Evinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatıSizi bıraktıktan sonra nereye gittiğini biliuor musunuz?
Şu meşhur oyun bağımlılarından olabilir mi?
20 yıllık evliliklerin o noktaya gelmesi normal tabi ama konu sahibi daha sevgililik aşamasında bu durumu yaşaması üzücüBenim bir arkadaşım eşi için o benim elim kolum, onsuz yaşayamam ama en ufak bir tutkum yok. Annem gibi ablam gibi diyordu. Sanki sizinki de öyle gibi geldi. Evet çok seviyor ama tutku yok.
İlk aylarımızda 4 5 ay çok güzeldi tutkuluydu öperdi hattta öpmek için an kollardı ama şuan 30 yıllık evli çift gibi hissediyorum.Neden yakınlaşmior size onu çözemedim benhep mi böyle?
Anam bir balık erkeğiyle beraberim şu an korkmalı mıyımAynı aynıadam evin banyo paspasına kadar hayal kurardı.
Maldivlerde balayı için para biriktirmeye başlamıştı.
Sonuç, bana iyilik yaramadı. Terkettim
20 değildi zaten ama duygu durumları aynı.20 yıllık evliliklerin o noktaya gelmesi normal tabi ama konu sahibi daha sevgililik aşamasında bu durumu yaşaması üzücü
Allahım inşaat izlemek sizinle olmaktan daha eğlenceli geliyor Adama,bence sizi daha çok hak edecek birileri vardır.Evinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatı
Cevap yazildi mi ikizler miymisBurcu ne bu Adamın ikizler mi ?
20 yıllık evliliklerin o noktaya gelmesi normal tabi ama konu sahibi daha sevgililik aşamasında bu durumu yaşaması üzücü
Evet onun için öyleyim sanırım ama çok üzülüyorum,ben dış görünüşe önem veririm hayatımda ilk defa herşeyiyle beğendiğim ilgili bir erkek çıktı çok seviyorum ama b durum beni mahvediyor..Benim bir arkadaşım eşi için o benim elim kolum, onsuz yaşayamam ama en ufak bir tutkum yok. Annem gibi ablam gibi diyordu. Sanki sizinki de öyle gibi geldi. Evet çok seviyor ama tutku yok.
O zaman durum fenaymış onlarda da20 değildi zaten ama duygu durumları aynı.
Tutku yok ilişkide.
Belli ki konu sahibi adamın konfor alanı olmuş. Şimdi ayrılsalar da adam umduğunu bulamayınca ya da bulduğu umduğu gibi çıkmayınca konu sahibine geri dönüş yapacak. Yağniii, böyle.Anam bir balık erkeğiyle beraberim şu an korkmalı mıyım
Yay burcuyum ben de aksi gibi
Konuya yorumum kırıcı olmak istemiyorum ama adam sizi Arkadaş olarak bile görmüyor. Kafasında tam bitirememiş belki ayrılmak zor geliyor o yüzden minimum seviyede görüşüyor ama yakın zamanda ayrılmak isteyebilir.
BalıkCevap yazildi mi ikizler miymis
Bende fazla ilgiden terk ettim.Her dakika mesajlaşmak sürekli buluşmak istemesi biraz yanlız kalmak istediğimi söyleyince trip atması işkence gibi geliyordu
Benim ki ikizlerde o yuzden okumadan mesajlari sordum
Yoo korkmayın kiAnam bir balık erkeğiyle beraberim şu an korkmalı mıyım
Yay burcuyum ben de aksi gibi
Konuya yorumum kırıcı olmak istemiyorum ama adam sizi Arkadaş olarak bile görmüyor. Kafasında tam bitirememiş belki ayrılmak zor geliyor o yüzden minimum seviyede görüşüyor ama yakın zamanda ayrılmak isteyebilir.
Wooow tam bir çılgın bu çocukEvinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?