuda Allah aşkına sizi hiç önemsemeyen bir adama bu kadar yapışacak zorunuz ne. Eminim bir sürü kişi vardır çevrenizde. Bu dünya üzerindeki son erkek mi ki de bu denli önemsiyorsunuz. Size değer vermeyen kim olursa vurun tekmeyi. Emin olun sağlıklı ilişki böyle bir şey değil. Evlensenizde bu adamdan bir cacık olmaz.Nasıl anlayabilirim ? Olabilir şüpheli yaklaşımları cunku hesabında aileisndne hiç kimse yok hep kız takip ediyor
Oluyor askından bence.Gıt nıkah gunu al ,süpriz yap sevdicegine.7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
Herkes ayrılın yazmış ama sevgiliniz sizden zaten ayrılmış nasıl sessizce uzaklaşırım kendimden soğuturm diyor ,akıl var mantık var iki ay mesaj yoluyla iletişime geçmek ne demekİslerim yoğun diyor hergun yazıyor ama görüşmeyi geçtim iki aydır sesini bile duymadım. Aramalara mesajla dönüyor
Bunun yalan olmadığı ne malum, instagramda birsürü kız eklemeyi onlarla konuşmayı biliyor ama size ayıracak yarım saat vakti bile yok.Annesi kanser diye üstüne gidip kırmak istemedim
Bunun yalan olmadığı ne malum, instagramda birsürü kız eklemeyi onlarla konuşmayı biliyor ama size ayıracak yarım saat vakti bile yok
İlk ay haftada 3.4 kez görüşüyorduk . Çok ilgiliydi . Arıyordu arada da. 2 .aydan sonra böyle oldu .mesajla ilgili sabah 4.5 e kadar bütün yaptıklarını anlatıyor hala ama insana sevdiğini görmek konuşmak istiyorGünlük konuşma rutininiz nasıl ? Öncesinde buluşma rutininiz nasıldı ?
Ne güzel okumuş memur olmuşsunuz güzel bir geleceğiniz var gerçekten hayata böyle birini çekmeye mi geldiniz? Şimdi instagramda kızları ekleyip aylardır sizinle görüşmeyen adam ohoo evlenince habire aldatır. Tabii şu anda zaten evli değilse.Mesajlarda ilgili sabah 4 .5 e kadar mesaj atıyor bütün yaptıklarını anlatıyor .a İlk ay haftada 3.4 kez görüşüyorduk . Arıyordu du az da olsa ama 3.4 aydır boyle
Başlığı okudum ayril7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?