4 yıldır birlikteyiz, memleketimiz aynı, yaşımız aynı. okulunu benden 2 sene geç bitirdi. ben öğretmenim o makina mühendisi. geçen yıl bitti okul. hemen askere gitti. ocakta geldi. ama geldiğinden beri hangi görüşmeye gittiyse bi sonuç alamadı. önceleri takmıyodum. diyodum ki nasılsa biri olmazsa biri olur. ama olmuyo. bugün de bir iş görüşmesine gitti bi fabrikaya. kötü geçti dedi. okulda gördüğü derslerden resmen vize gibi soru sormuşlar. ingilizce çeviri yaptırmışlar. ikisini de yarım yamalak yaptım diyo. ama insan anlar diyo onlar da geri dönmicekler diyo.
çok bunaldık artık. ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır. yaşımız 27. ben 3 yıldır çalışıyorum. ama biz bir araya gelemiyoruz.. istiyorum ki artık herşey rayına girsin. bu mesafe bitsin. ama olmuyor... artık hiç bi şeyden tat alamıyorum.. bari aynı şehirde olsaydık da yanında destek olsaydım. elim kolum dilim bağlı.. içim öyle kötü ki..
çok bunaldık artık. ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır. yaşımız 27. ben 3 yıldır çalışıyorum. ama biz bir araya gelemiyoruz.. istiyorum ki artık herşey rayına girsin. bu mesafe bitsin. ama olmuyor... artık hiç bi şeyden tat alamıyorum.. bari aynı şehirde olsaydık da yanında destek olsaydım. elim kolum dilim bağlı.. içim öyle kötü ki..