Sevgilim instagramdan başka kızları takip ediyor ve sadece mesajla iletişimdeyiz . Ayrilmalimiyim?

Shaddyyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
57
30
8
35
7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu

Ayrrıldık .evli olduğunu bile düşünüyorum dedim .beni yalancılık haysiyetsizle nasıl suclarsin. Arabi evimi sattım icralık durumdayim bu kadar zor durumdayken söylediğin şeylere bak . Yazmiyacagim daha fazla ayrıldık rahat et dedi Instagramini kapatmış öyle söyledikten sonra .

Alıntı

Son düzenleme:
Müge Anlı'nın meşhur repliği geldi aklıma sanırım bu konuya çok uygun " Senin sevgilin yok,senin bir sevgilin yok .Beni çıldırmak mi istiyorsun? Senin sevgilin yok." Konu sahibi küçük değilsiniz bu sevgi değil,adam kaçak göçek bir ilişki içinde kafasına göre birini bulursa anında mazi olursunuz.Bırakin ......

Aynı sebeplerden ayrıldım gibi .
Adamın gözü dışarda , bulduğu ilk fırsatta aldatır da . Bir de 37 yaşında ki adam bunu yapıyorsa direkt ayrıl

Valla öyle seven insan 3 ayda görüşmeden aramadan duramaz. Millet sevgilisini görebilmek için şehir ülke değiştiriyor. Her gün arıyor sesini duyuyor. Bu adamsa anca instadan karı kız eklesin…

Ayrıldık.ona evli olduğunu bile düşündüm dedim. Bütün herşeyimi sattım . İcralık durumdayım ne yaşadığımi bilmeden beni serefsizle yalancilila sucluyorsun yazmıyorum sana ayrıldık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…