Akşam çıkıp biyerde oturmayı vs. ben çok severim onunda böyle şeyleri yok hep dışarda dolaşmayı açık alanı sever ben artık sıkıldım bu durumdan ona söyleyemiyorumda şöyle yapalım böyle yapalım diye beni görgüsüz yüzsüz biri sanmasın diye ne yapabilirim bu benim için ciddi sorun oldu sıkılıyorum artık
Sanmıyorum hep yemek yeriz hiç kısmaz bu ona oranla daha uygun bi aktiviteBelki parası yoktur ya da harcamayı sevmiyordur.
Tatlım ilişki demek karşılıklı zevklere de saygı demek bir yerde.Akşam çıkıp biyerde oturmayı vs. ben çok severim onunda böyle şeyleri yok hep dışarda dolaşmayı açık alanı sever ben artık sıkıldım bu durumdan ona söyleyemiyorumda şöyle yapalım böyle yapalım diye beni görgüsüz yüzsüz biri sanmasın diye ne yapabilirim bu benim için ciddi sorun oldu sıkılıyorum artık
Plan yap sonra emrivakiyle onu da kat o plana.Akşam çıkıp biyerde oturmayı vs. ben çok severim onunda böyle şeyleri yok hep dışarda dolaşmayı açık alanı sever ben artık sıkıldım bu durumdan ona söyleyemiyorumda şöyle yapalım böyle yapalım diye beni görgüsüz yüzsüz biri sanmasın diye ne yapabilirim bu benim için ciddi sorun oldu sıkılıyorum artık
Haklısınız ben biraz utangacım nasıl söyleyebilirim uygun dilleRahatsiz oldugunuz ya da istediginiz seyleri soyleyince sizi neden gorgusuz ya da yuzsuz sansin?
Bunlari soyleyemedikten sonra birlikte olmanin ne anlami var ki...
Hayır öyle düşüncem yok cimri olmadığını düşünüyorumTatlım ilişki demek karşılıklı zevklere de saygı demek bir yerde.
Yani "aşkım , bugün dağ-bayır görmek yerine kafede kahve içmek istiyorum" diyebilirsin.
O açık hava seviyor diye "cimri, para vermek istemiyor" diye düşünüyor musun?
Haklısınız ben biraz utangacım nasıl söyleyebilirim uygun dille
Plan yap sonra emrivakiyle onu da kat o plana.
'Hayatım canım deli gibi waffle çekiyor, yarın x'de buluşalım. Akşam 5 olur mu? ' şeklinde mesaj at mesela.:)
Utangaçlık değil bu. Herhalde kendi düşüncende diretirsen ya da ifade edersen onun ters bir tepkisiyle karşılaşmaktan ve kaybetmekten korkuyorsun.Haklısınız ben biraz utangacım nasıl söyleyebilirim uygun dille
Bak işte, gördün mü?Hayır öyle düşüncem yok cimri olmadığını düşünüyorum
Ters bi tepki vereceğini sanmıyorumUtangaçlık değil bu. Herhalde kendi düşüncende diretirsen ya da ifade edersen onun ters bir tepkisiyle karşılaşmaktan ve kaybetmekten korkuyorsun.
Haklısınız ben biraz utangacım nasıl söyleyebilirim uygun dille
Evet bende kışın ne yapacağını düşünüyorum aynı devam ederse buluşmamayı düşünüyorum kış günü sokaklarda donmak istemiyorumParasi yoktur diyecektim ama maddi acidan sorun yok demissiniz. Karakter meselesi demekki. Kışın da disarda mi dolanacaksiniz? Insan bir yerlerde oturup bi seyler icmek, konusmak ister...
Bunu zamanla ona sevdireceksiniz.. belki de tuhaf insanlarin tuhaf tepkilerinden cekiniyordur?
Sevgilim diye bahsediyorsunuz bu kisiden. Nasil siz onun sevdigi yerlere gidiyorsaniz, o da ara sirada olsa sizin tercihiniz olan seyleri yapmali. Bu en dogal hakkiniz, utanacak cekinecek hic bisey yok.Haklısınız ben biraz utangacım nasıl söyleyebilirim uygun dille
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?