Sevgilim instagramdan başka kızları takip ediyor ve sadece mesajla iletişimdeyiz . Ayrilmalimiyim?

Shaddyyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
57
30
8
35
7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu

Ayrrıldık .evli olduğunu bile düşünüyorum dedim .beni yalancılık haysiyetsizle nasıl suclarsin. Arabi evimi sattım icralık durumdayim bu kadar zor durumdayken söylediğin şeylere bak . Yazmiyacagim daha fazla ayrıldık rahat et dedi Instagramini kapatmış öyle söyledikten sonra .

Alıntı

Son düzenleme:
Bu platformda kimseye kesin bi sekilde ayrıl dememisimdir ama gönül rahatlığıyla yazıyorum "ayrıl". Tanımadığı kızları ekleyen adamdan hicbir sey olmaz. Hele ki o yaşa gelmiş hala bu basit seyleri kovaliyosa daha tehlikeli. Başını yakarsın benden söylemesi

Seviyor olsa bir yolunu bulur mutlaka görüşürdü, size ayıracak vakti yok ama Instagram'da fing atmaya vakti var, sizi oyalıyor bence, yeni birini bulana kadar cepte kalsın hesabı, tekmeyi vurun arkanıza bile bakmayın

Adamla halen bir ilişkiniz olduğuna inanıyor musunuz ?

Kendisini arar mısınız ; durum mu bildirirsiniz , bilmiyorum. Görüşülmeyen bir insanla ilişki de olm

Annesi kanser diye üstüne gidip kırmak istemedim

Annesi kanser diye üstüne gidip kırmak istemedim

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Yüz yüze görüşememesinin nedeninin annesiyle ilgilenmesi ve iş yoğunluğu olduğuna inanmak istiyorsunuz sanırım.

Peki telefonla konuşmasını engelleyen nedir ?

Adamın geçmişi hakkında bilginiz var mı ? Medeni halinin bekar olduğuna emin misiniz ?

İslerim yoğun diyor hergun yazıyor ama görüşmeyi geçtim iki aydır sesini bile duymadım. Aramalara mesajla dönüyor

36 saat nöbet tutan, çok yoğun çalışan arkadaşlarım var yine de haftada bir iki arayabiliyorlar sizinki başka boyut . Bence ilişkinizi gözden geçirin

Nasıl anlayabilirim ? Olabilir şüpheli yaklaşımları cunku hesabında aileisndne hiç kimse yok hep kız takip ediyor
Açık açık söyleyip belge isteyin. Göndermiyor sa zaten evlidir. Bu birinci mevzu. İkinci mevzuda Allah aşkına sizi hiç önemsemeyen bir adama bu kadar yapışacak zorunuz ne. Eminim bir sürü kişi vardır çevrenizde. Bu dünya üzerindeki son erkek mi ki de bu denli önemsiyorsunuz. Size değer vermeyen kim olursa vurun tekmeyi. Emin olun sağlıklı ilişki böyle bir şey değil. Evlensenizde bu adamdan bir cacık olmaz.

Oluyor askından bence.Gıt nıkah gunu al ,süpriz yap sevdicegine.

İslerim yoğun diyor hergun yazıyor ama görüşmeyi geçtim iki aydır sesini bile duymadım. Aramalara mesajla dönüyor
Herkes ayrılın yazmış ama sevgiliniz sizden zaten ayrılmış nasıl sessizce uzaklaşırım kendimden soğuturm diyor ,akıl var mantık var iki ay mesaj yoluyla iletişime geçmek ne demek

Mesajlarda ilgili sabah 4 .5 e kadar mesaj atıyor bütün yaptıklarını anlatıyor .a İlk ay haftada 3.4 kez görüşüyorduk . Arıyordu du az da olsa ama 3.4 aydır boyle

Mesajlarda ilgili sabah 4 .5 e kadar mesaj atıyor bütün yaptıklarını anlatıyor .a İlk ay haftada 3.4 kez görüşüyorduk . Arıyordu du az da olsa ama 3.4 aydır boyle
Ne güzel okumuş memur olmuşsunuz güzel bir geleceğiniz var gerçekten hayata böyle birini çekmeye mi geldiniz? Şimdi instagramda kızları ekleyip aylardır sizinle görüşmeyen adam ohoo evlenince habire aldatır. Tabii şu anda zaten evli değilse.

Yasın küçük değil ortada bir gariplik oldugu besbelli hemen uzaklaş ordan derim ayrıl senğ hercekten seven biri olsa mesajı bırakngece gündüz arar görüntülü vs kız eklemek nedir ya madem tanıyor senide tanıştırsın

Adam sizi zaten takmıyor ki. Ayrılın desek ne olacak. Ayrilacaginiz bir adam bile yok ortada. Ayrılmaya kalksanız ayrılamazsınız çünkü adam yok. Ayrılmak için karşınızda bir muhatap yok.

Anlıyor musuz?

O sizden çoktan ayrılmış sizin haberiniz bile yok bence.

Başlığı okudum ayril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…