- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Ne yaptın Allah aşkına şükür edeceğinize daha kötü birşey olmadığı için ayrılmayımı düşünüyorsun?Erk ark adına üzüldüm.Bencede ayrılın bu erkek arkadaşınız adına daha hayırlı olur...Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Şoka girdim konuyu okuyunca sinirden gözlerin doldu nasıl bir şeydir bu ya"Sevgilim kalp hastası çıktı" Adam sanki travesti çıktı. Çok yanlış bi düşüncedesiniz ailenle. Sevgiline üzüldüm, terkedildiğinde hastalığı+duygusal bir yıkım yaşayacak...
Aynen ya. Adam terkedilmeyi geç, bu düşüncesini bile duysa yıkım yaşar resmen. Ben sevdiğime Allah korusun birşey olacak herşeyimi feda ederim iyileşmesi için.Şoka girdim konuyu okuyunca sinirden gözlerin doldu nasıl bir şeydir bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?