- 20 Haziran 2012
- 1.132
- 1.117
- 333
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Evlenen 1 yıl bile olmamıştı daha kınam duruyordu. Doktora gittim bi şeyden şüphelendi ama söylemedi. Bi yerlere yönlendirdi. Gittim... ve dünya başıma yıkıldı. Kalbimde delik vardı ameliyat olmalıydım. Daha çok yeni evliydim hiç bişeyi tadı çıkmıyordu. Kabus gibiydi hersey.... gogsumun kesilecegini düşündükçe. ... aman allahım düştüm bir depresyonun içine. . Çok zordu. Ama eşim hiç bırakmadı elimi. Hep destek oldu. 8 ay o bunalımla yaşadım. Her gece o gogsumun kesiliyor du Rüyalarimda. Çok zor günlerdi. 8 ay araştırdık tabi, 5 yıl önceden bahsediyorum. O zaman robotik cerrahi gelişmemiş ve sadece 1 hastanede uygulanıyor istanbulda. Florance nightingale. . Özel ve fiyat fahiş... 2 ev parası nerdeyse. Yine de 1 umut doktorun asistanı na cd mi bıraktım doktora ulastirmasi için rica ettim. Çünkü robotik ameliyat yapabilen tek doktor ve görüşmek çok zor. Muayene desen bi dünya para. .Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Sen zaten kararini vermissin. Basliga bak kalp hastasi cikti. Bu nasil bir soyleyis tarzi. Basligi okuyunca konuyu tahmin ettim zaten.Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?