muhtemelen evli. değilse bile sevgili değilsinizsevg
Gerçekten 31 yaşında mısınız ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?
37Gerçekten 31 yaşında mısınız ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?
Ve siz hala bu adamla evlenmeli mi yoksa ayrilmali miyim ? Diye soruyorsunuzNasıl anlayabilirim ? Olabilir şüpheli yaklaşımları cunku hesabında aileisndne hiç kimse yok hep kız takip ediyor
Adam aylardır ortalıkta yok ne sevmes
Yok ama hergun aşkın bitanem yazmaktan da geri kalmıyorAdam aylardır ortalıkta yok ne sevmesi?
Aynı mesajı kaç kişiye yolluyordur oYok ama hergun aşkın bitanem yazmaktan da geri kalmıyor
BitirdimSiz sanırım yorumlara kulak asmayıp bu ilişkiye devam edeceksiniz, siz bilirsiniz devam ettikçe üzülecek ve kandırılacak olan sizsiniz çünkü…
Kendi haberi yok ama ben bitirdim ve ona bunu bile soylemeyecegimBitirdim
Yazdım insan sevdiğine 5 dk olsa sesimi duymak görmek istemez mi dedim gördü cevap vermrdiAynı mesajı kaç kişiye yolluyordur o
37 yaşında adam gerçekten ne kadar yoğun olursa olsun sevdiğine vakit ayıramaz mı sizce? İnanmayın böyle şarlatanlara
Valla öyle seven insan 3 ayda görüşmeden aramadan duramaz. Millet sevgilisini görebilmek için şehir ülke değiştiriyor. Her gün arıyor sesini duyuyor. Bu adamsa anca instadan karı kız eklesin…Yazdım insan sevdiğine 5 dk olsa sesimi duymak görmek istemez mi dedim gördü cevap vermrdi
Valla öyle seven insan 3 ayda görüşmeden aramadan duramaz. Millet sevgilisini görebilmek için şehir ülke değiştiriyor. Her gün arıyor sesini duyuyor. Bu adamsa anca instadan karı kız eklesin…
Ayrıldık.ona evli olduğunu bile düşündüm dedim. Bütün herşeyimi sattım . İcralık durumdayım ne yaşadığımi bilmeden beni serefsizle yalancilila sucluyorsun yazmıyorum sana ayrıldık dedi.7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?