Kankam diyebileceğim insanla bir araya gelince zamanin nasil aktiğini anlayamayiz.Evet ya insan kankasıyla bile 2 saatten fazla vakit geçirir
BalıkBurcu ne bu Adamın ikizler mi ?
Net emin oldum şimdi aşık olmadığına. Balık burcu sevgililerim olmuştu, resmen dibimden ayrılmazlardı.
Benim bildiğim balık burcu erkeği romantiktir,sevdiği kişinin dibinden ayrılmak istemez.Bir balık burcu sevgilim vardı saatlerce geleceğimizin hayalini kurardık birlikte ben sıkılırdım biraz ama çaktırmazdım kırmamak için
Aynı aynıBenim bildiğim balık burcu erkeği romantiktir,sevdiği kişinin dibinden ayrılmak istemez.Bir balık burcu sevgilim vardı saatlerce geleceğimizin hayalini kurardık birlikte ben sıkılırdım biraz ama çaktırmazdım kırmamak içinTanıdığım balık erkekleride böyle duygusaldır.Üzgünüm sanki bu Adam size aşık değil gibi boşta kalmamak için birlikte ama aşık olacağı birini bulunca ona gidecek gibi.Söylediklerim belki size sert geliyordur ama sadece burca bakarak değil davranışlara da bakarak boşa oyalanmamanız için uyarı niteliğinde söylüyorum.
Bende fazla ilgiden terk ettim.Her dakika mesajlaşmak sürekli buluşmak istemesi biraz yanlız kalmak istediğimi söyleyince trip atması işkence gibi geliyorduAynı aynıadam evin banyo paspasına kadar hayal kurardı.
Maldivlerde balayı için para biriktirmeye başlamıştı.
Sonuç, bana iyilik yaramadı. Terkettim
Bende fazla ilgiden terk ettim.Her dakika mesajlaşmak sürekli buluşmak istemesi biraz yanlız kalmak istediğimi söyleyince trip atması işkence gibi geliyordu
Kanka da değilsiniz ki siz insan kankasiyla o cekirdeği cipsi iki dkda gömer orda eve geri goturmez. Çok seviyor diye de lafi hemen kapatiyorsunuz. Bence sevmiyor size oyle geliyor.
Bu ilgi değil kıskançlık.Sevmiyorsa neden çok ilgili ,hayatıma giren en ilgili erkek ,1 saat benden haber almazsa darlanır
Terkettiklerimden dolayı pişman değilim. Aklım hala terkedemediklerimdeAynı aynıadam evin banyo paspasına kadar hayal kurardı.
Maldivlerde balayı için para biriktirmeye başlamıştı.
Sonuç, bana iyilik yaramadı. Terkettim
Terkettiklerimden dolayı pişman değilim. Aklım hala terkedemediklerimde
Derinden yaralayiciKullanici adi ve adamin cipsleri yememesi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?