Sevgilim kalp hastası çıktı ?

garipbirkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
581
103
13
34
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?

ilk aklıma gelen sizin önünüzde uzun yıllar olduğu degil.sevgilinizi evliliğin olumsuz etkileyebileceği oldu nedense.kalp hastalıklarında aşırı heyecan üzüntü gibi şeyler cok tehlikedir genelde..
sizin aileniz olaya sizin acinizdan bakmasi normal tabi ama ben sevgiliniz icin daha çok endişe duydum.umarım sağlığın a kavusur bir an önce.

Ne yaptın Allah aşkına şükür edeceğinize daha kötü birşey olmadığı için ayrılmayımı düşünüyorsun?Erk ark adına üzüldüm.Bencede ayrılın bu erkek arkadaşınız adına daha hayırlı olur...

bu sebeple bırakılırmı hic ya hastaymıs ne olucak hepimizin basına gelir evlenirsin 1 ay sonra ogrenrisiniz ozamanda bosanırmıydınız iyi dusunun..annemin kuzeninin kalbi delik ama evlendi coluk cocuga karıstı adam bekarken ogrenmisti ustelik evlenmesine engel olmadı

"Sevgilim kalp hastası çıktı" Adam sanki travesti çıktı. Çok yanlış bi düşüncedesiniz ailenle. Sevgiline üzüldüm, terkedildiğinde hastalığı+duygusal bir yıkım yaşayacak...
Şoka girdim konuyu okuyunca sinirden gözlerin doldu nasıl bir şeydir bu ya

yazıklar olsun size de ailenize de. Allah korusun eşim kanser olsa son nefesine kadar yanında olurdum. ben hayati tehlike atlattığımda da eşim 1 ay altımı temizledi beni yıkadı benden tiksinmedi. akşam akşam sinirlerim bozuldu. Allah korusun o adamı sağlığına kavuşsun da kaybettiğinize yanın. başka bir şey demiyorum.

Şoka girdim konuyu okuyunca sinirden gözlerin doldu nasıl bir şeydir bu ya
Aynen ya. Adam terkedilmeyi geç, bu düşüncesini bile duysa yıkım yaşar resmen. Ben sevdiğime Allah korusun birşey olacak herşeyimi feda ederim iyileşmesi için.

Hamurunuzda bu kadar vefasızlık varsa sizin evliliğinizden de iş çıkmazmış zaten. Ayrılın tabii ki. Zaten tırışkadan bir ilişkiymiş. Sevginiz filan da takdire şayan ha. Ayrılırarak o adama iyilik etmiş olacaksınız, arkanıza bile bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…